Hirdetés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
Co-Opról nem olvasni semmit sajnos.
Ezt a Mobil játékos hasonlatot sosem értettem. Ha a KONAMI a legelején nem mondja el, hogy teljes cross-playt szeretnének elérni, merem állítani hogy a kutya nem mondta volna, hogy olyan mint egy mobiljáték.
Van hová fejlődni, ez kétségtelen. De legalább lehet élvezni a FOCIT benne. A labdák átvételét, a passzok előkészítését. Mit ér a FIFA azzal a rengetek játékmóddal, hogyha kezdősípszó után elborzad az ember attól amit érez játék közben? Persze aki az árkád játékstílust kedveli, annak jó a FIFA is, de Engem személy szerint nem tud lekötni. Pont ezért nem is kell és nem is lehet összehasonlítani a két játékot, mert totál más igényekkel rendelkeznek a játékosaik.
Türelmes vagyok. Léteznek más játékok is. Letolom a heti eventeket, fejlesztem a csapatomat hétről-hétre, és várom hogy fejlődjön a játék. Nem tudok mást csinálni nem? Akkor mit idegeskedjek meg osszam az észt a KONAMI-nak minden létező Social Media platformon?
Őszintén úgy gondolom, hogy ahol most tart az eFootball akár játékmenet szintjén is, az sehol nincs ahhoz, ahol mondjuk 2 év múlva fog tartani. Meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Micro Four Thirds
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gyúrósok ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- További aktív témák...
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Őszintén úgy gondolom, hogy ahol most tart az eFootball akár játékmenet szintjén is, az sehol nincs ahhoz, ahol mondjuk 2 év múlva fog tartani. Meglátjuk.