Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzV6
senior tag
Én inkább egyéb dologra tippelnék. Mivel a kapcsoló csak egy pillanatkapcsoló, ha kontaktos lenne ki be kapcsolgatná a lámpát ha véletlenül érintkezik. Adriver részén lehet valami gond mivel az ilyen kapcsolós lámpák állandóan kapnak áramot és egy standby módban várják a jelet a kapcsolótól. Valószínű véletlenül folyik valami áram a led felé.
De mint mások is mondták előbb fényképezz videózz és reklamálj gearbestnek. Lehet kapsz másikat és akkor nem kell ezen agyalni. -
Joshi
titán
válasz
WestBam #31893 üzenetére
A gumikat leszedve látni a mikrokapcsolót. Most megint hibátlanul működik. Próbáltam mozgatni a mikrokapcsolót, de nem okozott problémát. Nagyon furcsa a jelenség. Mindenesetre nem tűnik valami tartós megoldásnak, a vízállóságot is megkérdőjelezném.
(#31895) Ra3 az usb-ről való működtetés már a hiba után próbaként történt, nem is értem miért feltételezted hogy én így akartam rendeltetésszerűen használni.
Egyébként ezzel az aksit akartam kiszűrni mint hibaforrást és sikerült is mert a jelenség megmaradt.
-
Ra3
őstag
Ha rendeltetésszerű használat közben nem jó, akkor reklamáld meg, és kész. Ha egyértelműen van valami baja, akkor itt se fog senki jobb tanácsot adni, én is csak annyit mondtam hogy az usb-n keresztüli járatás akksi nélkül valszeg nem a rendeltetés szerinti használat része, úgy nálam is vibrál.
Gearbest adni fog visszatérítést vagy küld másikat, nekem már volt velük többször is ügyem, egyszer sem problémáztak sokat komolyabb értéknél sem, úgyhogy hajrá. -
jozsi252
veterán
válasz
hpsafl #31891 üzenetére
Jó teszt lett köszi!
Azt esetleg megmérted hogy a gyári töltő meddig tölti fel az akkut?
Szépen lassan kezd azért elterjedni ez a XHP-35 led is. Ugyanúgy mint ahogy az XHP-70 is nehezen kezdett el, ez sem terjed gyorsabban, még a nevesebb gyártóknál se annyira. Convoy-nál is már nagyon sokan várták az L6 lámpát, aztán mikor megjött fogyott is mint a cukor mert nagyon jól sikerült. Nagy kár hogy a fejlődés a gyártóknál elég lassan halad.
-
Joshi
titán
A Boruit RJ - 02 R5 lámpának le lehet csavarni a kapcsoló felöli oldalát? Próbáltam de nagyon fixnek tűnik, olyan mintha ragasztva lenne.
-
hpsafl
tag
Elkészült az utorch UT02 teszt, amit a blogomban olvashattok.
Kupon is van a lámpához: UtorchDeal, amivel az ára 39,99$ lesz.
-
Joshi
titán
válasz
5-ös kezelő #31863 üzenetére
Nem jó a lámpa mert abban a pillanatban hogy berakom az aksit már halványan világít is, és kikapcsolt állapotban is úgy marad. Néha ha olyan kedve van akkor teljesen kikapcsol. Ezért gondolom hogy a kapcsolója kontaktos.
Hogy lehet a Gearbesten reklamálni? nem találtam erre opciót.(#31869) Ra3 Hibába van neked akár tíz darab otthon, ha nekem az egy darab kontaktos.
-
WestBam
Topikgazda
Felesleges lenne, nem vagyunk sokan, van kb. két-három fórum ahol ez a téma és itt is lehet aláírásban "hirdetni", nomeg ott a hardverapró. Abból csak egy reflink tenger lenne, az meg már van bőségesen, elemlámpákat is szoktak feltenni, meg minden mást az ilyen csoportokban.
Persze ez csak az én véleményem. -
may15
csendes tag
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy nem csináltatok még egy facebookos oldalt/csoportot, szintén ebben a szubkultúrában?
Mert ha igen, akkor érdekelne a dolog, illetve ha nem, akkor lehet hogy érdemes lenne. Ott az elemlámpa adás-vétel is egyszerűsödne.
Előre is köszönöm a választ!
Üdv: BGYM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest