Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
No kérem, megjött a szürke Convoy S2+ lámpa, nagyon ott van, iszonyatos fényereje van
Akku nélkül rendeltem, németből vettem hozzá akkut töltővel együtt"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz Avicularia #26375 üzenetére
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz fi:zi'k #26488 üzenetére
Nekem ma jött meg a Pana akku és a töltő
Múlt hét csütörtökön kaptam infót meg képet, hogy Belgiumban van a csomag, azt írták, hogy 2-8 nap múlva itt van, kb fél órája hozta a postás"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz geza844 #26520 üzenetére
Én az első ilyen Pana védett akkut eBay-ről vettem Németországból, a másodikat pedig töltővel együtt GearBest-ről, tök ugyanaz a két akku, és simán belefér az S2+-ba, csak abban használom
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Ahogy mondod
Én folyamatosan itt értesülök az akciókról, meg új cuccokról, a Convoy S2+ cikk elolvasása után vettem a lámpát is, akkuval meg töltővel, de érzem, hogy lesz itt még vásárlás..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz benfolds #27818 üzenetére
Én két védett Pana akkut is vettem az S2+-ba, mindkettő saját súlyától kiesik belőle, nem szoros. Ezek szerint akkor nem sikerül őket teljesen egyformára gyártani, vagy nemtudom.... A C8-ason én is gondolkozom, majd november fele lesz esedékes szerintem. Kipróbáltam az S2+-t bicajon, munkából hazamenet (12 km-re van a melóhelyem, másik településen, mint ahol lakom), max fényerőn nagyon brutál, bicajozáshoz kiváló ahogy teríti a fényt . Közepes fényerőn is bőven megfelel ilyen felhasználáshoz, legalábbis szerintem. De azért később beruházok egy komolyabb kerékpárlámpára, majd mikor meglesz a komolyabb kerékpár is
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz benfolds #27820 üzenetére
A Fenix-nek van, ha jól tudom valami komoly kerékpáros lámpája. Na majd azon, vagy egy hasonlón fogok gondolkozni. Vagy veszek még egy S2+-t, és csinálok tartót a kettőhöz a cégnél
Én aszfalton kerékpározok, este is elég sokat két vagy több település között, így nekem megfelel a kormányra rögzített lámpa. Nyáron az ALDI-ban vettem LED-es lámpaszettet kerékpárra 3000 Ft-ért, meglepően jól világít. De mikor megnéztem mellette az S2+-t, akkor felébredtem..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz benfolds #27855 üzenetére
A BC30-ason akadt meg az én szemem is, de szerintem ez tavasszal lesz esedékes, akkor lesz normálisabb keró is a jelenlegi 26-os helyett, mert ez kevés, egy jó 28-as trekking vagy országúti lesz majd
-
Francia91
veterán
válasz ZozzV6 #28413 üzenetére
Nem gyenge lett a cucc
ElismerésemMás:
Gondolkozom egy messzebbre világító lámpán is. Két esélyes van: Convoy L2-es és az L6-os
Melyik lenne a jobb választás? A nagyobb fényerő egyáltalán nem hátrány, sőt...
Kb 20 dollárral drágább az L6-os, amit még be is vállalnék, ha annyival erősebb is az L2-esnél"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz ZozzV6 #28433 üzenetére
Köszönöm válaszod
Akkor decemberben megrendelem magamnak (ebben a hónapban más prioritások vannak). akkor nagy eséllyel az L6-os lesz a befutó
A kuponkóddal majd kereslek privátban, ha akutális lesz a vétel[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz zolmesz #28481 üzenetére
Szerintem egy Convoy S2+ jobb választás lenne ehhez képest, Panasonic védett akkuval és egy LiitoKala Lii - 100 töltővel árban ugyanitt, de maximum 1-2 dollárral e felett jönnél ki, de az S2+ jóval erősebb. Szerintem
-
Francia91
veterán
válasz WestBam #28489 üzenetére
Na igen, több mint 1 A különbség... Azt a vak is meglátja fényerőben
Én csak azért ajánlottam az S2+-ot, mert még töltővel és akkuval is a 17 dollár körül lenne, és biztos vagyok benne, hogy a linkelt lámpánál többet tud. Pár hónapja használom már az S2+-t, de maximálisan elégedett vagyok vele. Eztán meg majd jön a Convoy L6-os..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Volt itt korábban linkelve S2+-ra való kis gumiharang, ami a lámpoára tehető, és szórja a fényt. Ha tudjátok miről van szó, linkelné nekem valaki?"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz schleier #28651 üzenetére
Igen, 1 db 18650-es típusú akku kell bele. Én ilyen töltőt vettem hozzá. Két darab ilyen Pana védett akkum van, felváltva töltöm őket
-
Francia91
veterán
válasz schleier #28656 üzenetére
Nemtudom, a cikket olvastad-e?
