Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
Na, megjött lightmalls-ról a 10.23-án rendelt 501b U2-es leddel. Nem kelt gagyi benyomást, a lencse (így hívják egyáltalán?) tiszta volt, egyedül a szürke fej (projektor?) karcos helyenként. Ha lesz időm megcsinálom a hőelvezetés 'tuningot' is. Ezzel beléptem én is a lámpafüggők táborába.
Viszont kipróbálni nem tudom, mert a manafontról rendelt akksi+töltő még nem ért ide. Singpost oldalán a tracking csak ennyit ír: "Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)" Ezek szerint fel se adták még.. :S Posta.hu nyomkövetője nem ismer ilyen csomagot. A lightmalls-os csomagot itt végig tudtam követni simán.
Máshol kéne néznem? Vagy előfordulhat, hogy a manafontosok simán nem adták fel? Azért onnan rendeltem, mert itt jó tapasztalatokat olvastam róla. De lehet most megszívtam :S
Érdemes nekik emailt írni, hogy mi van a csomaggal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- 3D Nyomtatott Deadpool Fejhallgató tartó. Kérésre egyedi színekben is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest