Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
Az annyira nem könnyű. Remélem lesz első óra és elmondják mit hogy, ha évközben nem lehet jegyet szerezni, hanem vizsgaidőszakos a jegyszerzés, akor leadom. Nem szoktak első órákat tartani, később meg már nem lehet leadni a tárgyakat.
Másik szakomon meg egy 2féléves tárgyat úgy ahogy van nem hirdettek meg, se vizsgakurzus se semmi, nagyon boldog vagyok
Holnap be kell mennem előszedni valakit, de már látom előre, az lesz ami szokott, hogy mindenki máshoz küld és senki nem tud semmit, nem az ő dolga, menjek xy-hoz. Odamegyek, hát ő nem érti miért oda küldtek, mert neki semmi köze ehhez.... Nekem mindkét félév most kellene ráadásul ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Holnap be kell mennem előszedni valakit, de már látom előre, az lesz ami szokott, hogy mindenki máshoz küld és senki nem tud semmit, nem az ő dolga, menjek xy-hoz. Odamegyek, hát ő nem érti miért oda küldtek, mert neki semmi köze ehhez.... Nekem mindkét félév most kellene ráadásul ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)