- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Hát ki hogy van vele, én most lenyomtam az új fifába ezt a 10óra trialt azt mondom inkább adok érte pénzt, mint ezen idegeskedjek tovább hiába ingyenes... normális labdaátvételek, egyérintők, egyből kapura rúgások beadáskor nem úgy mint sokszor ebben a fosban, hogy megpóbálja lekezelni először aztán addig simán szerel a védő... kiugratáskor is indul a csatár ahogy kell nem torpan meg, mint egy nyomorék... Mbappe sem fut már benne fénysebességgel sokat javitottak a játékmeneten. Évekig peseztem, de ettől az efootbaltól én rosszul vagyok... Majd heti 1-2szer benézek, de olyan érzés még most, mint ha az ember egy ferraribol visszaülne egy szakadt trabantba... pedig régen ez fordítva volt. Remélem idővel majd rendbe rakják újra, de az tuti, hogy nem egy év lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro
- Erős Gamer PC i7-9700K RTX 3060 12GB 16GB Trident Z 850W Gold NZXT H510 Flow
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest