Új hozzászólás Aktív témák

• Rikarda

csendes tag

válasz cigam #2232 üzenetére

Szia.

Hát én Linux-al vettem, és az valóban DVD, azon van a Linux. És mellékeltek egy Support CD-t is, de azon az XP-s driverek vannak, és még manual azt hiszem. Az én gondom meg az, hogy normál hagyományos XP telepítőm van, arról teszem fel az XP-t (SP3-as) és utána a Support CD-röl a drivereket. Csak valahogy furán viselkedik, pedig mióta eee megvan kb 3-szor telepítettem újra. Pl máig nem tudok rájönni mitöl lehet egy hiba, az, hogy néha rádugok egy külső lcd monitort (plusz bill+egér) és akármilyen felbontásra is rakom, kikapcsolás vagy ujrainditás után mindig visszaáll 640x480-ra. Eddig akárkit kérdeztem nem tudják miért. Pedig amikor felteszem XP-t, rendesen megformázza az XP, nem gyors format, hanem rendes, ntfs-be, és utána mehetnek a driverek, ahogy a support cd-n az a varázsló felajánlja. Ezért keresek egy eredeti XP visszaállító CD-t vagy DVD-t, (nem tudom min van), 701-hez. Azon talán normálisan müködik és, ha igaz akkor az XP telepítéssel eladott eee 701 (és visszaállító lemez) valami módosított XP(?) van.

Új hozzászólás Aktív témák