Én ez alapján vettem meg, ha nem tetted, érdemes elolvasni
Én azt mondanám, hogy 50 m-en belül fasza"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Üdv!
16340-es akkut keresnék GearBest-en, de csak 1 fajtát találok... Mit keresek rosszul?"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Convoy S2-eshez keresnék 18650-es akkuhoz közdarabot. Vettem most egy S2-est, a rövidebb verziót (16340-es akkuval). Viszont 18650-es akkuhoz való közdarabot nem találok. Tudnátok-e segíteni? Van 1-2 db felesleges, majdnem új védett Pana 18650-es akkum, ezért lenne jó a közdarab az S2-eshez
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz Kozy10 #28710 üzenetére
16340-es akkuval vettem az S2-est, még rendeltem hozzá 1 tartalékot GB-ről
A 18650-es (eredeti) közdarabot megkérdezem még ma Simon-tól
A 18350-es miben másabb, mint a 16340-es? Elvileg a kisebb közdarabbal (amivel vettem) mindkettő megy"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz -szabi- #28783 üzenetére
Az akku hibátlan, nekem is ilyenjeim vannak
Töltőből én inkább kettest vennék, rájöttem, hogy néha jó, ha egyszerre többet tudok tölteni. De rád bízom
Mindenestre én most berendeltem magamnak egy 202-es Liitokala Lii töltőt. az 1-eset meg odaadom ismerősömnek a Convoy S2-es mellé
-
Francia91
veterán
válasz hengelhof #28949 üzenetére
Akkuból ez a jól bevált típus, nekem is ilyen van az S2+-hoz.
Töltőből pedig ez van nekem, szintén jó
Ha itthonról szeretnél venni, akkor esetleg az Xtar oldalán nézz szét akkumulátor és töltők terén
A legolcsóbb töltőjük nem is vészes árú"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Rendeltem egy Convoy S2+ lámpát és egy töltőt hozzá GearBest-ről. Elvileg egyben adták fel, de a ma érkezett csomagban csak a töltőt találtam, a listán viszont, amit adtak mellé szintén ott van a Convoy S2+
A fotóLehetséges, hogy külön szedték, vagy ne is várjam a lámpát ilyenkor már?
Írtam e-mailt a GearBest support-nak, de közben írok ide is, mert nemtudom, volt-e már valakinél ilyen, valamint hogy mikor válaszolnak az e-mailemre[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Tervezek majd venni egy Convoy L6-ost az S2+ mellé. A kérdésem az lenne, hogy ezen akku jó lenne-e hozzá? (minőség, stb) Mindenképpen védettet vennék, az S2+-omhoz is az van, meg jó a 4 db-os csomag, amit linkeltem, mert 2 garnitúra akkut akarok majd hozzá"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz Zoli-bácsi #40999 üzenetére
No, végigmentem a GearBest Support-on, arra jutottunk, hogy küldenek egy másik ugyanolyan Convoy S2+ lámpát, amilyet rendeltem. Mert már mindhárom csomagom megjött amit rendeltem, de amiben benne kellett volna lennie a lámpának, az hiányosan érkezett meg
-
Francia91
veterán
válasz ZozzV6 #41602 üzenetére
Be is rendeltem az általad linkelt akkukat
-
Francia91
veterán
válasz FBLLMAG #42432 üzenetére
December 2-án rendeltem akkukat (18350 és 18650), valamint egy LiitoKala Lii-100-as töltőt és egy Convoy S2+ lámpát. A lámpa útközben eltűnt a csomagból, minden más megérkezett
GearBest Support-tal letárgyaltuk a lámpát, január elején feladtak egy másik ugyanolyan S2+-t, mint amilyet rendeltem (5000K, 7135x8-as driverrel, szürke)"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
x8-as driverrel van Convoy S2+ lámpám lassan 2 éve, semmi bajom a forrósodással, mert max 1-2 percig szokott kelleni a maximum fényerő, az alatt pedig nem forrósodik fel annyira, hogy elviselhetetlen legyen. Viszont ha kell a maximum fényerő, akkor jó, ha x8-as driver van, ezért vettem ilyet. NCR18650B 3400mAh védett akkukkal használom az S2+ -t
Ha minden jól megy, következő héten meg lesz egy 4.500 Lumen-re tuningolt Convoy L6-osom, a 26650-es akkuk meg úton vannak hozzá Kínából[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Nekem elvileg tegnap érkezett az országba a 4 db-os 26650-es akku, remélem nem tökölnek vele majd sokáig. Az előző 2 db 18650-es és 2 db 18350-es akku is megjött gyorsan, ugyanúgy GearBest-ről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest