Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
Mit szóltok a live event tournamentekhez? Szerintem telitalálat újítás a játékban, nagyon untam korábban, hogy hét közben csak rivalsben lehet izzadni.
Gauntlet nekem külön kedvenc, van csomó untrade középszar játékosom az objectivekből meg season passből, plusz amiket nyitok és a kezdőbe nem raknám be, de több 10 vagy 100k player amúgy és így velük is játszom legalább.
A rewardok is nagyon jók szerintem, a sima 4 körös tourney után múltkor a Kudus pl. nekem nagyon tetszik, hogy csak ott és akkor megszerezhető játékos volt.
-
mcwolf79
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
Ugyanígy vagyok vele én is . Hiába vannak viszonylag jó szélsőim ( Reiten és Saka) , egyszerűen nem tudok rá érezni erre a formàciòra. Én most ezzel a csapattal karistolok 4-3-1-2-ben, ezzel most elvagyok (igaz én nagyon koca játékos vagyok, nálam div7-div6 a plafon. 3-4 éve még felmentem div4-5-ig, de már nem játszom annyit, a mentális egészségem érdekében).
-
Digestive
veterán
9 win lett megint. Lófasz se jött a csomagokból. De tényleg, egy névre sem emlékszek annyira zéró.
Hát ezért tényleg felesleges szenvedni.
-
izsooistvan1
csendes újonc
sziasztok, egy kérdésem lenne pc n billentyüzeten hogy tudok power shotot lőni? köszi
-
Kristof_94
Topikgazda
Nagyot szenvedtem, de meglett a 9 win. Jött egy untrade Konate meg egy eladható Doue a 2*85+ csomagból, szóval utóbbi csomagban még wo sem volt...
-
EA's hit
addikt
Baszki engem ez a játék akkor is szívat, amikor jutalmaz

7. éve nyomom a FUT-ot (Fifa20 óta). Minden évben, folyamatosan 4-1-2-1-2-t nyomtam. Minden évben kipróbáltam 2-3 szélsős felállást, de rövid periódusoktól eltekintve nekem sosem feküdtek, egyszerűen nem érzem a játékos szélsőkkel, nem tudok szélsős felállásban játszani. Viszont nagyon kell nekem a 2 csatár, a cam és a 3 középpályás is, szóval nagyon adja magát a 4-1-2-1-2.
Múlt héten nyitottam egy Leaot és egy Douét, gondoltam adok egy esélyt neki idén is, kipróbáltam a 4-2-3-1-et. Elmondhatatlanul borzalmas volt
8 meccsen 1 döntetlen és 7 vereség, mintha hirtelen 10 évet visszafejlődött volna a tudásom. 8 meccs után kukáztam az egészet, visszaálltam 4-1-2-1-2-re, jött is rögtön 4 győzelem wl-en, összességében az utolsó 11 meccsből 8. Örültem hogy erre az évre is kukázhatom a szélsős felállásokat, a régi kedvenc felállásom meg még mindig működik.Erre nem nyitottam este egy untrade Yamalt?
Magasan a legértékesebb idei nyitásom, nyilván kurvajó kis lap, fasza lenne vele játszani, de mivel csak RM/RW posztja van, ahhoz megint felállást kellene váltani... szóval még a kispadra sem tudom berakni, ami kurvaszar érzés, de ha csak miatta átvariálnám a csapatot, 100x gyengébbek lennének az eredményeim. Classic
-
zadir1
tag
Hali!
A streamerek nagyrésze ahogy látom PS-en nyomja.
Van jelentős sebesség, stb különbség PS5 és Xbox Series között a játékban? -
mcwolf79
veterán
Igen ,ez mindig így volt. Ha benyomja valaki a full press-t,akkor az ellenfél AI-ja kikapcsol (de minimum fél gőzre vált).
Amúgy ezzel baxhatnának valamit, mert feltűnően sokáig bírják a játékosok a full press-t. Azért régebben megvolt ennek a böjtje, mert ha bekapcsolták, akkor gyakorlatilag 1 félidő alatt elfogyott a staminájuk. Most majdnem kibírnak így fél/háromnegyed meccseket. A kapussal alig lehet kirúgni a labdát a közelebbi játékoshoz, mert egyből rajta van 3 ellenfél. -
|AP|
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
biztos lehet erre okosat is mondani, de sajnos én úgy látom, hogy ez full random, beállítástól függetlenül.
