Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• EA's hit

addikt

Baszki engem ez a játék akkor is szívat, amikor jutalmaz :D

7. éve nyomom a FUT-ot (Fifa20 óta). Minden évben, folyamatosan 4-1-2-1-2-t nyomtam. Minden évben kipróbáltam 2-3 szélsős felállást, de rövid periódusoktól eltekintve nekem sosem feküdtek, egyszerűen nem érzem a játékos szélsőkkel, nem tudok szélsős felállásban játszani. Viszont nagyon kell nekem a 2 csatár, a cam és a 3 középpályás is, szóval nagyon adja magát a 4-1-2-1-2.

Múlt héten nyitottam egy Leaot és egy Douét, gondoltam adok egy esélyt neki idén is, kipróbáltam a 4-2-3-1-et. Elmondhatatlanul borzalmas volt :D 8 meccsen 1 döntetlen és 7 vereség, mintha hirtelen 10 évet visszafejlődött volna a tudásom. 8 meccs után kukáztam az egészet, visszaálltam 4-1-2-1-2-re, jött is rögtön 4 győzelem wl-en, összességében az utolsó 11 meccsből 8. Örültem hogy erre az évre is kukázhatom a szélsős felállásokat, a régi kedvenc felállásom meg még mindig működik.

Erre nem nyitottam este egy untrade Yamalt? :D :D :D Magasan a legértékesebb idei nyitásom, nyilván kurvajó kis lap, fasza lenne vele játszani, de mivel csak RM/RW posztja van, ahhoz megint felállást kellene váltani... szóval még a kispadra sem tudom berakni, ami kurvaszar érzés, de ha csak miatta átvariálnám a csapatot, 100x gyengébbek lennének az eredményeim. Classic :C :C

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés