Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
Azok marketing igéretek. Ez a játék ennyit tud. Gyakorlatilag alapjában kéne újraírni. De az hol érné meg nekik. Sehol. Minden évben pár új animáció, pár új funkció és állítgatnak a csuszkákon. Most azzal próbálják visszaszerezni a jatékosok, hogy mindent alárendelnek a cselezésnek. 0ra van véve a hitbox. Hogy minden hülye tudjon a maga szintjén forgolódni. Mogácson röhögtem. Azt mondta, milyen hülyeség az, hogy az a szerelés ha véletlen ott állok és belém tolja a labdát. Milyen igaza van. Milyen taktika, hogy menj ki józsika forgolódjál a 16os körül 10-20 kört, aztán vezesd be 5 védő kozé, akik közül 4 meg se moccan, akit meg te irányítasz mintha a jégen lenne gumicsizmában. Reszelgetnek a dolgokon, meg a net kódon, de Igazából ez tényleg ennyit tud. Feljutsz oda, ahol jók vannak, hasonló vagy jobb szerver válasszal, és már szar lesz. Addig meg lehet forgolódni, meg minden passz jó lesz. Utána meg nem érted mi történt. legviccesebb, hogy már ki is mondják, hogy semmi köze a valósághoz. Van a valóságos, meg a "kompetitív". Én szeretnék a valóságosba játszani, de azt nem lehet. Ha meg menedzsert akarok játszani, akkor online-t elfelejthetem, mert az egy másik játék. (Amúgy ez eddig is így volt. Az újítás, hogy bevallották.)
Miro: már 21től elérhető az fm béta. 10 nap. Én is abban bízok. Hogy ad egy új ízt az új 3d. Ha már a United sok örömöt nem okoz, legalább ott látnám őket jól játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Metal topik
- Fogyjunk le!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Isamuraiba cserélt kijelzővel
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- Dell 90W USB-C töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94