Tegnap nálam kb. 1,5-szeres sebességgel futott a gameplay, és a szokásos beállításaimmal full mást művelt a csapat, mint szokott. Ugyanez volt nálam is: ész nélkül szétrohantak a védők, 10-8-as vízilabdameccseket játszottam, amíg meg nem untam és kikapcsoltam az egészet a francba.Szóval szerintem nem biztos, hogy ez beállításfüggő... inkább a kapcsolatra gyanakszom, esetleg még arra, hogy az az ellenfél benyomja a full attack taktikát, akkor a védőid szándékosan behülyülnek
-
mcwolf79
veterán
Tud valaki arra választ , hogy mit kell beállítani ahhoz, hogy ne "meneküljenek" a védők szélre, ha középen jön a támadás? Jönnek közepén , és a CB!-k szétszêlednek a 16-os sarkai felé. Mindkettő defender -re van állítva .
-
Digestive
veterán
Holnap griddy nap!
-
BenXL
aktív tag
Koszi azt a tippet hogy kick offnál csak nyomni kell egy offside trap + team presst, azota egy golt se kaptam belole, sőt gyors labdaszerzes utan lottem is parat
-
kapeti07
senior tag
Na csak nem bírtam ellenállni, csak megvettem a hétvégén. A store-ban kaptam 20%-os kedvezményt, így 24 ezerért megvettem a standard-ot.
Még csak SB-t próbáltam mert ugye először csapatot kell építenem. Sokkal nehezebb mint tavaly. World classon épphogy elverem a bronz csapatokat, 1-2 góllal. Idén nehezebb gólt lőni, többször akad el a kapusban a labda, sokkal jobban védenek lábbal. A low driven még mindíg OP azért, a finess viszont nerfelve lett ahogy látom. Egyenlőre nincsenek vizilabda eredmények. Próbálom nem elkölteni a coint amit szerzek és nem rakok ki drága sbc-ket csak ha OP játékost ad. Az biztos nem veszem annyira komolyan a játékot mint korábbiakban. Eddig nem függtem a companion appon sem mint tavaly. -
miro.
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
" Azért állítják ilyen magasra a költési küszöböt, az árakat, mert van aki megfizeti. "
Ezt hivjak piacgazdasagnak.
" Az hogy emiatt viszont odajutottunk, hogy gykorlatilag a heti egy lutri sbc-t sem lehet megcsinálni max coinnal. Jó esetben. Az gáz. Szerintem. "
Gaz,abszolut.
Hala az egnek megvan a lehetoseg,hogy kikapcsoljuk a konzolt/gepet,es ne fizessunk az idonkkel sem egy ilyen cegnek.
Akkor az mar win.
Ha minden heten ennek ellenere is ott ulsz kifagyott keppel,idegeskedsz hogy megint semmi nem jott es nem erte meg a tobb oras grind,akkor az a leggazabb.Szerintem.
-
bodnar123
őstag
Fájni nem fáj. Aki hülye az hülye. Kárt mondjuk okoz. Azért állítják ilyen magasra a költési küszöböt, az árakat, mert van aki megfizeti. Ez okoz kárt. De mondjuk ez sem érdekelne. De azért szóvá lehet tenni szerintem, hogy gáz. Mondjuk én ennek a cégnek kb mindig a lehető legkevesebb pénzt adtam. Megtehetném hogy többet. De portásokat nem én fogom fizetni. Irigy nem vagyok. Az hogy emiatt viszont odajutottunk, hogy gykorlatilag a heti egy lutri sbc-t sem lehet megcsinálni max coinnal. Jó esetben. Az gáz. Szerintem.
-
miro.
senior tag
Ahogy az egy eleg kicsi reteg,aki tobb 100.000 forintot kolt ra havonta.
Sot,itt meg az elobb 1-2 milliokrol beszeltunk.
Ezeknek a nagyresze Youtuber,akik penzt is szednek ki belole,nem is keveset.
Van biztos egy reteg,de nem gondolom,hogy akinek van 100.000 forintja havonta erre a jatekra,az a kaja penzebol veszi ezt ki,aki meg igen,az meg igy jart,fizesse is meg ha hulye.
Azt nem ertem,hogy miert lenne gond amugy,ha valaki ebbe penzt tesz,ha elegedett,es szereti is ?
Ez miert faj neked pl. ? Mivel okoz neked ezzel rosszat?
Ez az en szememben semmi mas,csak irigyseg, es ugyanugy ti is megtennetek,ha lenne ra ennyi penzetek. (Akinek nem inge,ne vegye magara.)
En meccs nezesre evente elkoltok kb 600 eurot+mez,polo stb.Siman ott vagyok egy 800 euronal 20 db meccsre.
Ez kb 10 honap. 30+ havonta. De abszolut belefer,es megeri nekem,mert jo erzem magam es egy rohadt jo program.
Soha nem ereztem kidobott penznek.
Ellenben erre ez a 100 euro ugy faj most,mintha a fogamat huztak volna.
Nekem pl az a hihetetlen,hogy ti osztjatok 0-24 a jatekot,mindenki szarozza,de pl a 4000 forintot nem sajnalja a kollega a premium passra.
Hat egy forintot is sajnalnek beletenni,es mar azt is megbantam,hogy ebben az evben megvettem,mert egy kalapszar.
Szoval amikor panaszkodtok,gondoljatok arra,hogy a Premium passal ugyanugy atbaszott titeket az EA,es ti is annak a retegnek vagytok a tagjai,csak a sajat szinteteken.
Akinek nem inge,ne vegye magara. -
bodnar123
őstag
Azért elég kicsi réteg az, akinek a havi több százezer, az hobbi. A gond, hogy a játék erre van felépítve. És annál még nagyobb gond, hogy ha valaki szerint ez normális. Ez egy 25ezres szar játék. Erre fizetnek be az emberek, nem luxustoll gyűjtésére... nem véletlen tiltották be több országban. Attól, hogy van az a hülye, aki erre befizet az még nem lesz normalitás. Az, hogy van egy cég, aki pszichológusokkal és stratégiával minden kinyerhető pénzt ki akarnak szedni érthető, de nem lesz erkölcsös. Az, hogy ezt egyesek megvetik normális. Az, hogy valaki ezt kifogásolja vagy nem érti... az...
-
miro.
senior tag
Te azt hiszed,hogy ami neked normalis,az mindenkinek az.
Ezt probaltam elmagyarazni,de neked magas volt.
Van,akinek 2000 forint is sok,es van,akinek 2millio is keves.
Talan igy megerted. -
EA's hit
addikt
Mondjuk visszaolvasol 11 hsz-t es megvan a valasz a hulye kerdesre. Nem a season pass a baj ami van mondjuk 3 ezer ft, es meg csak nem is az ha valaki rakolt 5-10 ezret havonta, mint egy hobbira, hanem az aki mar mostanra elkoltott iden 2 millio ft-ot, es sajnos sokan vannak ilyenek. Meg az hogy a jatek szandekosan ugy van felepitve hogy ha nem koltesz, akkor megfosszon rengeteg dologtol, amit vegtelen penzzel megkapnal. Hobbi? Hobbira nem kolt havi tobb szazezret az ember, max ha milliardos, de azok meg nem ezt a fos jatekot nyomjak, elhiheted
En pl imadom a kezilabdat, kimegyek havonta 1-2 meccsre, elkoltok ra osszesen 5-10 ezret, de legyen mondjuk 15 mert ott meg fogyasztok is mondjuk par sort. Na ez hobbi. De barmennyire is imadom, nem jarnek meccsekre, ha az havi 150 ezer ft-omba kerulne. -
bodnar123
őstag
Szerintem a pénz mértéke durva. Ha józan összeget raksz bele, akkor az valójában semmit nem ér. A százezrek meg röhejesek egy ilyen trógerül elkészített játékért. (Még működő support oldaluk sincs
) és itt a játék elején most egy 86 hero gamblinghoz is ez kell. De szerintem csak ennek a játéknak olyan a communityja, hogy ezt megvédi. Minden más játék megbukna ebbe. Itt viszont szép lassan lettek puhára főzve a játékosok. -
Nandinagy
addikt
Igazából én nem értem mi bajuk van az embereknek ezzel. Ha érdekelne annyira a játék én is raknék bele pénzt, de annyit nekem nem ad, hogy erre adjak ki. Ha valakinek tellik rá és tesz bele az meg kit zavar? Szerintem sokkal inkább lehetne P2W is a játék.
Belerak a játékba valaki 350k-t van egy Putellas+Bonmati és? Szignifikánsan jobb lesz majd mint mondjuk Khepren Thuram+KDB? Szerintem nem. Nyilvánvalóan jobb lapok de mikor valaki mit tudom én div5-ben van ott annyit nem ad, hogy ettől majd 2 divet ugrik fel. -
Nandinagy
addikt
Szimplán amikor elkezdi a közepet nyomni kell egy team press-t+egy lescsapdát. Ha ezt megcsinálod szökőévente kapsz majd belőle gólt.
A pay to win részéhez meg annyit mondanék, hogy nem mindegy, hogy kivel játszol? Rivasban vagy WL-ben engem nem Vinicius meg Mbappe szopat le hanem Kolo Muani,Thuram,Doku,Cherki,Openda. Ezek 10k-s lapok nem milliós tételek. Ha Vinicius lefutja a védőm nem leszek ideges de mikor jön Cherki azt lesprinteli Marquinhost akkor azért felmegy a pumpa. Engedjük már el ezt a pay to win dolgot mikor egyébként nincs akkora különbség a lapok között a saját szinteden mint gondolnánk. Ameddig az emberek beleértve magamat is nem tanulják meg a metát addig nagyjából ugyanazt a szintet fogod hozni. Múlthéten 5-1-ről lett 9 winem most meg 2-3->6-3->6-5->10-5. Nagyjából 9 a fix és +2 ami benne van a szoros meccsek alakulásának függvényében.
-
miro.
senior tag
Szerintem nem a pay to win a baj,aki akar tegye bele a penzet,ertem errol az oldalrol is,plusz hulyek lennenek ezt kivenni,annyi penz jon be nekik,mint mashonnan sehol.
Szoval ertem a ceg oldalarol is.
Ezen kar sirni,ez penz.A legnagyobb baj,hogy ez a jatek unalmas egysiku lett.
Vagy a 30.perben 3-4-5 golokat losz es vezetsz,vagy a masik rug 12 perc alatt kettot,majd hiaba gorcsolsz,o valahogy konnyebben megy at rajtad,a vedoid nem allnak ott,van sokkal tobb ideje.
De ha felkur,jon a kovi meccs,ahol veled van ugyanez..Ezert se a gyozelem,se a vereseg nem erdekel.
Az hogy Araujo,vagy Upa,vagy Van dijk van ott,vagy Doue,Doku stb.
Teljesen mindegy,egyik meccsen extra mindenki,es azt mondod,hogy fu de kurva jok,utana meg azt erzed,hogy az egesz csapatod lassu stb.Nem tudom,hogy mivel lehetne ezt jol megcsinalni,vagy min kene valtoztatni,de az UT mod szerintem tenyleg lement egy mobil jatek szintjere.
Grind,jatsz—> nyiss.
Ilyen arenas foci az egesz.
Van azert fodderem,de egyetlen jatekos sbc-t nem csinaltam meg,mert abszolut nem erdekel,ugysem jobb a 15k-s jatekosnal.
Ott az 1500 pont is meg,de pont leszarom. -
mcwolf79
veterán
Ha már mindenki sír, beszállok pár dologgal:
Lehet, hogy valami taktikai beállítás adja, de az ellenfél játékosai sokszor úgy jönnek rám, mind a darázs. 2-3 játékos jön rám egyszerre, én meg csak kapkodom a fejem, hogy hova kellene passzolni a labdát. Viszont sokszor lehozzák csere nélkül a meccset, mintha végtelen staminájuk lenne.80-82-es csapatok lefutnak, mint a xar.
Az már meg se lepett idén (eddig is ilyen volt tapasztalatom szerint), hogy a játékosváltás finoman szólva sokszor nincs a helyzet magaslatán. Húzom a csapattárs felé a stick-et, de véletlenül se arra a játékosra vált. Már végig kattingatom a környék összes csapattársát, csak azt nem, akit akarok.
Nem tudom,mennyire lehet hinni a ping jelzőnek, de 30-35 felett még nem láttam. -
EA's hit
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Plusz a legfontosabb: nincs lassitva semmi, csak fizetosse lett teve minden. Ha koltesz a jatekra (de nem am havi 3-4 ezer ft-ot, ami meg talan bele is ferne sokaknak, hanem szazezreket), akkor tovabbra is MINDEN elerheto. A vilag osszes spec packjat megveheted, az osszes penzt elkoltheted, az osszes jo lapot kinyithatod. Ha koltesz. Kivancsisagbol most osszeszamoltam: ebben a pillanatban 9 fele spec pack kaphato a storeban (ebben nincs benne a packs for you, csak az aktualis spec packok), mind megveheto tobbszor is, ha mindet megvenned, az osszesen 33 700 fifa pont. Az nagyjabol 300 dollar, tehat kb 100k ft. Es ez csak a mai adag, amit most megvehetnek, este a nagy resze ujra elerheto lesz. Ekozben a rewardok mindenhonnan 78x2 packokat meg 80x1 meg hasonlo szutykokat ad. Tehat iszonyu nagy a szakadek, ha koltesz es ha nem.
