Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tele broadcast, evek ota csak ugy jatszok.
-
toxicjew
addikt
Elvileg ma este jön az icon csomag.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Arra kozben rajottem hogy a taktika full ugyanaz mint tavaly csak alig jatszottam vele es elfelejtettem.
a felbontast viszont azert nem lehet allitani mert atallitod es nem menti el xd bugos.
nekem ugyanolyan a jatekmenet mint az elozo fifak. 25 elott sokat toltam mindet. Lehet hogy gyorsabb kicsit mint a 25 volt de az emberek tobbsege azert panaszkodik mindig hogy lassu legyen. Szerintem teljesen ugyanaz. -
-
gjoe
addikt
Na webappon kinyitottam a pakkokat amiket kaptam.
Maradt az eddigi szerencse malacom. Az a döglött fajta. Szóval lószart se adott.
Még egy erősebb silver csapat sem jött össze. Szóval veszem az üzentet, nem kell ez nekem . -
Woodslave
félisten
na vki ps5 gameplay beszámoló?
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne is nyomd, csak 500 assist van, gol nincs.
-
Kristof_94
Topikgazda
Utólag nekem is eszembe jutott, de így is alig van időm a játékra, talán majd máskor...
Lenyomtam a kupát, szerencsére csont nélkül végig tudtam menni, szerintem ma megnézem a rivalst is. Tavaly ilyenkor ezerrel nyomtam az 500 gólos objectivet, de most semmi kedvem hozzá.
Ti amúgy milyen kamerát használtok a játékban? Nekem évek óta TELE van. Van esetleg ami hasonló, de hatékonyabb? -
miro.
senior tag
0 win a draftba ad 2500 coint meg egy gold packet ami eladhato.
Szvsz megeri most inkabb azt tolni,mint packet venni. -
Geradossz
aktív tag
PC-n semmit nem valtozott a jatek ugyanaz a pattogos jatekmenet, minden ugyanaz. Fogadjuk el,
lehet mashogy ezt megcsinalni.Par eszrevetel:
1. Felbontast nem lehet atallitani, ennek nem orulok mert jo lenne kisebb.
2. Menu szerintem tul lett bonyolitva.
3. Player pickeknel folosleges lepes hogy egyesevel tudod revealolni, mégha az egeszet revealolod az is egy folosleges gombnyomas.
4. Taktikat elegge atalakitottak keves az opcio, inkabb a roleokra mentek ra.
5. szerintem egyes cseleknek is mas lett a gombkombinacioja ezt nem ertem miert kellett megvarialni.
6. Dupla b lapos loves tul op.nem jatszottam oktober vegetol, a tavalyi szezont nagyon hamar abbahagytam, ezeket igy mondom. Meglepire jott at 2050 fifa pont az elozo gamebol, azt se tudtam hogy van xd
ezt a season passt valaki el tudja magyarazni? Nem vagom h h mukodik vagy hol kellene latni?
osszesegebe a jatekmenet ugyanaz. Ha a content jo lesz az uj jatekmodokkal es a rendszerek valtoztatasaval, az uj taktikai cuccal, jo is lehet a game. Adok neki időt aztán meglatjuk. Viszont mar annyifele kuldetes meg content van hogy mindent lehetetlen jatszani, ha csak nem 0-24-be ezt tolod.
-
T0rnad0
addikt
Nekem egy Donnarumma jött, kapus poszton megvagyok egy időre. Kerr es Kanté volt, aki még említésre méltó.
-
mr.dana
aktív tag
Nekem csak most (0.30) kezdte tölteni... de megvettem már kb 3 hete.. és qwa lassan tölt ..
-
Kristof_94
Topikgazda
Megjött ide is, el is nyitottam. A legjobb egy totw Semenyo volt.

-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ide már megjött a 2000fp.
Amúgy vigyázzatok, a live event fogyasztja a loan lapokat.
-
Kristof_94
Topikgazda
Az pre order pontok csak holnap jönnek?
Meccset még nem játszottam, de a menü egész jó lett, bár ez a rengeteg meccs mód kicsit fura. -
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
Digestive
üzenetére
Èn kipróbáltam haverral összeültünk nyomtuk kb 5 órát új zèlandi jelentkezèssel.
Nyertünk egy live events kupát.
De pontot meg a season Passt nem írták mèg jóvá..
Így a keret elèg gyenge.amugy a gameplay jobb lett de akkora drasztikus változást nem èrzek a 25höz kèpest.
Az objectek jók ès változatosak látok fejlődèst viszont ingame nem olyan nagyot mint remèltem de adok neki mèg időt.
Megvettük felesben 1 accot viszünk ketten mert brutál sok feladat van mondjuk amèg műtèt után lábadozom majd lesz időm nyomni
Tetszik a dolog eddig van kedvem hozzá ès ez a lènyeg
Remèlem lassan megèrkeznek a pontok mert nagyon kène az erősítès a kereten -
Digestive
veterán
Játszottam pár meccset, elnyitottam a 2000 pontot (3k lap volt a top). Hát eddig nem egy sikertörténet az idei szezon kezdés.
-
toxicjew
addikt
Frissült a companion app is.
-
toxicjew
addikt
Xboxon szarakodik a dolog, ahogy PCn se tudtak belépni nagyon sokan. PSen működik eddig egyedül hiba nélkül. De itt is hiányzik még az icon pack.
-
Stylerr
addikt
Milyen platformon vagytok? Xboxon semmit nem kaptam az előrendelői bónuszból.
-
toxicjew
addikt
Na már bent vagyok. A 2000 pont megjött, a premium pass meg a +1 evo spot is, de az icon csomag és egyebek nem.
-
Jinxb1rd
addikt
Mobilnettel már nekem is jó. Huncut cég net
-
toxicjew
addikt
PSen már látom EA Playen a trialt, de nem lehet még semmit csinálni vele. Másnál is így van?
-
Woodslave
félisten
nézem Borast eléggé jónak mondja a játékot pedig 34-40 pingen játszik. azért ea playel kipróbálom a hétvégén remélem nem jön meg a kedvem
-
Stylerr
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igazad van, ott valóban jelen volt ez a hiba egy 10 percig kb.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tegnap igen, ma még 1x nem tudtam belépni
-
Jinxb1rd
addikt
Most nincs web app egy ideje? Meg mobil app se?
-
Aguinaga
őstag
Nekem egyik csomagból egy untrade Eder Militao jött.. nem tudom, használható lesz-e majd.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Csak e-sport

-
Gabeszfoci89
aktív tag
Ja hagyjad nekem 1-2 órán át pörgött a dolog azóta halott tehát minden pènzem bronz lapokban van
Tradeles idèn sem lesz meg nekem már látom.
Pedig sajnos most időm is lesz sikerült a jobb tèrdemet is műtètre focizni porcal úgyhogy lesz időm játszani most...
Sose legyetek öreg focisták vagy hagyjátok abba időben vagy csak semmi sport
-
raven84
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Same here, van vagy 30 bronz playerem, senkit nem visznek el.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Bejutottam csak le kellett törölni hozzá a 25 companiont
linkről állandóan oda irányitott.
Első pack Szoboszlai
Aztán egy másik packbol jött egy marqinhos -
ThuG4LifE
senior tag
Jott untrade L.Diaz es Reijnders. Legalabb chemistry nincs
-
Geradossz
aktív tag
Titeket beenged?
-
Jinxb1rd
addikt
Jól látom hogy premium pass nem aktiválódik? Nem úgy írta valaki hogy de igen?
-
ThuG4LifE
senior tag
Ide egx qs totw lap a csucs, legalabb van egy kis coin. (Gyenge pillanatomban tegnap megvettem a gamet
) -
EA's hit
őstag
Közben Kristóf már gyűjti a packokat toty-ra
-
Woodslave
félisten
Komolyan vicc hogy minden pack után kidob. Ugyanaz lesz ez a játék mint tavaly. De ne legyen igazam. Mondjuk nekem mindegy
-
Digestive
veterán
Bronz lapokat csipegetik is folyamatosan. Én ma csak bronz csomagokat fogok nyitni.
-
Digestive
veterán
Paletools gondnélkül fut és Claim all gombbal a season rewardokat is fel lehet venni.
-
raven84
senior tag
Kemények a welcome back packok, kaptam vagy 8 gold játékost.
-
toxicjew
addikt
Megy már a web app. Ezek a loyalty csomagok nem voltak túl kedvesek, Gallagher volt a legjobb nyitás
Na meg minden nyitás után kidobott
-
Jinxb1rd
addikt
Nah. Már van egy gomb ami rosszul működik. Eddig jó.
UI: most már live.
82-es Savinho. Nicns marketen. Mennyit érhet?

-
toxicjew
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Most nézem, hogy ha van EA play előfizetésed, akkor platformról függetlenül holnap délután 2kor már játszhatunk. Ha nincs, akkor gondolom ugyanúgy működik a trükk.
🚨 We can ALL play FC 26 tomorrow
• ✅ Have EA Play
• ✅ All consoles + PC
• ✅ Releases 1pm UK
Itt már írja, hogy minden platformra érvényes.
-
toxicjew
addikt
FC 26 Web App launches today
Expected around 5:45pm UK
Welcome Back packs are tradeable -
toxicjew
addikt
-
Digestive
veterán
Bronz pack nyitásra fel!
-
Bobek17
újonc
Sziasztok!
Ha ma veszem meg az ultimate verziót, akkor ugyanúgy egy héttel korábban tudok már játszani és kapom az fc pontokat, stb?
Vagy mivel kap többet az, aki augusztus 26-ig előrendelte? Mert nekem ez nem tiszta.
Nekem az xbox store-ban ugyanúgy ír minden plusz dolgot hozzá és 10% kedvezményt. -
toxicjew
addikt
Psen feldobta az elôtöltést
-
Gaborz1
senior tag
Aki kirándul Új-Zélandra, az ma 14:00-tól tud itthonról játszani?
-
miro.
senior tag
Olvasott/hallott valaki valamit azoktol,akik mar jatszhatnak?
Mi igaz a nagy reformokbol? -
Jinxb1rd
addikt
Őket beszámítja a rendszer? Vagy csak a főcsatornát? Hol lehet nézni mikor lesz közvetítés legközelebb?
Egyébként írták, hogy úgy volt tervezve eredetileg hogy youtuben is lehrt kapni dropot csak hát EA
-
neo81
senior tag
Tudja valaki, hogy a jó Istenbe lehet az, hogy Twitchen már ma is 26-oznak liveban jópáran?
-
EA's hit
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem csak a lerakott telefonon ment a stream, de amikor neha raneztem hogy hogy all az 1 ora, mindig valami meccs ment eppen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Steam Deck
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ezen mindig elképedek.
Nem rossz kezdés ennek a pár embernek

LendvaiFeri1