Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Hát ki hogy van vele, én most lenyomtam az új fifába ezt a 10óra trialt azt mondom inkább adok érte pénzt, mint ezen idegeskedjek tovább hiába ingyenes... normális labdaátvételek, egyérintők, egyből kapura rúgások beadáskor nem úgy mint sokszor ebben a fosban, hogy megpóbálja lekezelni először aztán addig simán szerel a védő... kiugratáskor is indul a csatár ahogy kell nem torpan meg, mint egy nyomorék... Mbappe sem fut már benne fénysebességgel sokat javitottak a játékmeneten. Évekig peseztem, de ettől az efootbaltól én rosszul vagyok... Majd heti 1-2szer benézek, de olyan érzés még most, mint ha az ember egy ferraribol visszaülne egy szakadt trabantba... pedig régen ez fordítva volt. Remélem idővel majd rendbe rakják újra, de az tuti, hogy nem egy év lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Elden Ring
- eBay
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest