Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bodnar123

őstag

válasz neo81 #646 üzenetére

Azok marketing igéretek. Ez a játék ennyit tud. Gyakorlatilag alapjában kéne újraírni. De az hol érné meg nekik. Sehol. Minden évben pár új animáció, pár új funkció és állítgatnak a csuszkákon. Most azzal próbálják visszaszerezni a jatékosok, hogy mindent alárendelnek a cselezésnek. 0ra van véve a hitbox. Hogy minden hülye tudjon a maga szintjén forgolódni. Mogácson röhögtem. Azt mondta, milyen hülyeség az, hogy az a szerelés ha véletlen ott állok és belém tolja a labdát. Milyen igaza van. Milyen taktika, hogy menj ki józsika forgolódjál a 16os körül 10-20 kört, aztán vezesd be 5 védő kozé, akik közül 4 meg se moccan, akit meg te irányítasz mintha a jégen lenne gumicsizmában. Reszelgetnek a dolgokon, meg a net kódon, de Igazából ez tényleg ennyit tud. Feljutsz oda, ahol jók vannak, hasonló vagy jobb szerver válasszal, és már szar lesz. Addig meg lehet forgolódni, meg minden passz jó lesz. Utána meg nem érted mi történt. legviccesebb, hogy már ki is mondják, hogy semmi köze a valósághoz. Van a valóságos, meg a "kompetitív". Én szeretnék a valóságosba játszani, de azt nem lehet. Ha meg menedzsert akarok játszani, akkor online-t elfelejthetem, mert az egy másik játék. (Amúgy ez eddig is így volt. Az újítás, hogy bevallották.)

Miro: már 21től elérhető az fm béta. 10 nap. Én is abban bízok. Hogy ad egy új ízt az új 3d. Ha már a United sok örömöt nem okoz, legalább ott látnám őket jól játszani.

Új hozzászólás Aktív témák