Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo81
senior tag
Aha!
Én, így, hogy nem játszok WL-t, ezért sokkal kevesebbet idegeskedek, nem is szabok magamnak különösebb célokat, szinte teljesen nyugodtam játszok, ha WL-eznék is, akkor biztosan nem lenni így.
Ja, egyetértek, WL kvali nehezebb, ezért erősebb lehet a mezőny ott, logikus. -
kapeti07
senior tag
Nekem ilyen volt a rivals mint neked a WL. Ma reggel és tegnap is. Ilyen 7-2, 5-1, 9-5-ös meccseket játszok, de nem én nyerek. Az én lövéseim elhalnak, az ellenfélé a semmiből is bepattan. A védőim között mindig bemegy a csatár és pontosan megkapja a labdát kilövi a sarkot. Én már a 16-osig se jutok el, vagy lesre futok simán.
Volt olyan, hogy a szögletnél a kapusom a védővel összszerencsétlenkedi a 93-ik percben a győztes gólt ellenem. Ilynek vannak minden meccsen, 2 nap alatt kb 10 meccsemből lett 1 döntetlen a többi full zakó. Ma megfogadtam, hogy csak SB-t és Rush-t fogok játszani. Meglátjuk meddig birom. -
gjoe
addikt
Az elmúlt években az volt a gond, hogy mindig csak az alsó polcról jött lap.
Na most onnan sem.
Egy hero lottót raktam ki feleslegesen egy cahillért.
Jordit kiraktam bár kellett venni 3-4 db 87-es lapot.
Busquets már nekem nem megy. Coinbol tudnám csak de azt kihagyom. akkor inkább veszek valakit 400k-ért.
Tele van a raktár 81-83 lapokkal amivel nem tudok mit kezdeni. -
mcwolf79
veterán
Igen ,ez mindig így volt. Ha benyomja valaki a full press-t,akkor az ellenfél AI-ja kikapcsol (de minimum fél gőzre vált).
Amúgy ezzel baxhatnának valamit, mert feltűnően sokáig bírják a játékosok a full press-t. Azért régebben megvolt ennek a böjtje, mert ha bekapcsolták, akkor gyakorlatilag 1 félidő alatt elfogyott a staminájuk. Most majdnem kibírnak így fél/háromnegyed meccseket. A kapussal alig lehet kirúgni a labdát a közelebbi játékoshoz, mert egyből rajta van 3 ellenfél. -
-
bodnar123
őstag
Gyakorlatilag ha 16oson belül meg tudja kapni a játékos a labdát az ellenfeleimnél, az 90% gól. Gyakran a labda átvétel már elég, mert mindig pont nem érek oda. Vagy nekiáll elindul megáll 100x, és amikor megunom és próbálok szerelni akkor megy tovább. Olyan mintha botok ellen játszanék legenden. Mindig pont elhúzza a labdát mikor odaérnék. Ha nem, akkor meg átmegy a lába között benne alatt fölött. Gondolom a resposive érzés miatt van ez. Levették 0ra a türelmi időt. így kapsz egy 20+ (ennyit vall be az EA)+ rendering time... egy kb fél másodperces késési időt, plusz a reflexed, plusz a védő lassúsága. így tényleg azon múlik, hogy véletlen valami AI védő közbelép vagy sem.
A transfer problémát a patch se hozta még el. Ea portásai ezt nem tudják orvosolni, csak a csúszkákat húzogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS R100 + RF-S 18-45mm (MILC) Digitális fényképezőgép
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- ÚJ! Logitech Astro A50 Gen. 4 vezeték nélküli Gamer fejhallgató + Bases Station!
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) SM-L305 okosóra - dobozában!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
LendvaiFeri1
Kristof_94