Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzV6
senior tag
Ő lenne az. Anduril 2 program fut rajta. 2 db párhuzamosan kötött 3500mAh 18650 hajtja.
A hátlapba egy 10mm vastag alulapból martam ki a hűtést. A lemez hátlap kontúrját is követi és csavarokkal van belehúzva és hővezető pasztázva van az egész. A jó anyagmennyiség miatt 3500-4000 lument szépen tart pár percig. 1500 lument meg nagyon sokáig. A fénye nem extrém semmilyen irányba. Inkább használhatóságra mentem. Nem is visz nagy távra de nem is túl flood. Belekerült még USB-C töltőáramkör aliexpresszről ami alul a csati mellett világít pirosan töltés közben és kéken ha tele van. Ott átlátszó PETG 3D nyomtatott burkolata van az áramkörnek és az vezeti ki a fényt a csati mellé. Szintén ebből nyomtattam az optika tartót ami egyben a driver leszorító is. A kapcsoló és az optika közepe kapott aux ledeket kikapcsolt állapothoz. A kapcsoló így már nem tologatható csak a nyomógombbal lehet kezelni a lámpát. A ledek Samsung LH 351D 5000K 90 CRI darabok.
Pár képet berakok ide de itt a linken a többi.
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Canyon Stoic 2 XL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest