Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
Garrinchát kiszedi valaki?
Azt hittem, drágább lesz... -
Tajték
senior tag
Másnál is darabos lassú a játékmenet? Még a SquadBattles is..
-
raven84
senior tag
Én se vittem eddig az évig túlzásba az evozgatást, de most egész jó kártyákat lehet összerakni.
-
mr.dana
aktív tag
másik
tegnap játszottam megint u.gauntled et
és az ellenfélnél volt kettő játékos akin piros pont volt..
ez bug v ennyit meg enged !? 🤔 -
mr.dana
aktív tag
bocs xarul.írtam .. Wizard nem tehető rá ....! Little magician ..
ra gondoltam
-
mr.dana
aktív tag
Egy Paquetara ... rátudom tenni a Chance Creatort / Keep Composed / the Wizard ... evokat !? 🤔🤔
( még mindig nem vágom rendesen ezeket az evokat ) mit hogy ad meg és miért/ miért nem
félek hogy elqurok vmit
-
Gabeszfoci89
senior tag
Lehet ezt mèrlegelni,èn amit tudok elrakok ilyenkor de ha jön valami jó sbc akkor úgyis feltöröm a packokat
Bár ahogy magamat ismerem nemlesz annyira sporolás
Igazából arra szoktam rámenni hogy ott szoktak lenni ikon sbck azokat szeretem kirakni ès ezekhez kell fodder meg elrakok addig coint ès ott veszek majd csomagokat -
Digestive
veterán
5 millió coinnal kezdte kb, meg ezres nagyságrendben be volt tárazva neki Lib - Sud liga lapok. Coinból vesz lapokat az upgradekhez, meg több 10ezer bronz packot nyit és abból silver>gold upgradek>liga sbc.
Minden évben ezt csinálja, aztán 24-48 órás streamben nyitja. Ami befolyik lóvé a streamből azt meg felajánlja valami karitatív szervezetnek.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én nem rakok el egy packot se. Sose jött még be a pack gyűjtögetés. De vannak akik komolyan veszik:
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Január első hete ugye?mert akkor lehet elkezdek tárazni.
Tavaly ott makkoltam be puskást meg carvajalt ès cantonát meg r.carlost
Baromi jó sbck szoktak lenni,ha elrakok 3heti nagy packot talán lehet èrtelme m -
Kristof_94
Topikgazda
Van itt olyan, aki már a Totyra teszi el a csomagokat?
-
Gabeszfoci89
senior tag
Letoltam wlt ezzel a kerettel

Az a loan quaresma nagyon extra volt!13wint mentem nem igazán találtam olyan rmet aki hasonlóan jó lett volna,
Nem szoktam női lapokkal menni de ez az Abily tényleg jó volt ,de a barella mègjobb!Ezek ketten közèpen nagyon jók,nincs eladott labda jól is lőnek barella vèdekezni is tud(Abily ebben gyenge)
Zola is nagyon extra jól passzol jól is lő kapura nagyon extra az ember,mindkèt kártyát bátra tudom ajánlani ha szezon vègèn gondolkozik valaki!Udogie nekem csalodás annyira nem volt jó mint gondoltam róla!
Rewardokból gold fodderek jöttek megy egy Neuer,szóval elèg gyenge volt a reward sajnos ismèt de èlveztem a játèkot ezekkel -
Gabeszfoci89
senior tag
Sajnos ez a tanulópènz

Másik kèrdèsedet nem egèszen èrtem,de a playstylok mennyisège lehet amire gondolsz
PS+ az alap azt látod a kártyán azonkívül vannak mèg psek amiben jobb mint az átlag a kártyád ezeket is èrdemes figyelni meg ennek megfelelően összerakni a keretet.Saját tapasztalat hogy evokkal èrdemes fejleszteni olyanokra lapokat hogy hozzád stimmeljen ahoz ahogy játszol!Nálam pl van de veen PS+ a tiki taka ami fura lehet belső vèdőnèl,de nálam nagyon jól jön mert szorult helyzetből is jól lehet vele passzolni ès kontrát indítani! -
Tajték
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Köszönöm
Ezt a kibaszást...
-
Tajték
senior tag
Srácok volna 2 kérdésem, bocsi ha lámaság de nem tudom...
Van egy Raphinha lapom vettem, de most a csapat felállásnál coinok repkednek a lapon és nem eladható... ez mi?
Illetve ha rámegyek egy játékosra megnyitom akkor a képe alatt ott van hogy playstyle 6-7 stb... ez mi?
-
prannk
őstag
Olise lapját érdemes lenne kirakni? Vagy nem ér annyit?
-
mr.dana
aktív tag
Gabeszfoci89
Mrguba
Thanks
-
prannk
őstag
-
farkas63
aktív tag
Nem nezegettem az arakat igy nem tudom miota van igy de kezdeti arrol jol levittek az arat. 40k-rol 11k-ra.

ezert nem erdemes megvenni releasekor. -
mr.dana
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem is ... ( Vialli) ez jó lehet valamire v lehet bedobni vhova !?
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Abilyvel szopoagon vagy az ikon packokkal?
-
Gabeszfoci89
senior tag
Vialli...
Nemjött èrtelmes sbc a kupa miatt kiraktam Hallert amúgy meglepően jó bombaerős lövèsek ès akkora mint egy hegy
Kiraktam ikon packot Abily ès suker....valahogy mostanság szopóágon vagyok ezekkel az ikon packokkal...
Ez a kupa jól jött nekem mert az összes seasonal meg campaing objectet egyben nyomtam így már ma elèrtem a szezon vègèt!Eddig csak zolát próbáltam a kupán ott nagyon nagyon extra volt kivettem Barellát is vele mèg nem játszottam.
Zola mozgása meg a játèka elèggè tetszik eddig -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ide Matuidi, ezek fejlődnek amúgy? Mert akkor nagyon jól jártam
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Guti
-
homerhamm
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
88 Kompany
-
Kristof_94
Topikgazda
Gomez jött az ajándék hero pakkból. Ki más...
-
rtrace
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mégis nyithatod a tárcát, elég sokat húztak rajtuk.
-
EA's hit
addikt
2 napja kezdtem el evozni, erre most jon a mai evo. 95 finishing es 5-5, brutal
plusz ha rarakok par kisebb evot meg elotte, meg jobb lap lesz belole.
-
raven84
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Offiline módban nem kell kigumizni semmit, nem fog kidobni ha afkolsz. Legalábbis SB-ben nem dob ki.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Nemigazán játszom sima cm el de ha annyira extra akkor kiveszem max nyomok sima 4-4-2 esetleg.Cdm nálam most makelele elèg jó vagy Pavlovic aki mèg elèg extra😀
Dèlután kiakasztottam a kontrollert manager módot meg a karrier módot befarmoltam rehab edzès közben.Èrdemes kiszedni főleg a manager módot 3000xpt ad 6 meccsért amit simán ki lehet gumizni!
Mèg 5000pont a szezon vège hátha este jön valami jó kis object -
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Persze hogy jo, nem hiszem hogy van nala jobb cm jelenleg 2-300k alatt.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Szezon vègèn Barella jó lehet szerintetek?Most nèzegettem mert már csak 9k pont ès kèsz a szezon hogy mennyire lehet èrdemes.Barella vagy a 85*5 az opció.Zolát kiveszem szerintem ő elèg èrdekes lehet meg ugye ikon is.
Ezen a Barellán mèg gondolkozom egyelőre nemtudom eldönteni -
Gabeszfoci89
senior tag
Igen nekem ez minden wl utolsó 4-5 meccsnèl megvan!
Vicc amikor percekig nem talál ellent,vagy a kedvencem mikor többször egymás után összedob valakivel aki kivár a match előtti loginnál 20-30mp majd kilèp ès kezdődhet újra a keresés ès szerintem ugyanazt dobja vissza,mert újból ez történik!Elmegy 4-5 perc ezzel.
Erősen manipulált a dolog -
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ó hát a kedvencem a nem talál ellenfelet.
Bizonyos win széria esetén mindig jön. Keresi az erősebb játékost. Jellemző például mikor divet váltanál. Másik mikor ugyanez miatt egymás után több ellenfél kilép a meccs inditasbol. Ezt is tuti a rendszer csinálja mert varakoztat téged egy erősebb ellenfélre. -
Gabeszfoci89
senior tag
Ez sosem fog kiderülni
De ahogy eddig is minden èvben èn pl a wlen látom(ès ez minden hèten így van!)hogy van valami matchmaking trükközès!Minden wlen az első 5-6 meccsen sima win majd 10.ig elmegyek 1-2 veresèggel,ha 1 veresèggel megyek akkor az összes hátralévő meccsemre van hogy várok perceket amire talál ellenfelet ès azok simán elit top emberek fullos keretekkel vagy ilyen buggolós kamu gyerekek akik mindenhonnan driven pinával vagy nyomják ezt a hátulról felsarkalást(rainbow szerüsèg)ès abból olló,ez mindig átesik a kapusom felett
Ha kikapok 2-3szor akkor az utolsó pár meccs megint nyerhető!
Valamièrt minden héten ugyanannyi jön össze szinte mindegy mit csinálok ès ez nekem kicsit furcsa hogy bevagyok állitva 11-12 winre!Eddig 2szer tudtam 14et de akkor voltak extra loan ikonok akikkel hoztam meccseket!
Gauntletben vegyesebbek az èrzèseim,draftban meg idèn hogy emeltèk a rewardokat szinte minden meccs èlet-halál!
Lènyeg hogy mindenki máskèpp csinálja
Talán annyival jobb a gauntlet hogy nem csak egy main keretet tartok meg mint tavaly ès így kicsit változatosabb a dolog. -
kapeti07
senior tag
Így a promo vége felé láthatóan jobb lett a packweight. Nekem jött egy szines Cherki meg egy Matheus Cunha, bár beépíteni egyiket sem tudom örültem nekik 1 percig.
-
GhostVector
junior tag
válasz
Morphus101
üzenetére
Akkor minden platformon szarik bele az EA.
Gratulálok nekik.
-
gjoe
addikt
Nálam gauntleten 3 kb azonos csapat van.
A fő csapatom is szetszedem, hogy a másik kettőbe meglegyen a full chemistry.
Már minden posztra van 3-4 azonos kaliberű játékos.
A sorrend meg mindegy mert kaptam már első meccsen másnak kb az elsődleges csapatát, meg harmadikra full goldot. Ez teljesen random, kiszámíthatatlan.
Ez most kb negyedik körben lett meg nekem a három win.
Az előzőben már az első körben. De itt is megvan a script, mert két win után mindig valami elitet dobott. -
Nandinagy
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ezzel csak arra akartam célozni, hogy teljesen lutri mikor kapsz olyan ellenfelet akinek mondjuk a fő csapata ellen játszol. Ha ez is olyan lenne mint a torna, hogy van negyeddöntő-elődöntő-döntő akkor a legtöbben így csinálnák.
Viszont mivel nem tudhatod, hogy mikor kapsz erős ellenfelet lehet, hogy bemész az első körbe a leggyengébb csapattal aztán megkapod más ellenfél legerősebbjét.
Ugyanúgy az is lehet, hogy elmész a 3. körig a legerősebb csapatoddal bemész egy olyan ellen akinek épp a leggyengébbje van ott. Szóval szerintem totál mindegy ki melyik csapattal megy be bármelyik körbe. Szerintem itt az lenne a lényeg, hogy 3 azonos erősségű kereted legyen. -
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Oliseh
-
Gabeszfoci89
senior tag
Nem tudja valaki hogy ki lett a Bundesliga potm?
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Stylerr
üzenetére
Tudom.
De van olyan object hogy 3rounds win!De nálam mindegy èn kb 75-80% winen mozgok,ezeket a tornákat is aránylag hamar leszoktam hozni,ha kész az object akkoris arra szoktam rámenni hogy esetleg hamarabb kilèptessem az ellent hogy hamarabb kèszlegyek.
