Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Nekem eddig tetszik a játék, a védekezés nehéz de használni kell a lescsapdát meg a team presst pár helyzetben és megkönnyítik a dolgot hátul.
Ami viszont kurvára idegesít az a középpályás passzolás meg a ziccerezés.
Ellenfélnél Camavinga meg Tcsuamenik egyérintőznek 15 métereket pontosan, nekem meg Pedri és Vitinha egy 3 méteres egyérintős passza is 2 méterrel arrébb megy mint ahova kéne menni.
Ziccert meg hagyjuk is... Doku baszkodja nekem 0 szögből ballal a gólokat nekem meg Pina kisasszony szemból a kapuval low drivennel lövöldözi a kapufát. Meccsenként 2-vel több az xg-m mint az ellenfélnek azt vagy nyerek 5 góllal vagy kikapok. A góljaim felét szerintem abból kapom, hogy labdátszerzek a tizenhatosomon belül és minden passzom az ellenfélnek megy azonnal. De ez nyilván az én hibám, lehetnék higgadtabb is. Csak hát kibaszkodni se tudom. Próbáltam azt fejberúgta az első ellenfelet akiről visszapattant oda
Azon kívül egyébként egész élvezetes meccsek vannak. Cselezni viszonylag jól lehet, minden mást meg gyakorlással kilehet mozogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 16GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94