Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
válasz
raven84
üzenetére
Melyikre gondolsz? 83x10-et pl mindegyik gauntlet adott eddig 2-3-at is, abbol az utolso ugye mult het elejen jott. De ott vannak a daily login, daily play, vagy a flash objectivek is. A flash kupa 2 naponta 3 meccsert adott mar asszem 82x10-et, holnap meg 86x4-et kapsz, ha mindet kihuztad. De lehetne meg sorolni.
-
Digestive
veterán
Sokszor beírom a tippeket. A nagy ligák silver lapjaira is felhívtam a figyelmet az idén is. Ezt most konkrétan nem írtam be. Bocsi.
Következő allin most a 83as lapok lesznek. 86tól felfele már felverte az EA az árakat. Szerintem már a napokban jönni fog valami sbc ami a 83-84 árakat pumpálja fel.
-
A guru
addikt
4231 LM/RM-es változata a legstabilabb idén. Ha baj van, akkor én 442(2)-re váltok rá meccs közben counter build uppal. 55-60 depth és alapvetően balanced build uppal játszom. A kulcs szerintem mindkét felállásban, hogy az egyik CDM holding a másik pedig box crasher legyen, nagyon sok passing option megnyílik így velük támadásoknál. Nálam SBC Goretzka kb hozza az 1 G/A-t kb 150 meccs után is box crasherként.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Ja hagyjad nekem 1-2 órán át pörgött a dolog azóta halott tehát minden pènzem bronz lapokban van
Tradeles idèn sem lesz meg nekem már látom.
Pedig sajnos most időm is lesz sikerült a jobb tèrdemet is műtètre focizni porcal úgyhogy lesz időm játszani most...
Sose legyetek öreg focisták vagy hagyjátok abba időben vagy csak semmi sport
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 5th gen (126 gb / wifi)
- ÚJ! SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless (PC & Xbox) Aktív zajszűréssel!
- HyperX Cloud II Wireless vezeték nélküli Gamer fejhallgató dobozában!
- Razer Kraken V4 Wireless Gamer fejhallgató - dobozában!
- Dell Latitude 7320 -Érintőképernyős - I7 1185G7 - 16Gb ram - Több db
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- CORSAIR K100 AIR
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Számtalan példa volt már rá az évek során...

11 meccses win streakem volt tegnap DR-ben.
LendvaiFeri1
Kristof_94