Továbbra is egyik kedvenc kupám a silver mellett, szórakoztató mód ez jó ötlet volt
Nyitottam rivals rewardokat 87es női fodder max.Mèg a player pickek is mind a lehető legkisebb rewardokat adta.
Egy ikont megpróbáltam jött Makelele
Ára alapján èrdekes lehet,innen valaki használja? -
Stylerr
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
De a gauntlet az nem tournament. Az csak 3 random meccs, random ellenféllel.
-
-
Morphus101
tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Ez a félpályás replay bug konkrétan Xboxon is van.
-
kapeti07
senior tag
válasz
raven84
üzenetére
Szerintem vele nem lősz mellé. Tavaly/tavalyelőtt megvolt a base lapja nagyon sokáíg bírta a kezdő csapatba. Idén is hallani lehet, hogy nagyon jó.
Nekem a Silver lapja fel van EVO-zva 76-osra és mindenkit levesz RB-ben. A role miatt nem raktam még CB-be, meg ott megvannak a fix embereim. Biztos jó kis lap. -
Nandinagy
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Egyébként nem tudom volt-e erről hivatalos kommunikáció de nálam az, hogy melyik meccs milyen nehéz sosem függ attól, hogy hanyadik meccs. Többször találkoztam már döntőben silver meg common gold csapatokkal de volt már 1. vagy 2. meccsen is több milliós csapat ellenfél. Szerintem az EA semennyire nem csinálta meg az ilyeneknél, hogy mindketten ugyanott legyetek. Szimplán random bedobál ellenfeleket és ha szerencséd van 3.-ra kapod a leggyengébbet.
-
raven84
senior tag
Carlos Albertot kirakta valaki esetleg CB-be? Vélemény?
-
Digestive
veterán
Nem értem miért nem tudják ezeket éjjelre időzíteni.
-
gjoe
addikt
Este valami hiba volt a mátrixban.
Évek óta az első milla feletti lap az aktuális promócióból.
És még jó is a csapatba.
-
Digestive
veterán
Gauntlet alatt találtam rá erre a lapra a klubban. Valami egészen brutál. Ment is azonnal a kezdőbe. Olyan, mint egy prime Kante.
Az R1 dribbling és finesse lövései meg parádésak. Mindez 60k áron.
-
mr.dana
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ez faxa...
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
mr.dana
üzenetére
Attól függ mennyi embered van!Èn a rendes kezdőt szoktam meghagyni a 3.meccsre mert igazábol az a döntő kb!
De igen padra cèlszerű olyanokat rakni akiket nem használsz vagy esetleg bronz silver lapokat.Nèzd meg a klubbodat mennyi embert tudsz kirakni ès csinálj 3kb egyforma csapatot vagy 2 erőset meg egy gála teamet!
A maradèk embereket oszd szèt a padra hogy tudj cserèlni ha para van.
Igazából első 1-2 napban ezt a jobbak kiszedik minèl kèsőbb mèsz neki annál gyengèbb ellenfelekkel tudsz találkozni(legalábbis èn így vettem èszre).
Sok sikert
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Joelintonból a mostani evokkal jobb lapot tudsz csinálni!
-
prannk
őstag
válasz
homerhamm
üzenetére
Nekem 80 óra játék után jött egy zöld alaba.
Div 6 squadbattle és pár event et játszok.
Nagy nehezen kiraktam az ikon sbc abból is egy használhatatlan lap jött akit egy 83 as gold CB lefut
Fc 24 ben hetente 2x kitudtam rakni az ikon sbc ét.Most meg csak lófasz 84 es lapokat dobál.
Szánalmas.
Csak a WL ad meg ha veszel fifa pontot
-
Aguinaga
őstag
Nyitottam egy Joga Bonito lapot!!!!44!!négy!
-
mr.dana
aktív tag
Ez a gauntlet hogy mukodik !? Nyertem két meccset ..kicsit pihentem .majd gondoltam folytatom ..ha már "flowba" vagyok 😁. erre mindenkin ott egy piros pont
-
raven84
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Nekem kattog a menü hang minden meccs alatt így kénytelen voltam muteolni az összes sfx hangot. Minden patch után csekkoltam és még mindig szar. Spagetti kód ez sajna, a store-ra koncentrál ez a cég, minden más másodlagos.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vègre egy Neuer spec lap
-
GhostVector
junior tag
Persze minden játékban vannak bugok, hibák, de azért sok esetben a fejlesztők javítják ezeket.
Ebben évek óta megvannak ugyanazok a hibák és a számuk csak nő.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Nálam ugyanez megvan!Nemlátom hova adom be a szögletet mert benne van egy baszott nagy kupa
De a héten nyitottam nem nyitható playert is...
Objectives menüben végig ott a sárga pont mintha valamit ki lehetne venni pedig nincs semmi...(Telón is végignéztem ,gépen is)
Ezeken már nem akadok fent -
Nandinagy
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Mit javasolsz mit csináljunk? Nyilvánvalóan egy szar játék lett a fifa és már induláskor sem volt hibátlan de miután kifizettünk érte 30-40k-t ahogy mondod mit csináljunk? Gyújtsuk fel a székházat? Ameddig nem veszem vérkomolyan a játékot engem tud szórakoztatni.
Soha életemben nem kötöttek le a lövöldözős játékok így nálam egy COD,BF6,Overwatch nem opció helyette de online meg szeretek játszani.
Az Arc raiders-t tolom most pár barátommal és az nagyon bejön de bugok ott is vannak. Minden játékban van. -
rtrace
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jó a low driven, de sokaknak van már és nincs akkora különbség a sima és + között hatékonyságban. Kéne legalább egy pár passing playstyle meg +1* skill és +2* wf, hogy többet érjen ez a lap, mint 100k.
Bergkamp sokkal jobb, de még ő is benézett 100k alá...Joelinton meg 60k-ból ennél komolyabb szintre evózható most is. Neki is kéne alsó hangon egy tiki-taka meg incisive, hogy értelmes alternatíva legyen, mert van már egy csomó jó és olcsó CM.
-
mcwolf79
veterán
Feljutottam div5-be. 3 meccsből 2 annyi volt, hogy az ellenfél megszerezte a vezetést, utána ment a tiki-taka a saját térfelén, én meg szaladgáltam utána. Hiába nyomtam a full press-t /double press-t, nem tudtam elvenni tőle a labdát. Mikor meg kinyílt a védelmem, akkor támadott.
Ha ez a stílus itt, akkor inkább holnap reward után visszaejtem magam div6-ba. -
kapeti07
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem ebből csak Inaki Williams kellene Low drivennel. Van egy Evo lapja nálam, de sajnos valami nem klappol nála. Elrontotta a lapomat a második EVO, azóta használhatatlan csuklósbusz és mire átveszi a labdát addig a kapus is szerelni tudná. Nektek van ilyen lap ami "túl" lett EVOzva?
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azokhoz nem kell penztarcat nyitni, 100k-bol kijon majd a 2 lap
nekem Tevez kellene egyedul ebbol az adagbol, a tobbi elkepeszto modon nem mozgat meg, ujabb gyenge promo lesz. -
GhostVector
junior tag
Amikor néhány napja írtam erről nem nagyon érkezett reakció. Szóval ez vagy mindenkinél ilyen és senkit nem érdekel vagy csak nálam jelentkezik a hiba(bár ezt kétlem).
Tényleg nem zavar titeket, hogy kifizettek egy játékért 30-40 ezret és ilyen szintű?

De most reggel úgy rúgtam gólt, hogy a labda túlment vagy 2-3 métert a tényleges hálón és onnan, a semmiről pattant vissza.
A gameplay pedig 90%-ban jatszhatatlan.Nem kis cég az EA és jó pár éve kiadják ugyanazt a mocskot, minimális különbséggel azt jól van az úgy
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Megint van egy csomó bust, meg 4-5 használható lap.
De még a fost se adja természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár ahogy magamat ismerem nemlesz annyira sporolás

Az R1 dribbling és finesse lövései meg parádésak. Mindez 60k áron.

LendvaiFeri1