Tehat nem a power curve lett lassabb, csak pay to win lett a jatek. Marmint persze eddig is az volt, de most lett csak az igazan. Eddig minden evben ott volt a lehetoseg hogy ha nem koltesz, azt sok grind es jatek, meg egy kis szerencse kivaltotta. Annyi hogy a penztarcas jatekosoknak toty Dinho volt a csapataban februarban, neked meg egy random szines sbc lap a helyen, aki amugy ingame majdnem ugyanazt tudta. Most meg a penztarcasoknak novemberben valami spec Bampe lesz ott, ahol neked gold Doue. En iden pl meg nem nyitottam spec lapot, pedig az elmult evekben altalaban MINDEN promo heten jott legalabb egy lap, es most is ki van huzva minden obj/reward stb. Coinom 100k van, nem lehet semerre haladni. De ha koltenek a jatekra havi 200 ezret, mar lehetne 90-es csatarsorom. Most ha koltesz, megkaphatsz mindent, ha nem, akkor csak iszonyat nagy mazlival. Ezt jelenti a pay to win. Es igen emlekszem hogy anno az elso evemben (fifa20) meg volt hogy 2 hetig (!) nem jott uj promo, megsem zavart senkit, olyankor csak ugy jatszottunk. Emlekszem hogy egy 94-es Joao Felix meg 93-as Mendy voltak az endgame lapjaim, nem 99-es CR es 98-as Pelé. Emlekszem hogy akkor meg ha neha bekerult egy 50 vagy 100k-s, esetleg ulti pack a storeba, az maga volt az unnepnap. Most meg... Gusztustalan az egesz.
-
BenXL
aktív tag
És a meccsek közben olyan érzés mintha csak rám vonatkozna ez, az ellenfeleimnél ott vannak a fullos csapatok. Pedig csak div5ben vagyok.
hogy valami pozitívat is említsek, ez az első fifa ahol kipróbáltuk par haverral a Clubs játékmódot, és az viszont nagyon élvezetes, nagyon tetszik, a meccs közbeni beszélgetés is óriás.
nem lepődnék meg magamon ha pár hónap mulva hagynám a FUTot és csak azzal nyomnám, csak kár lenne a season pass miatt mert jo rewardokat ad Clubsra -
toxicjew
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Ugye mint általában minden (tisztelet annak a pár kivételnek) amit kitalálnak és papíron jól néz ki, az a gyakorlatban szarul van megoldva. Itt is kitalálták, hogy lassítják a power curvet, mert nevetséges volt amit műveltek. Ez teljesen valid, mind ismerjük mik mentek tavaly. Csak hát hogy is megy ez a gyakorlatban? A promok ugyanúgy hetente jönnek (emlékeztek, hogy régebben voltak kihagyások?) csak lófasznyi upgradet kapnak a lapok. Ez ok, de emellé szinte full untrade az összes reward, hugyra le van húzva a pack weight és maguk a csomagok is kurva gyengék. Szóval az érzés megmaradt tavalyról, hogy hiába nyitod a csomagokat, nem jön semmi, ha mégis, az pedig a legszarabb promo lap, mert nyilván nem nyithatsz ki értelmeset. Ott baszták el az egészet, hogy évekig elkapattak minket a heti spec lap dömpinggel, az sbcket kinyirták (hol van már a Marcos Alonso sbc ami 100k csomagot adott? Vagy az icon sbck amik szintén adtak?) és fossá inflálták a promokat fodderekkel. Toty alatt ha láttad a kék flairt, biztos lehettél benne, hogy baszo lapot kapsz. Ehhez képest tavaly?
Lenyeg a lényeg, az ötlet teljesen valid volt, a kivitelezés viszont továbbra is szar... Na de majd az arabok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BenXL
aktív tag
Nektek mennyire adja a foddereket? Én egy 86os squadot nem birok kitenni a 26ban anelkul hogy ne koltsek coint, vicc már.
a másik meg hogy nemtom mit csinaltak az eheti WL-el, de 4-4be vagyok… a matchmaking undorito lett, 1 meccs amit en nyerek tul siman, utana 1 meccs amin a terfelrol se tudom kivinni a labdat, es ez megy felvalatva -
miro.
senior tag
Tok le a kalappal,hogy ti ezzel ennyit tudtok jatszani.
En letoltam a wl-t,8 win lett,de pontosan ezert hagytam tavaly abba,ami ma egesznap ment.
