Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kner
csendes tag
Persze, mert már régen is tudták, hogy a jól fókuszált nyalábhoz nagy tükör kell.
Mondjuk már semmin sem lepődök meg. A minap a kollégám azt fejtegette, hogy ő azokat a fényképezőgépeket szereti, amik nem úgy néznek ki, mint egy fényképezőgépIlyen alapon a Haikelite pont kellene, hogy tetsszen. Hiszen ott a lámpa teste és a feje majdnem ugyanakkora átmérőjű. Szegény SC01, pedig egy nagyon jól kitalált lámpa. Ha már a throwernek úgyis nagy tükör kell, mögé tették a 26650-et, hogy legyen áramleadás és kapacitás is.
Szerintem egyébként a D1S kiváló thrower lámpa. Kiváló kidolgozású, látszik rajta, hogy nem csak egy ,,termék'', hanem igazi lámpabuzik készítették. Sosem hittem volna, hogy egy XP-L HI LED-ből ennyit ki lehet hozni, ha nem látom a saját szememmel. Csak hát szegény lámpának néz ki, igen, ez tagadhatatlan
Ja és marhajó a drivere. Kimondottan kellemes használni, oldalkapcsolós, van fesz. kivillogás, lockout, morze, beacon, stb.Az XHP35 véleményem szerint nagyobb lámpákba való. Ahol nem egy celláról kell hajtanod, és a hőt is el tudod vezetni.
Pont a két műfaj határát képviseli az SC01. Még nem nagy, de már nem 18650. Ha nem szerettem volna bele a D1S-be, megtartottam volna. Így azonban új boldog tulajdonosra talált a családban.Egyébként tök érdekes, hogy abszolút értékben a két TIP-et használom a legtöbbet, meg a DS21-et. És fejlámpának persze a H03-at. A nagyobb lámpák csak indokolt esetben kerülnek elő. Egyszerűen azért, mert a kicsi kényelmesebb, és az esetek nagy részében nincs szükség ezeknél többre. Amilyen lumenvadászként kezdtem, néha elcsodálkozom ezen.
-
ZozzV6
senior tag
Egyebet nem tudok mondani. Kérem kapcsolja ki
Vagy vegyél egy BD06-ot, felhúzom nagyobb áramra meg kap egy dedómolt XP-G2 ledet és akkor messzire fog vinni mint az állat. de olyan lesz a fénye mint egy lézer.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest