Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Esetleg a Technik-ről tudnál felrakni pár képet, mert a neten csak ugyanaz a 2-3 kis felbontású van mindenhol.
Pl a gombok, toltőnyilás, akasztó kialakítása nem látszik egyiken se. Az akasztó is mágneses vagy csak a talp?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
-
Czimby
addikt
Munkához keresek toll lámpát.
Mágnes talp, fül.
Beépített töltő.
Robosztus kivitel.Amiket találtam.
Scangrip Work Pen 200R
RsPro 2554203Tudás kb ugyanaz.
Scangripben kicsit nagyobb az akku 700 VS 750mAh
A cob LED fokozatmentes én dimmelhető 20-200Lumen.
RsPro Védett a type-c csati, bár maga a lámpa csak ip20 míg a scangrip ip30.
A top LED a scangrip esetén 150 lumen és erősen hot sportos, ez tetszik. 20fokos a sugárzási szög.
Az RsPro-n csak 100lumen és olyan a lencse előtte, hogy egyenletes térítse a fényt.
A cob LED a scangrip esetén csak 200lm max míg az RsPro 315, de nem hiszem ki lenne használva.
Ami még fontos, hogy az RsPro-n csak high/low lehetőség van a cob LED esetén, míg a scangrip dimmelhető.
Ja és még az RsPro-bam van lézer pointer.Szerintetek melyiket érdemes megvenni?
Egy árban vannak.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Kulcstartóra rakható lámpácskából mi most az ajánlott vagy bestbuy?
10 Ft környékén mondjuk.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Keresek 26650 akku töltésére alkalmas 1 slotos töltőt ami tud powerbank üzemben is működni!
Tudnátok ajánlani ilyet?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Nem engem kérdeztél, de:
Az 500m-re levő templomtornyot láthatóan megvilágítja.
Nem melegszik magas fokozaton sem.
Tényleg elegendő szórt fényt is ad, a hotspot meg brutál.
Jó a fogása.
A beépített töltő is klafa.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
SP33 probléma esetére olvasnivaló
A baj csak annyi, hogy nálam 3.9V-os töltöttségű akkunál is csinálja...
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Nekem most jött meg az FT03 ebben a percben.
Másoknak is csörög benne kicsit valami?
Nem az adaptercső azt kivettem, de valami halk csörgés még van ha jobban megrázom.[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
válasz WestBam #54135 üzenetére
Nekem egy Sofirn SP33 kotlott meg rövid időn belül...
Ha nyomva tartom a mód gombot csak 2 fokozat között váltogat nem 3 között mint kellene.
És persze a HIGH fényerő hiányzik.A hiba viszont csak akkor jön elő ha TURBO-ba rakom és onna visszalépek vagy viszavált magától.
HA kiveszem az akkut és áramtalanítok akkor 30-60s re akkor észhez tér.Arra rájöttem nem túlmelegedés mert ha akkuval a hasában pihentetem nem múlik el a hiba 1 nap alatt sem.
-
Czimby
addikt
FT03-ból CW vagy NW a jobb választás?
Mert ahogy látom most sokan NW-t rendeltek innen pedig általában thrower esetén CW az ajánlott.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
NICRON N7 ismeri valaki?
Egész jónak tűnik a kidolgozása és jó a használhaztósága is. Az UI az gyengusz.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz WestBam #53464 üzenetére
Levegőre gondoltam én is, ilyen műanyag sorja szerű van benne.
Ütögetésre nem igazán akart még megmozdulni, ráadásul az oldalkapcsoló gumi is ferdén van berakva.
Péntek délutános műszakban készülhetett...Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Convoy L6-ban a reflektoron szennyeződések vannak.
Simán lecsavarom a bezelt és ki tudom takarítani?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
XML ledes Convoy C8 mennyi 7135-öt bírna még el pluszban?
Azt olvastam, hogy 2db nem probléma akkor kapna kb 3.5A-t, de mi lenne ha 4-et raknák rá pluszban? Melegedési gond lenne vagy egyszerűen a driver vagy a led nem bírná tovább?
Elég lenne réz DTP-s Ledre cserélni és úgy már jó lenne?
Hol tudok ilyet a legolcsóbban beszerezni?(Réz csillagon XML vagy XPL Led)Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz UberMutant #53023 üzenetére
Köszi az infót!
Donki Hote-nek is!
-
Czimby
addikt
Ezt a fajta Liitokala 26650 akkut próbálta már valaki?
Jó lehet tuningolt L6-hoz?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Convoy L6 esetén a resistor mód jár bármi veszéllyel?
Lehet utána is maxon használni folyamatosan?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz ZozzV6 #52746 üzenetére
Kicsit OFF, de szorosan kapcsolódik a lámpázáshoz, ezért remélem elfér itt, is hátha tudtok segíteni.
Az ITT leírtakhoz hasonlóan szerettem volna Moddolni a Lii-100-am.
De sajnos nem működik azóta jól a töltő...
Egyszerűen az akkuval érintkező pozitív és negatív érintkezőkre kötöttem a mérőt.Viszont így megzavarja az eszköz működését.
Nem indul el a töltés csak némi trükközés után, nem tudok áramerősséget váltani stb...
Amikor csak beteszek egy akkut,mutatja, hogy teljesen tele van, és pár másodperc mulva jó esetben elalszanak a ledek, nálam most már a legalsó nem alszik el, halványan pislákol.Van valami ötlet, miként tudnám elérni, hogy működjön mint eddig, de ne kelljen multihoz nyúlni ha kiváncsi vagyok egy cella töltöttségére. (A feszültségmérő is jól működjön)
-
Czimby
addikt
válasz Amjad1313 #52586 üzenetére
Az S2-t nem tudod maxon járatni mert szétég a kezed, még a 6x7135-el is.
A C8 már bírja a teljes kakaót mert nagyobb a hőleadó felülete.Az, hogy meddig bírja azon múlik mekkora akkut teszel bele, de kb: 1-1.5óra egy C8 2000-3000Mah akkuval.
-
Czimby
addikt
válasz Amjad1313 #52587 üzenetére
C8-ból a régebbi XM-L2 ledes kevésbé koncentrált fényű mint az újabb XPL-HI ledes.
Nekem az jobban tetszik, utóbbinak van egy erős hotspotja de a szórt fény kevesebb, a régebbi fajta viszont gyengébb de nagyobb hot spottal rendelkezik és több a szórt fénye is.Valamint kimarad még a Zanflare F1 ami az S2+ és C8 között van, mind méretben mind fényben.
Méretileg egy kicsit hoszabb mint az S2+ még simán elfér zsebben, hasonlóan szórt fényű, de 20-30m-elnagyobb a hatótávja.Hiába veszel olyat ami "nagy" területet bevilágít ha nincs benne erő, hogy távolra is elvilágítson.
-
Czimby
addikt
válasz Amjad1313 #52582 üzenetére
Távolabbra nézéshez a Convoy C8, Convoy C8+ vagy Astrolux C8 az ajánlott.
Az S2+ kb 50m-ig jó de 30-35m-ig az igazi.
A C8 lámpák már jóval 100m fölött is nagyot világítanak. 70-80m-re tökéletes kb.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Astrolux MF02S vs. MF04S?
Csak a nagyonn foncsor lenne a különbség?
Videók alapján az MF04S a BLF GT70-el pariba van.
-
Czimby
addikt
válasz ZozzV6 #52530 üzenetére
Köszönöm!
Sejtettem, hogy valószínűleg jó lehet hiszen Astrolux. De blf-en páran írták, hogy a LED nem tudja amit ígérnek.
Eddig azt vettem észre, hogy az ansi szerinti táv kb 60%-át tudják a lámpák úgy, hogy szabad szemmel is látható/használható.
-
Czimby
addikt
Astrolux FT03 tudhatja-e ami a specifikációban fel van tüntetve?
Jó lenne egy thrower a sok flood lámpa mellé, ami mondjuk 500m-re szemmel láthatóan jól elvilágít.
-
Czimby
addikt
válasz ZozzV6 #51863 üzenetére
Gondolom a resistor mod ennél is működne, azért úgy már biztos izgibb lenne.
A mérő táblázatodban is van egy XHP70.2-es L6 SMO-val, azon milyen átalakítás volt még ha megkérdzhetem?
-
Czimby
addikt
Új Convoy L6 XHP 70.2 SMO-ról van már bárhol teszt?