Ez a jatek egy szar,es ennyi.
Tenyleg konkretan szerelni akkor lehet,ha beled vezetik.
A golok meg annyira jo,hogy minden masodik gol hatalmas pipa..
Kedden ugyis elmegyunk Bolognaba par napra,aztan Firenzebe,utana meg jon mar az FM Beta.
Viel spass nektek sracok.
Majd jövöre.....dehogyis..soha tobbet ezert penzt es idot.
-
bodnar123
őstag
Azok marketing igéretek. Ez a játék ennyit tud. Gyakorlatilag alapjában kéne újraírni. De az hol érné meg nekik. Sehol. Minden évben pár új animáció, pár új funkció és állítgatnak a csuszkákon. Most azzal próbálják visszaszerezni a jatékosok, hogy mindent alárendelnek a cselezésnek. 0ra van véve a hitbox. Hogy minden hülye tudjon a maga szintjén forgolódni. Mogácson röhögtem. Azt mondta, milyen hülyeség az, hogy az a szerelés ha véletlen ott állok és belém tolja a labdát. Milyen igaza van. Milyen taktika, hogy menj ki józsika forgolódjál a 16os körül 10-20 kört, aztán vezesd be 5 védő kozé, akik közül 4 meg se moccan, akit meg te irányítasz mintha a jégen lenne gumicsizmában. Reszelgetnek a dolgokon, meg a net kódon, de Igazából ez tényleg ennyit tud. Feljutsz oda, ahol jók vannak, hasonló vagy jobb szerver válasszal, és már szar lesz. Addig meg lehet forgolódni, meg minden passz jó lesz. Utána meg nem érted mi történt. legviccesebb, hogy már ki is mondják, hogy semmi köze a valósághoz. Van a valóságos, meg a "kompetitív". Én szeretnék a valóságosba játszani, de azt nem lehet. Ha meg menedzsert akarok játszani, akkor online-t elfelejthetem, mert az egy másik játék. (Amúgy ez eddig is így volt. Az újítás, hogy bevallották.)
Miro: már 21től elérhető az fm béta. 10 nap. Én is abban bízok. Hogy ad egy új ízt az új 3d. Ha már a United sok örömöt nem okoz, legalább ott látnám őket jól játszani.
-
Nandinagy
addikt
Mondjuk 1-2 dologgal vitatkoznék. A passzolás nagyon tud működni ha olyan játékosaid vannak akik alkalmasak rá. Nyilván vannak olyan passzok amik kurva viccesek, de azért egy Pedri pl. bármikor bárhova odatudja tenni a zsugát ha úgy nyomod. Az indítás pedig szerintem idén kategóriákkal jobb mint az elmúlt 3 évben. CAM-ba kell egy lap akinek incisive playstyle+ van és zseniális labdákat tudnak adni. Nem hiába használ a legtöbb profi Wirtz-t camba, de ha olcsóbb alternatíva kell akkor Ödegaard,Heaps is jó választás.
Az ilyen indítások egyébként precision passzal a legjobbak. Ott te húzod oda. -
A guru
addikt
Sziasztok!
Nyár eleje óta visszatértem a
fifáhozFC-hez kb 4 kihagyás után, néha benézek hozzátok, látom sokan itt vagytok a régi motorosok közül, jó játékot mindenkinek!
-
neo81
senior tag
#643 "Ez ugyanaz a jatekmenet,mint tavaly.
Ha segit az AI minden gol,mozognak a jatekosaid,ha nem,akkor all mindenki,a vedok nem mennek jo iranyba,a tamadok nem mozognak stb."#644 "Ha ugyanaz lenne mint tavaly nem szopnek ki mindenkitol.
Nem vagyok elite jatekos.De atgazol mindenki rajtam szo szerint."Mindkettőtökkel egyet tudok érteni.
Ha nem is teljesen ugyanaz játékmenet, mint tavaly, de másképp szar.
Sajnos a védekezés elképesztően bonyorult (ha jól akarunk védekezni), a támadás meg, pfffff.... a passzrendszer sajnos csak abban változott, hogy a hosszabb szöktetések jobban működnek, a többi része maradt a régiben.
Támadásban az üres helyekre labda nélkül jól beinduló játékosok száma is elenyésző még az indítás gombbal is.Szerintem az idei nagy ígéretek csak egy nagyon kis részét valósították meg.
-
Nandinagy
addikt
Nekem eddig tetszik a játék, a védekezés nehéz de használni kell a lescsapdát meg a team presst pár helyzetben és megkönnyítik a dolgot hátul.
Ami viszont kurvára idegesít az a középpályás passzolás meg a ziccerezés.
Ellenfélnél Camavinga meg Tcsuamenik egyérintőznek 15 métereket pontosan, nekem meg Pedri és Vitinha egy 3 méteres egyérintős passza is 2 méterrel arrébb megy mint ahova kéne menni.
Ziccert meg hagyjuk is... Doku baszkodja nekem 0 szögből ballal a gólokat nekem meg Pina kisasszony szemból a kapuval low drivennel lövöldözi a kapufát. Meccsenként 2-vel több az xg-m mint az ellenfélnek azt vagy nyerek 5 góllal vagy kikapok. A góljaim felét szerintem abból kapom, hogy labdátszerzek a tizenhatosomon belül és minden passzom az ellenfélnek megy azonnal. De ez nyilván az én hibám, lehetnék higgadtabb is. Csak hát kibaszkodni se tudom. Próbáltam azt fejberúgta az első ellenfelet akiről visszapattant oda
Azon kívül egyébként egész élvezetes meccsek vannak. Cselezni viszonylag jól lehet, minden mást meg gyakorlással kilehet mozogni. -
miro.
senior tag
Ha sracok en januarban wl-eztem utoljara es annyit tudok mondani,hogy megint jol atletz baszva mjndenki.
Ez ugyanaz a jatekmenet,mint tavaly.
Ha segit az AI minden gol,mozognak a jatekosaid,ha nem,akkor all mindenki,a vedok nem mennek jo iranyba,a tamadok nem mozognak stb.
Wl-t nem is jatszok tobbet,elvileg harom het es jon az fm,es akkor az idei,meg amugy az egesz fifa karrierem be is fejezem. -
Nandinagy
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Nem azért lett olcsóbb mert nerfelték hanem mert eddig a promo lapja volt a packokban emiatt a gold lap nem volt nyitható
Nem nerfeltek azon semmit, mit tudnak igazából? A low drivent nyilván jól fogja lőni mikor PS+ van, alacsony ezért agilis a sebessége meg eddig sem volt kiemelkedő.Másnál előfordul az, hogy hiába van bekapcsolva a kameránál, hogy mindig az én beállításaim alapján legyen stadiontól függetlenül néha nagyon ráközelít 1-1 meccsen? Kurva idegesítő és nem tudom mit csináljak vele. Konkrétan nem látom be az előttem álló játékost annyira ráközelít a pályára
-
Digestive
veterán
-
Aguinaga
őstag
Nerfelték a Pinát állítólag.
Nem próbáltam azóta, de 84-ről leesett 65-re az ára (én még 10-ért vettem).
Lehet, el kellwlene adnom. -
Garsza
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Na pont most cheteltem a supportval ezügyben. Játszani kell és egyszercsak hozzáférést kapsz. Montam neki hogy ez így nekem hátrányt jelent, de csak fújta a sablon dumát, hogy ez szerver oldali és hogy játszak javíjjam a statisztikáim és egyszer csak feloldódik.
Mindenkihez: Ez mindekinek így volt.
-
mcwolf79
veterán
Az mitől lehet, hogy játékban működik a piactér, de a mobil app-ban nem megy ?
-
mcwolf79
veterán
Na még 4 óra és vége a rémálomnak
-
Garsza
veterán
Mi a francot kell csinálni hogy webapban elérhető legyen a market. Játékban feloldottam. Vásároltam is el is adtam. De web apban és companionban nem működik.
-
D.Bergkamp
tag
Mini energizer pack van a packs for you-ban.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
EA's hit
addikt
A Paletools masnal is ilyen okadekul nez ki iden? Konkretan nem jeleniti meg az sbc kovetelmenyt, aminek ugye a use squad builder folott kellene latszodnia. Nem lehet lejjebb huzni azt a savot, szoval sehogysem mutatja a kovetelmenyt. Ez amugy a paledroid app, meg fifa24 logoval. Masnal is ilyen? Vagy a sima paletools normalisan van megcsinalva?
-
Garsza
veterán
Volna még egy olyan kérdésem hogy ez a Claudia Pina lap 80k coin. Ez annyira jó lap? Megvan untrade de nem használtam most meglett mellé a barcas cb amivel be tudom építeni. Untrade mindkettő.
-
Garsza
veterán
Ezen az evón bekarikázott rész azt jelenti hogy az adott játékos kap plusz 1-1 csillagot a gyéngébbik lábra és a cselekre? például 3 -ból 4 lesz?

