- GoodSpeed: Keychron M6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
-
LOGOUT
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
FBLLMAG #63643 üzenetére
Én viszonylag rendszeresen alkalmazom a módszert, de NiMH akkukkal az ipc-1 töltőben. Az simán null üzenettel semmit nem kezd el, fogok egy másik cellát és a talpát a mellette levő slot pólusához érintem, a pozitívot meg egy zsebkés pengéjével a pozitív pólushoz. Erre az ipc boldogan észreveszi, hogy akku érkezett, és a beállított töltőárammal elkezdi tölteni, pár másodperc után bontható a kapcsolat, rendesen feltölti. Fogalmam sincs, hogy mekkora áram tud ilyenkor megindulni az alacsonyabb feszültségű cella felé, de sokszoros tapasztalat, hogy semmi gond nincs, nincs szikra, pláne nincs robbanás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest