Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Ne nyerjétek meg az új kupát, mert utána nem enged meccset indítani benne
-
raven84
senior tag
Curse on the left Dokut megcsinálta esetleg valaki? Ha igen milyen? Rashi van ott nekem de kicsit darabos szegény.
-
prannk
őstag
Hello.
Mit kell átálítani,hogy csináljon valamit a csapatom?
Se a védekezés se a támadás nem megy. Megse indulnak,hiába indítom a csatárokat. Ott köröznek a védő körül.
Védekezésnél meg simán feltud futni az ellenfél mert kifutnak a támadó elől a védők, ahelyett hogy rámennének...
Meg 8 másodperc mire átveszi a labdát meg megfordul vele.Bezzeg az ellenfél csapata pörög úgy, ahogy kéne
Meg én 10 méterre nem tudok egy paszt úgy csinálni hogy ne akadna meg. Az ellenfél meg a 16 osáról megindítja a félpályán lévő csatárát. És termeszetesen nem tudja befutni az én védőm...
-
Digestive
veterán
Most figyeltem csak fel az utolsó sbc nevére. Mekkora ziccer.
Kb ennyi egyiptomi lap van csak Salah-n kívül. Jól fel is verték 2 nap alatt az árakat.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Persze rögtön lambo.
Majd kapsz egy trabit és 100 rivals után talán nyersz rá egy sport kipufogót.
-
toxicjew
addikt
Ne aggódjatok srácok, lassan kezdik tesztelni az open world részét a játéknak. Olyan lesz, mint az Nba2k, van vmi karaktered amivel mászkálhatsz vmi városban. Hogy ki a faszom kéri ezeket egy focis játékban azt nem tudom, de jó látni, hogy helyén vannak a prioritások.

-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem most tele van a 100+50 transfer és unassignedben is van 200 lap. Egy idő után nem tudsz licitálni. Egy megoldás van csak!
Meg kell csinálni egy olyan objektívet ami ad lapot. Ki kell lépni a játékból és vissza. Claimelni kell az objektívnél a lapot és utána megint egy jó darabig lehet unassignedbe pakolni.
-
Digestive
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
Tökre érthetően leírtam tegnap.

Legtöbbször ahogy ti is láthattátok már azonos nemzetből kér valahány darabot az sbc. Tehát a legideálisabb az angol PL és a spanyol Laliga kombó. De én mindig veszek egyéb nemzetiségüt is. Pl a tegnapi sbcnél azokkal a lapokkal lehetett nagyot szakítani (például PL spanyolal, stb) Ott 6 helyre kellett 5 nemzet.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Digestive
üzenetére
Vettem párat, köszi a tippet! Sajnos tele vagyok 84-es lapokkal, amire még mindig nincs kereslet, ez kicsit lekorlátoz. Unassignedet meg nem akarok, mert ki tudja meddig maradnak. Ligán belül mindegy a nemzet, vagy hogy tapasztaltad? Mert a PL-ben pl. van angol, német és USA cam is.
-
Digestive
veterán
válasz
kapeti07
üzenetére
A PL és Laliga Rare silver CAM lapok fix jó biznisz, mert kb 2 millió coint kerestem már ezekkel. SB reward után ha 400 coin alatt lehet őket venni, akkor legrosszabb esetben is kb 600-800 coin között el lehet adni MM környékén. De mindig benne van, h több ezerre drágulnak. Black Friday alatt is lesznek ilyen puzle sbck szerintem, úgyh lehet pörgetni.
-
-
Kristof_94
Topikgazda
Amúgy szerintem Claudia Pina is jó lehet, ha vissza esik 7k-ra. Ha jönne egy max. 86 evo, akkor ő tuti népszerű lenne.
-
kapeti07
senior tag
Na csak kiraktam az Ikon pakkot, egy jó kis Vidic volt benne. Meg még szombaton jött egy promo lap is, ráadásul Hero lap. A jó öreg Ljungberg 99-es shot-al, de aztán javították azt a statot. Érdekes ezeket a hibákat amikkel jól járnánk azonnal kijavítják. Bezzeg az upgrade-ek ráérnek késni napokat vagy heteket is.
-
gjoe
addikt
50 player pakk. 1500pont.
Nulla színes, nulla használható.
