Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
Azok marketing igéretek. Ez a játék ennyit tud. Gyakorlatilag alapjában kéne újraírni. De az hol érné meg nekik. Sehol. Minden évben pár új animáció, pár új funkció és állítgatnak a csuszkákon. Most azzal próbálják visszaszerezni a jatékosok, hogy mindent alárendelnek a cselezésnek. 0ra van véve a hitbox. Hogy minden hülye tudjon a maga szintjén forgolódni. Mogácson röhögtem. Azt mondta, milyen hülyeség az, hogy az a szerelés ha véletlen ott állok és belém tolja a labdát. Milyen igaza van. Milyen taktika, hogy menj ki józsika forgolódjál a 16os körül 10-20 kört, aztán vezesd be 5 védő kozé, akik közül 4 meg se moccan, akit meg te irányítasz mintha a jégen lenne gumicsizmában. Reszelgetnek a dolgokon, meg a net kódon, de Igazából ez tényleg ennyit tud. Feljutsz oda, ahol jók vannak, hasonló vagy jobb szerver válasszal, és már szar lesz. Addig meg lehet forgolódni, meg minden passz jó lesz. Utána meg nem érted mi történt. legviccesebb, hogy már ki is mondják, hogy semmi köze a valósághoz. Van a valóságos, meg a "kompetitív". Én szeretnék a valóságosba játszani, de azt nem lehet. Ha meg menedzsert akarok játszani, akkor online-t elfelejthetem, mert az egy másik játék. (Amúgy ez eddig is így volt. Az újítás, hogy bevallották.)
Miro: már 21től elérhető az fm béta. 10 nap. Én is abban bízok. Hogy ad egy új ízt az új 3d. Ha már a United sok örömöt nem okoz, legalább ott látnám őket jól játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Minden, ami hőszivattyú
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- Zotac mini PC, több db
- Acer óriás laptop 17" 4GB RAM 500GB HDD DVD újszerű 91%-os akku!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94