Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
Az ilyen műfű hogy működik? Leterítem a betonra és teljesen fűszerű, rátaposhatok, megázhat?
Google kiadott sok-sok sportoldalt, csomó focipálya műfüves, állítólag strapabíróbb mint a nomrál fű... Kiderült csak feleakkora terület van fűvetésre, mert a többi beton, csak rákerült valahogy pár centi föld és úgy tűnt az...
Egy kis részre raknék ilyen műfüvet, ha nem árt neki az eső és lehet rajta lépkedni. Nem sok infót találtam róla, indexfórumon is csak kérdéseket olvastam, de válasz nem ment rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán GPS + Cellular nagyon szép, akkumlátor 99%! Apple.hu céges.
- Logitech G29 kormány és pedál szett, hibátlan állapotban 3 hó garanciával üzletből eladó!
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Egy kis részre raknék ilyen műfüvet, ha nem árt neki az eső és lehet rajta lépkedni. Nem sok infót találtam róla, indexfórumon is csak kérdéseket olvastam, de válasz nem ment rá.