-
Digestive
veterán
Ilyenek a Fifa 20-ban a Scream lapok ár grafikonjai. Ahogy jött a 99es stat váltás, mindig jócskán emelkedtek az árak.
Az is jól látszik, hogy majd az első 99es periódus amikor véget ér, akkor kell nyomott áron újra venni.
-
raven84
senior tag
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Amúgy ilyen érdekes hétvégém sem volt.
Rivals 5 wint terveztem de 8 lett sorban és mind mintha sb meccs lett volna max pro fokozaton. Meg is lett a 30 pont. Wlt most is hagytam.
Színes lap egy sem jött. De fodder most megindult.
84x5 valami objektbol adott 88,88,87,86 lapokat.
Plusz egyebekbol még jött pár nagyobb fodder.
Season vegignezve csak rodrygo miatt szerintem nem veszem meg a prémiumot. -
A guru
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Nekem is megvan a két spanyol, mindkettő a tikitaka+ miatt OP szerintem. Busquetset viszont CDM-be nem ajánlom interceptionben nagyon rossz es ugye pont az kéne arra a posztra. CM-ben játszik nálam most box to boxot, ott viszont nagyon jó, mert befejezni is tud. Icon chem miatt is kötelező kirakni mindkettőt, pláne ha ekkora SBC mágus vagy!
-
Digestive
veterán
Tipp!
A mai puzzle sbc miatt a spanyol, angol CB silver rare lapjaimat 3-4-5k áron adtam el. Sanszos, hogy holnap az utolsó puzzle sbc-nél hasonló szisztéma lesz csak a támadó pozíciók kellenek majd. (Persze ez csak az én gondolatmenetem
) Mind2 ligában CAM poszton van a legkevesebb lap és most 300-400 coin áron mennek. Tehát PL-Laliga angol-spanyol silver rare CAM. Én ezekből tankolok holnap estig. 
Meg ebből a lapból vettem még 50 darabot 15k alatt ma. Remélem ennek az ára is megugrik már a hype alatt, vagy kap egy jó 99es statot és majad akkor elpasszolom.
-
Digestive
veterán
Tökéletes!
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Alba abszolút top szerintem. Védekezésben extra, van mosómacija, előrefelé meg nagyon extra a tikitaka+ miatt. Mondjuk nálam helyzetbe nem kerül, de labdakihozatalnál sokat segít a passzolása. Igazából Busquets egy tökéletes cdm, a playstyleok amik vannak bármilyen gameplayben meták a link miatt meg nagyon jók.
Alba-t azt mondom kihagyhatatlan.
Busquets-re nem tudom ugyanezt elmondani. De csak amiatt, mert ahogy néztem nagyon sok középpályás sbc meg evo jön. Busquetshez hasonló lap pl. egy De Jong de ilyen támadásban és védekezésben is jó lb nem sok van, gold nincs is nagyon. Mendes nem annyira jó előre. Ráadásul Busi drága is. -
Digestive
veterán
Srácok valamelyikőtöknek megvan Busquets és Alba? Megéri kirakni őket, mert feleslegesen nem égetném el a foddert?

-
raven84
senior tag
Nekem helyre állt sajna a világ rendje és megint csak 8 jött össze viszont sikerült fc25re felpeccselni a gémet.... pedig kurva jól indult. Faszkalap ea...
-
Kristof_94
Topikgazda
9 win lett, az eladható csomagokból csak értéktelen fodder, leginkább női ligás lapok. A garantált scream csomag adott egy Frimpongot, de sajnos nem sokat tudok vele kezdeni Dembele és Hakimi miatt. De majd jó lesz valami PL csapatba.
-
EA's hit
addikt
válasz
Sandros112
üzenetére
Megint jol jart egy par ember, masok meg nem. Total igazsagos. Anyjuk picsajat.
-
Digestive
veterán
Kezdenek durvulni az evok.
-
Digestive
veterán
-
-
raven84
senior tag
Digestivetől kedvet kaptam a liga sbckhez és "kisétált". Laliga + ligaF csapatom van, de valahogy beépítjük.
-
mr.dana
aktív tag
"Transylvania returns .. hm
van egy ilyen érdekes nevű objectives ... a campaign között 🤔 -
EA's hit
addikt
En nem tudom mibe nyultak bele a folyamatos updatekkel, de ennyire rossz evek ota nem volt a jatek, talan meg soha. Pedig igeretesen indult az ev...
-
Garsza
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
Mivel nemjárt le még play pro előfizum ezért megkaptam én is a 2000 -ret. Én is elnyitottam ugyan erre. Hasonló eredményel. A játékkal nem játszom első pár napban toltam vagy 20 meccset ennyi, sbc-ket csinálgatom amit tudok. Jócskán nyitottam packot én is. De még nekem sem volt promó lap csak olyanból ami garantálta.
-
Digestive
veterán
A 2000 pontot el is durrantottam erre a packra:
Elképzelni sem tudom, hogy milyen packot kéne nyitnom, hogy legalább 1 promo/totw lap legyen benne.
-
Bobek17
újonc
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy beléptem játszani és nem működik a sprint gomb! De csak akkor, ha nálam van a labda....van valakinek valami ötlete, hogy mi történhetett?
Xbox oneEgyébként most hoztam vissza a kontrollert szervízből. A bal analóg nem reagált a lenyomásra (így nem tudtam belépni a taktikai beállításokba).
Lehet köze hozzá?
Amúgy a bal hátsó (LT) meg vapami baja van 🙄 mielőtt leadtam szervizbe semmi gond nem volt vele. Modt nyomásra csörög - csattog... mindenképp vissza fogom vinni.
De azt nem tudom, hogy mi miatt lehet az, hogy a sprint akkor működik csak, ha nincs nálam a labda. Ha nálam van, akkor meg mintha fedezni akarná. -
Bazsi1987
őstag
Ezeket a silver season lapokat miért érdemes kigrindolni?
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én például mindenféle kötődés nélkül csinálok evokat. Kipróbáltam 5-6 Pl és Laliga silver lapot ami lean body type. Neki volt a legjobb mozgása, ezért őt húzom.
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Rajtad kivul senkinek nem erne meg a forumon. Neked viszont nem is ertem miert kerdes egyaltalan. A helyedben mar reg kesz lenne.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vele akarsz játszani, nem mindegy? Ott amúgy finesse+ van azt meg rátudod rakni majd, szóval csináld cska.
-
Kristof_94
Topikgazda
[link] Szerintetek megérné? Elvileg a szezonban van még valami evo a 34-es szinten, de mire odáig eljutok... Egy jó finesse vagy low driven plus kellene még.
-
Digestive
veterán

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
raven84
senior tag
Én nem tudom amúgy mi a faszt csináltak a passzolással, de nekem már nem megy. Eddig még úgy ahogy, de most olyan helyekre passzolják a játékosok a bogyót, hogy hülyét kapok.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Speciel azért imádkozom, bár félő, hogy csak mégjobban elkúrnák a játékot. A timed kivételét sem értem egyébként. Nekem az a sejtésem, hogy halvány lila fingjuk nincs, hogy a trivella timeddel miért volt állandóan gól így a könnyebb utat választották és kivették a teljes timedet.
-
Nandinagy
addikt
Őszintén szólva k****ra elegem van már ebből a barom cégből.
Lassan 2 naponta új patch vagy live tuning vagy nevezzék aminek akarják érkezik a játékba ami teljesen megváltoztatja a gameplayt. Nem lehet semmihez normálisan alkalmazkodni, mert mire hozzászoksz már teljesen megváltozik minden.
Jelenleg ott tart a játék, hogy ha egy olasz vagy német nem háttal ül a monitornak akkor vért kell hugyozzál, hogy megverd. Következő a szitu:
Beindítom Hansent egy háromszöges passzal, nagyjából 2-3 méter előnye van a védővel szemben. Futok vele, a védő természetesen beér, amire húzok egy cselt de a védő már hamarabb tudja mi fog történni így mire a cselnek vége már el is vette a labdát.
Ezalatt az idő alatt az ellenfél pontosan 0 alkalommal váltott rá a velem szemben álló védőre. Ez így mégis milyen játék? Olyan mint amikor a Madden-ban úgy játszol, hogy csak a támadásokat játszod le a védekezést leszimulálja a gép.
Az R1 visszarakása valamennyire tompítja ezt, de őszintén ez már csak egy kis sebtapasz.Az AI def olyan szinten erős az ellenfélnél, hogy ha kijátszom a ziccereket is, odaér még a lövés előtt lendítéskor. Ha meg nem akkor blokk.Van 1-2 vak aki huzogatja össze-vissza a védőket azokat nyilván meglehet verni, de aki nem teljesen süket a gamehez az konkrétan 1000 coinos lapokkal is jobb.