Kíváncsi lennék mire képes az Astrolux MF02S-el szemben, közel fél árért.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz bbsofficial #51760 üzenetére
Akkor C8, az nem melegszik mert nagy a feje és jól elvezeti a hőt.
Méretben meg egyáltalán nem veszélyes, kabátban észre sem venni, passzos farmerhez nyilván nem valóHa szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz Diamond500 #51754 üzenetére
Mindkettőt kapni itthon boltban csak drágábban.
De vannak újak aprón meg jófogáson.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz Diamond500 #51750 üzenetére
F1 throwerebb, messzebbre hord kevesebb szórt fénnyel.
Méretileg nagyobb, kevésbé melegszik.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz ZozzV6 #51378 üzenetére
Te melyiket vennéd? Blf vagy Sofirn q8?
Ahogy olvasom a Sofirn észrevehetően throwerebb,
de a tesztekben mindenki a BLF félét írja jobbnak.
Panaszkodnak a Sofirn fényére, szinezettségére.A C8F nekem túl flood mint írtam, hozzá képest a BLF q8 is throwerebb már vagy a Sofirn lenne jó nekem?
-
Czimby
addikt
válasz ZozzV6 #51376 üzenetére
Kicsit sikerült utána olvasni, elvileg a sima q8 throwerebb kevesebb, kisebb hotspottal rendelkezik mint az sp36.
Ez tetszik benne.Viszont most látom, hogy csak bottom top akku jó, nekem meg flat topok az új 30q-k.
Nem tudom Neo mágnessel vagy ónpöttyel működne e a dolog. Mert most nem akarok még egy pakk új akkut venni.
-
Czimby
addikt
válasz ZozzV6 #51354 üzenetére
A 47 is jó ár, de sajnos a VÁM határ fölött van és ha megfogják, akkor kb +5000Ft mert ugye csak a kezelési költség 3000...
Egyébként van 4db 30q-m és Lii500 töltőm szóval minden adott ehhez is.
De a Q8 és Q8 mini közt a 3 vs 4 akku az igazi különbség, szórásban és hatótávban nincs annyira markáns eltérés , gondolom én.
-
Czimby
addikt
válasz adam7027 #51338 üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő leírást! Ajánlást!
Sima C8-ból is azért tetszik a régebbi mert thrower létére nem annyira kicsi a hotspot mint az újabb HI ledes, és egész jó szórt fényt is ad még mellé.
Szóval olyat keresek ami thrower de van szórt fénye is, nem kell, hogy 700m-t elvilágítson 4-500m bőven elég, de azt nagy hotspottal tegye, ilyet keresek én.
Most kicsit elgondolkodtam a Sofirn SP36-on is,
a C8F is jó ami van , de ha hajtva hamar lemerül az 1db 21700.
Viszont cserébe még azért kényelmesen hordható méretű.
Viszont a 3db 18650 mondjuk 30Q már több mint 2x akkora kapacítás mégha a 4 led többet is fogyaszt akkor is jobban jövök ki üzemidővel. És ott a beépített type-c töltő ami szintén nagy pirospont.ZozzV6 köszi szintén!
-
Czimby
addikt
645e3e kuponnal kb 13500Ft a BG-n.
Jó vétel ennyiért szerintetek?
Van egy Sofirn C8F 21700-am, lehet lecserélném erre.
Nekem a Sofirn túlságosan flood, őszintén szólva a Convoy C8-ból a régebbi fajta jött be legjobban.
Még ami a HI led előtt volt, nagyobb hotspottal, csak az kicsit gyengusz ugye.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz gyenesmartin #50651 üzenetére
Lakatfogóval 4mm2 hangszórókábellel mérve már közel 9A-t mértem a Sofirn akkuval, a Liitokala féle csak 7.6A-t tudott?
(Nagy a belső ellenállása?)Végülis a lámpa jó, megnyugodhatok, majd tesztelem még.
-
Czimby
addikt
válasz gyenesmartin #50651 üzenetére
Teljesen gyári állapotú a lámpa és a gyári Sofirn ill. Liitokala akkukal próbáltam.
ZozzV6 8a körül mért rajta a táblázata alapján, rámérek majd lakatfogóval egy 20-30cm-es 2.5 vagy vastagabb kábelt használva mert idegesít a dolog.
