Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Nem olyan rossz ez
yamal nekemis megvan meg a Nico williams is,ők extrák nagyon csak èn inkább a Bayernes vonalat túrom(hamár játszom akkor azokkal akiket kedvelem)
Nekem ez a formáció nem adja,èn inkább megnèznèk egy 4-4-2 barella helyett inkább jó csatár(hamár olasz liga ottis vannak jók esetleg egy evozott openda durva lehet mivel 83as könnyen találsz rá evot ès brutális,vagy ottvan 140k èrt scream dybala) -
|AP|
veterán
rivalsban nem érzek különösebb változást az eddigi évekhez képest: közepes játékosnak tartom magam, ennek megfelelően div5 körül mozgok most is (előző szezonban összejött a div4, de nem feltétlenül reális).
A WL-ben viszont idén nagyon szenvedek. Korábban a meccsek 60-70-át sikerült azért hozni, de idén a 8 win a max, és már kétszer is csak 6-ig jutottam.
Jó, ebben azért az is benne van, hogy a végére totál elmegy a kedvem/türelmem/motivációm és sokszor kilépkedek, mert nem bírom már idegekkel.
Ami reális lehet idén az kicsit nagyobb türelemmel a 8, esetleg 9 win.
Gondolom ebben benne van az, hogy csak div7 felett van WL, tehát kevesebb gyengébb ellenfelet lehet kifogni, szóval ha így nézem, akkor nem is számítotok jobb eredményekre idén, ezt kell elfogadnom -
bodnar123
őstag
Azok marketing igéretek. Ez a játék ennyit tud. Gyakorlatilag alapjában kéne újraírni. De az hol érné meg nekik. Sehol. Minden évben pár új animáció, pár új funkció és állítgatnak a csuszkákon. Most azzal próbálják visszaszerezni a jatékosok, hogy mindent alárendelnek a cselezésnek. 0ra van véve a hitbox. Hogy minden hülye tudjon a maga szintjén forgolódni. Mogácson röhögtem. Azt mondta, milyen hülyeség az, hogy az a szerelés ha véletlen ott állok és belém tolja a labdát. Milyen igaza van. Milyen taktika, hogy menj ki józsika forgolódjál a 16os körül 10-20 kört, aztán vezesd be 5 védő kozé, akik közül 4 meg se moccan, akit meg te irányítasz mintha a jégen lenne gumicsizmában. Reszelgetnek a dolgokon, meg a net kódon, de Igazából ez tényleg ennyit tud. Feljutsz oda, ahol jók vannak, hasonló vagy jobb szerver válasszal, és már szar lesz. Addig meg lehet forgolódni, meg minden passz jó lesz. Utána meg nem érted mi történt. legviccesebb, hogy már ki is mondják, hogy semmi köze a valósághoz. Van a valóságos, meg a "kompetitív". Én szeretnék a valóságosba játszani, de azt nem lehet. Ha meg menedzsert akarok játszani, akkor online-t elfelejthetem, mert az egy másik játék. (Amúgy ez eddig is így volt. Az újítás, hogy bevallották.)
Miro: már 21től elérhető az fm béta. 10 nap. Én is abban bízok. Hogy ad egy új ízt az új 3d. Ha már a United sok örömöt nem okoz, legalább ott látnám őket jól játszani.
-
Nandinagy
addikt
Mondjuk 1-2 dologgal vitatkoznék. A passzolás nagyon tud működni ha olyan játékosaid vannak akik alkalmasak rá. Nyilván vannak olyan passzok amik kurva viccesek, de azért egy Pedri pl. bármikor bárhova odatudja tenni a zsugát ha úgy nyomod. Az indítás pedig szerintem idén kategóriákkal jobb mint az elmúlt 3 évben. CAM-ba kell egy lap akinek incisive playstyle+ van és zseniális labdákat tudnak adni. Nem hiába használ a legtöbb profi Wirtz-t camba, de ha olcsóbb alternatíva kell akkor Ödegaard,Heaps is jó választás.
Az ilyen indítások egyébként precision passzal a legjobbak. Ott te húzod oda. -
Gabeszfoci89
aktív tag
-
toxicjew
addikt
Elvileg a skill moveok le lesznek egyszerűsítve. De a TF kivétele már előre problémának tűnik nekem és nem látom mitől lesz jobb nekünk nélküle

Ea's hit: határozottan.
Kristóf: én már előrendeltem. Tudom, hogy úgyis játszani fogok vele és függni akarom majd az első héttől. Most is van már benne 800 órám. Mindig fikazom a játékot, meg főleg az eat, de azért azt se mondhatom, hogy ne szórakoznék közben és ne élvezném (időnként
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
yamal nekemis megvan meg a Nico williams is,ők extrák nagyon csak èn inkább a Bayernes vonalat túrom(hamár játszom akkor azokkal akiket kedvelem)
ha nem lennének ilyen nagy elvárásaim nem lennék full maximalists meg el tudnám engedni hogy tekkz legyek még élvezni is tudnám.

).
LendvaiFeri1
Kristof_94