A másik a lövések.Összespóroltam a coint egy Putellas és Hansenre. Mindkettőn látom miért kerülnek ennyibe, jó lapok lennének de számtalanszor csinálja azt a játék, hogy ziccerben megnyomom a lövést normál erősségen és a végére alig gurul el a kapuig a labda, mintha csak a felét venné be. Na most ha erősebben nyomom meg kapufa mást meg mit csináljak? Hansen jobb lábbal bal szélről képtelen kilőni a hosszú felsőt 87es lövéssel, de a másik oldalon Doku meg hasonló szintű játékosok szétlövik a pipát minden alkalommal.
Ágálok én is a kapusmozgatás kivétele ellen, de a valóságban? Ha odahúzom ugyanúgy beszopom a lövést mert a kapus fel sem emeli a kezét. Másik oldalon meg ha arra mozdítja akkor a lövésem konkrétan a kezébe megy, még csak meg sem próbálja a lap szélre lőni. Az elmúlt 3 meccsem:
7-3 oda xg. : 2.4-5.3
5-5 xg: 1.9-4.8
5-2 oda xg: 3.1-6.3
Bármilyen kapust rakok a kapuba annak konkrétan mindenhonnan bemegy minden lövés. Nem ziccerek, ezek olyan helyzetek amit értelmes ember el sem vállalna.Arról ne beszéljünk, hogy passzoknál a védő hamarabb tudja, hogy hova fog menni a labda(AI védő nyilván) mint az a játékosom aki kapná. Ebből van az, hogy folyamatos megelőznek még egyérintőnél is.
Div2-ben voltam szezon előtt, most meg DIV5-6 határán mozgok. Kaptam ki ügyes játékosoktól, de a nagyrészük az égvilágon semmit nem csinál. Rugdossa fel a labdát és bárki van ott az fizikálisan megtartja a védőimmel szemben, a passzoknál folyamat a sávban vagyok ahova megy, de nekem az AI egyszerűen nem érzékeli a labdát így el sem viszi.
Teljesen eltünt a skillgap a játékból, ha nem jön újabb patch
akkor igazából le is húzhatom a rolót idénre
-
Gaborz1
senior tag
Mai első próba:
Átlagban minden 5. pakk adott, de nagyon egyenlőtlen elosztásban, hirtelen 3-at, aztán semmi.
Jövök ma még a folytatással. -
Gaborz1
senior tag
A ma esti 2. kör kicsit bíztatóbb:

17 pakkban 4 libertadoreses az előző 18/2vel szemben.
Nyomok még ma este egy 3. kört is. -
Jinxb1rd
addikt
Digestive csak marketolásra vette a játékot. Meg hogy mutogassa itt azoknak akik nem játszanak, hogy igazából ő se játszik.
-
prannk
őstag
Ez a retek 85-87 sbc nektek is csak nőket osztogat? 5 ből 4 ben nő volt...
-
Digestive
veterán
Megint nyerő szériában vagyok.
-
prannk
őstag
Mennyire undoritó ez a Gauntlet 3 egy szaros benzemáért 3 egymás utáni win kell. Érdekes mert 2 öt meglehet csinálni és 3. Nek persze hogy kapsz egy olyat akinek el se tudod vinni a kapuig a labdát annyira profin tolja.... undoritó
-
raven84
senior tag
40 meccs is undorító, nekem ez a silver kontent kimarad idén, nincs sajnos ennyi időm. A rivalsért is tegnap izzadtam, jött is belőle 2db 84es.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
40 meccs alatt megvan az összes. Azért az barátibb jóval, mint a 100 meccses Eusébio.
-
Kristof_94
Topikgazda
Nagy könnyebbség, hogy elég a semi pro a silver lapokhoz. Így is sok meccs lesz, de majd beosztom. Ezzel a nehézséggel az afk is könnyebb.
-
gjoe
addikt
A következő adag pont mikor érkezik?
Szerintetek season vagy pakkra érdemes költeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
van egy ilyen érdekes nevű objectives ... a campaign között 🤔

LendvaiFeri1