-
Czimby
addikt
válasz HardSanyeee #50646 üzenetére
30 és 40A-es akkuval próbálom.
-
Czimby
addikt
válasz Czimby #50643 üzenetére
Levettem a tailcap-et és multiméterrel DC állásban 10A-es méréshatárban mérve 3.6A-t mértem turbó módban frissen töltött akkuval.
Az akku negatív kivezetése a markolat cső festetlen része volt a két kontaktpont.Ez így nem túl okés ugye?
Mit tehetek?
-
Czimby
addikt
Megjött a Sofirn C8F 21700 lámpám, a gyári akkuval együtt.
Viszont nem vagyok megelégedve vele, többet vártam tőle.
Hogy tudom ellenőrizni rendesen működik-e?
Mert mindhárom led világít, de az biztos, hogy gyengébb mint lennie kellene.Legmagasabb fokozaton(még nem a turbón) kell, hogy legyen hogy erősebb legyen a fénye mint egy S2+-nak ami szintén legnagyobb fokozaton van.
A turbó pedig alig észrevehetően erősebb mint a legnagyobb fokozat.
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
18650 méretben a két leggyakrabban ajánlott cellát, egy elég gyakori áramfelvétellel terhelve ezt kapom.
Ha jól értelmezem a grafikont akkor a nagyobb kapacítású cella csak akkor adja a pluszt mikor már az alacsony feszültség miatt úgyis tölteném mert a lámpa fényereje is gyenge.
Tehát 3.3V-ig a kisebb kapacítású cella nagyobb áramot ad ki magából és kevésbé esik be a feszültsége, ergo több fényt kapok.
Jól gondolom?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz koxkids #49168 üzenetére
Szerintem az F1 jó ajándék, hiszen csak akku kell bele és használható, ráadásul tötéskor sem kell szétszedni. Fénye jobb mint a Convoy S2+nak és a nagyobb test miatt kevésbé melegedős.
-
Czimby
addikt
Most akciósak lesznek a VariCore és Liitokala 21700 akkuk, melyik márkát érdemes megvenni. Liitokala ismertebb azt tudom, de az 15A míg a Varicore 35A és akapcításuk is 4000 vs 4100.
-
Czimby
addikt
Mai nap sok teszt olvasgattam a Sofirn C8 lámpáiról.
Javítsatok ki ha tévedek de ezeket állapítottam meg.
A C8T-nek van a legnagyobb hatótávja.
A C8A- nagyobb hotspottal rendelkezik, de kicsit kisebb hatótávval.
A C8F-nek kicsi a hatótávja de nagy teret be tud világítani.Elnézést, hogy így konyhanyelven fogalmaztam...
A C8F-ből van már ugye a 18650 mellett 21700-as verzió, viszont ha minden igaz ennek kiseb ba hatótávja és kevesebb fényt is bocsájt ki. CSerébe viszont a nagyobb akkuméret miatt hoszabb az üzemidő.
18650 celláim vannak vegyesen új/bontott 2000-3000mAh (A 2000-esek 20A-t tudnak folyamatosan)
Jelenleg Convoy s2+ 6x és Convoy C8 8x lámpáim vannak mindkettő a gyengébb képességű ledes(U2 ha jól emlékszem)
Az S2+- lecserélném a C8F(18650)-re a C8-at pedig a C8A-ra.Megérné váltani szerintetek?
Jó az eszmefuttatásom
Bármi javaslatot szívesen veszek!Valamint az Alin a Beamax store kicsit olcsóbb náhány lámpa esetében mint a Sofirn, az is megbízható nem hamis lámpákat árulnak gondolom?!
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
válasz gyenesmartin #48949 üzenetére
Köszi!
Szerintetek S2+-t lecserélni Sofirn C8F-re flood light nak?
Throwerből melyik lehet jobb az Astrolux C8 vagy a Sofirn C8T?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Az Astrolux C8 a direct drive miatt ne mstabil? Ezt, hogy kell értenem külföldi fórumon olvastam.
-
Czimby
addikt
Convoy S2+ kategóriájában mik vannak amik jobban teljesítenek nála?
Volt Astrolux S1-em, az tetszett csak jó áron ki tudtam szállni belőle így elváltak útjaink.