-
Garsza
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
Csak akkor lehet átvinni ha elősször jelentkezel be ha már ez megtörtént, akkor már nem lehet átvinni.
Nem, ez sajnos már nem lehetséges. Ha már elindítottad és játszottál az EA Sports FC 26-tal, akkor a pontátviteli lehetőség az előző játékból (az FC 25-ből) már felmerült és lezárult.A pontátvitel egyirányú és egyszeri folyamat, ami az új játékba való legelső bejelentkezéskor történik.
Így működik a láncolat:
Amikor először indítod el az FC 25 Ultimate Team módját, a játék felajánlja, hogy átviszi az FC 24-ben meglévő pontjaidat.
Amikor először indítod el az FC 26 Ultimate Team módját, a játék felajánlja, hogy átviszi az FC 25-ben meglévő pontjaidat.
Mivel te már játszottál az FC 26-tal, ezen a második ponton már túl vagy. A rendszer már "megkérdezte" tőled az átvitel lehetőségét, és az a döntés (akár átvittél pontokat, akár nem, mert nem voltak) végleges.
Ha most veszel FC 24 pontokat, azok az FC 24-es fiókodon fognak megjelenni. Átvihetnéd őket az FC 25-be (ha abba még nem jelentkeztél be korábban), de onnan már nem tudod továbbvinni az FC 26-ba, mert az az "ajtó" már bezárult az első bejelentkezéseddel.
Összefoglalva: A most vásárolt FC 24 pontok nem vihetők át az FC 26-ba, ha azzal már játszottál. Azok a pontok az FC 24-ben (vagy legfeljebb az FC 25-ben) használhatók fel.
-
GhostVector
junior tag
Lehet igazad van.. én voltam hülye. Majd valaki megerősíti.
"FC24-ben vásárolt 5900 FIFA pontot nem lehet közvetlenül FC26-ba átvinni – először át kell vinni FC25-be, majd onnan FC26-ba, és ez mindkét lépésnél csak egyszer és ugyanazon EA-fiók alatt, ugyanazon platformon (pl. csak PlayStationről PlayStationre) működik. Az FC pont transzfer funkció minden évben az első bejelentkezéskor, egy felugró ablakban jelenik meg, és dönteni kell, mert a transzfer végleges és utána nem visszavonható.
Én erről nem tudtam. Régebbi játékokhoz sokkal olcsóbbak a pontok. Szóval ha valaki ezt okosan ki tudja játszani.
-
Garsza
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
Nem úgy van ha elősször bejelentkezek a Fifa 25 -be akkor egyszer át lehet vinni 24 -ból 25 -be és 25 -ből is 26 -ba? Régen valahogy átlehetett. Én nem játszottam sem a 24 vel sem a 26 -val.
-
Garsza
veterán
Vegy egy oldalon FC24 -hez fifa pont 5900 11,68 -ért. Azt át lehet valahogy vinni FC 26 -ba?
-
miro.
senior tag
Sracok,nincs uj paletools? Vagy mukodik mar?
Van olyan,ahol filterezni sem kell,csak megnyomod es betolja magatol?
Nincs kedvem ezzel szarakodni.. -
prannk
őstag
Itt mit kell csinálni?
[kép] -
Jinxb1rd
addikt
Én behúztam a jól megérdemelt 32 euromat a coineladásért. Ennyit ér az fc, fél hónapot.
Ha nem lenne kötelező online játszani, lehet játszanék vele offline. De hogy arra kötelezen hogy nyitott szájjal rohanjak a ..... teli erdőbe. ÉRtem, hogy valaki szeret benne szaladni, csak az nem én vagyok, nincsenek fétiseim. -
Garsza
veterán
Van valahol magyar videó ami bemutatja milyen taktikát érdemes használ. Milye mechanikákat. Hasznos cselek ilyesmi?
Magyarul főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
1 kozeppalyas, ugyanugy vannak szelsok, fujj
Hát ezért tényleg felesleges szenvedni.

) és itt a játék elején most egy 86 hero gamblinghoz is ez kell. De szerintem csak ennek a játéknak olyan a communityja, hogy ezt megvédi. Minden más játék megbukna ebbe. Itt viszont szép lassan lettek puhára főzve a játékosok.
Lenyeg a lényeg, az ötlet teljesen valid volt, a kivitelezés viszont továbbra is szar... Na de majd az arabok ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1
Kristof_94