De olvasom itt a számomra ismeretlen márkákat mint pl ez a Sofirn lentebb.
Ez tényleg valós 2500lumen turbó módban?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Köszönöm az információt, véleményt mindenkinek a tint kérdésem kapcsán.
Jelenleg egy Convoy C8 XML U2 1A lámpám van(GB 10dolláros akcióból), ezt szeretném lecserélni az Astroluxra.
Elvileg az Adtrolux kevésbé hideg fehér, akinek volt mindkettő alá tudná ezt támasztani vagy hihetek a gyártók által közölt adatoknak.
Mint ahogy többeteknek, nekem is a 3A lesz valószínűleg a befutó.
-
Czimby
addikt
Astrolux C8-ból melyiket vegyem 1A, 3A, 3B?
A 3A és 3B színhőmérsékletei tetszenek, kérdés, hogy a hatótávban van e lényeges eltérés?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
8*7135 Convoy C8-ról megéri, Sofirn C8A-ra váltani?
Lumenben jóval több, de candela értéket nem találtam.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz Smith Ügynök #42158 üzenetére
Mikori rendelés? Csak nem novemberi?
Az enyém még sehol...
-
Czimby
addikt
Elolvastam az L2 bemutatót, nekem már sok lenne, köszönöm a tesztet!
-
Czimby
addikt
-
Czimby
addikt
Igen ezt firmware-be betehetnék mint opció, hogy alacsony fényerővel vagy az utóljára használattal kapcsoljon be a lámpa. Mondjuk nekem megfelel az utóljára használt. Mert mindig visszaveszem reflexből. Low-ra.
-
Czimby
addikt
Nekem is jobb az F1 fénye, viszont az egyértelmű, hogy a hotspot miatt inkább távolabbra való, míg az s2 a jól terített fénnyel közelre. Mindkettő jó lámpa, csak a megfelelő környezetben kell használni. De vannak aki ezt nem látják be. Viszont szerintem kidolgozásra az F1 a jobb, a nagyobb ház a jó hőelvezetéssel, ez egész nap mehet High-on nem úgy mint egy s2. A két kapcsolós kialakítása is jobban kezelhető egy kézzel használva. A beépített töltő pedig még egy nagy extra. Kár, hogy nincs az F1 Orange peel refis változatban, hogy ne legyen hotspotos és közelre is jó legyen.
-
Czimby
addikt
válasz jozsi252 #41134 üzenetére
Én találkoztam már 2V alá merült Panasonic akkukkal amik szintén vadi újak voltak(laptop akku) és feltöltés után jól működtek a kapacitást is tudták ami fel volt tüntetve.(2500mAh)
-
Czimby
addikt
válasz WestBam #40843 üzenetére
Az Astrolux C8 mennyire melegedős fajta?
Nekem volt S1 régebben de az ugye elég hamar visszavette max fényerőről, itt azért jóval nagyobb a hőleadó felület, lehet max-on használni huzamosabban?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz Zoli-bácsi #39425 üzenetére
Multival ekkora kapacitást nemigazán fogsz megmérni...
-
Czimby
addikt
Tud valaki esetleg Lii - 100 -ra 1-2 dolláros kupont?
-
Czimby
addikt
válasz weres78 #39197 üzenetére
Fokozatmentes fényerőállítás, szenzoros ki be kapcsolás(elhúzod előtte a kezed), kényelmes fejpánt.
10-ed áron, jó lesz szerintem.
Beépített töltőelektronika van benne stb.
Csak egy jóféle Pl Panasonic 18650 Akkut kell venned ami 3000-3500mAh és akár kibírja egész nap töltés nélkül.
-
Czimby
addikt
-
Czimby
addikt
válasz nufenen111 #39109 üzenetére
Pl: Orico, Ugreen
-
Czimby
addikt
Segítsetek dönteni!
Liitokala Lii - 500 VS. Opus BT - C3100 V2.2
4.2V-os 18650-es 2500-3000mAh celláim és Sanyo Eneloop AA Akkuim vannak amiket töltenék vele.
Opusnál nem gond a PWM miatti pulzálás, nem bántja az akkukat?
Egyébként feléje húz a szívem a nagyobb tudás miatt csak féltem az akkukat, nehogy a pulzálástól bajuk legyen.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest