Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
▼▼▼ E-KÖNYV OLVASÓK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott márkák listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb e-könyv olvasó kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Egyéb speciális kívánság (színes; írható; gombokkal kezelhető; magyar nyelvű szoftver; vízálló, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
A PB Verse jó választás, van benne amber light (meleg színhőmérsékletű fény), estére jól jön, nem fogja megzavarni az alvást.
#27294-ben linkelték a lámpát amire gondoltam, jó olcsó.) Kobo Touch-ra és Minire van tervezve. -
Roland76
tag
válasz
totasenior
üzenetére
Szuper! Hálás köszönetem

Beállítottam, ahogy írtad és tökéletes lett így.
(Igaz az olvasott 130 oldalas könyvből így lett 250
)
Erre magamtól nem hiszem, hogy rájöttem volna.Még egyszer nagyon szépen köszönöm!
-
totasenior
tag
válasz
Roland76
üzenetére
A korábbi válszok természetesen mind helytállóak, azonban a Pocketbook esetében, amennyiben a saját olvasó programját használod javaslom a következőt:
- az aktuális olvasott könyv oldalának közepére koppintva megjelenik az "olvasás" menü;
- a bal első "Beállítások" ikonra kattintva a megjelenő lehetőségek közül koppintani kell a jobb szélső négy irányú nyíl szimbólumra;
- ott engedélyezni kell (on feketén) a legfelső "Oldal" lehetőséget, egyúttal inaktiválni kell a legalsó "Beépített oldalszámozás" lehetőséget (off szürkén);
Innentől az oldalszámok folyamatosan, egyesével változnak. -
válasz
Roland76
üzenetére
Az ebookban nincsenek oldalak (hiszen az oldalak dinamikusan állnak elő az adott olvasón az adott beállításoknak (betűméret, fejlécek, stb.) megfelelően), ezért oldalszámozás sincs. A kiadványszerkesztők, általában állítanak be oldalszámot (az ebook dokumentumban), de ennek nincs köze semmilyen "oldalhoz", hanem pl. azt mondják, hogy minden 1000. karakter után lesz egy új oldal. (A Kobo olvasómon be lehet állítani, hogy mutassa, hogy hol van a kiadvány szerint az oldal vége (oda tesz egy apró "oldalszámot"), és szépen látszik, hogy ezek az oldalszámok nem a megjelenő oldalak végén vannak, hanem bárhol az oldalon, ahova éppen esik (tetején, közepén, valahol).) Lásd még: [link].
Engem is idegesített, de én úgy oldottam meg, hogy kikapcsoltam a fejléc/láblécben az oldalszámot, csak a "csíkot" hagytam meg.
-
Roland76
tag
Sziasztok!
Itten javaslatra vásároltam október környékén egy PocketBook InkPad 4-t.
Igazából maximálisan elégedett vagyok, főleg mióta felfedeztem, hogy Calibre programmal milyen jól lehet javítani, konvertálni és szerkeszteni a könyveket.
Szóval hálás vagyok a javaslatért és még egyszer köszönöm!Amit észrevettem és kissé zavaró, hogy ha pl betűméretet változtatok egy könyvnél, akkor a lapszám nem változik, hanem az eredeti oldalszámot írja alul. Így aztán nem ritka - sőt a mostani könyv esetén, amit olvasok, szinte minden második oldal - azonos lapszámot kapok.
Pl azt írja lent, hogy 66/130 oldal, lapozok és ott is 66/130 van. Semmi kép, full szöveg az egész. Aztán lapozásra jön a 67, majd megint kétszer a 68. oldal.
Az lenne a kérdésem, hogy ez normális vagy esetleg beállítás kérdése? Régebben Tableten olvastam és ott, újra számozta az oldalakat, ha állottam a margón vagy a betűméreten.Előre is köszi a tippeket!
-
v-man
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a segítő hozzászólását, ezt a 2e ftos lámpát tudnád linkelni? AliExpressen nem találtam meg.
Gondolkodtam én is az új akksi beszerzésében és cseréjében is, nem is kizárt hogy tartalék olvasónak megtartva veszek új akksit is bele, aztán ha megjön Kínából és lesz idő foglalkozni vele (sógor), akkor jó.
Mindenesetre azért úgy gondolom beruházok most egy Pocketbook verse-re a napokban, remélem nem fogom megbánni és ezt is legalább annyira fogom szeretni mint a Touchot. -
Apollyon
Korrektor
válasz
pietrrr
üzenetére
Erre én is gondoltam, csak ügyelni kell hogy jó legyen a csatlakozó.
Nekem is van Touch-om, az aksija nem halott még annyira, illetve van még hozzá egy dedikált kobo lámpa is, 1 darab cerkaelemről megy:
[kép] Még mindig lehet kapni 2000 forint alatt.
Amikor meglett ez a kis kütyü anno, többet használtam már vele a Touch-ot mint az amúgy beépített világítós Aurát... -
törölt tag
Amazon New Kindle 2022 Kids 16GB 47k-tól van az alzánál, az olvasóhoz tokot is adnak, van amelyik vállalható pl nem sárga, vagy rózsaszín.
Vagy van a sima változat amihez nem jár tok és nem sokkal olcsóbb.
Csak sima fehér fényű megvilágítás van és reklámos az olvasó.
Az epub-ot nem viszi natívban, azt konvertálni kell ami nem egy nagy dolog.
A követkető lépcsőfok németből a Kobo Clara BW 63k körül, plusza a tok. -
Cs1csó
titán
Szia az alja a PocketBook Basic Lux 4 , 42k HUF-tól, a DPI képppontsűrűség átlagos, és nincs "smart" háttérvilágítás tehát nem sárgítja a kijelzőt (háttérvilágításnál kellemesebb)
A következő a PocketBook Verse 51k-tól ez tud "smart" világítást.A következő lépcső a 80k HUF-os Amazon Kindle Paperwhite 5 (11th Gen) 2021 16GB 6,8", vagy az újabb Amazon Kindle Paperwhite (12th Gen) 2024 16GB 90k HUF-ért, ez már 7"-os nagyobb képfelbontás nagyobb dpi
HA nem kell a SMART háttérvilágítás (kellemesebb "sárgább" hátérvilágítás) és elég a 6" akkor PocketBook Basic Lux 4
-
Apollyon
Korrektor
Hali
Igen, sajnos a forint is sokat romlott, meg általános infláció is volt a globál piacon, plusz a monopóliumban lévő gyártó sem csökkentette a fekete-fehér kijelzők árait.
Ha nem akarsz szerelgetni, akkor egy másik kobo igen zsebbenyúlós újonnan, 70K-ért van most alzában Clara BW. De ez egy élmény lesz a Touch után...
Az ajánlott többi márka: Kindle, Pocketbook, illetve Onyx és ha találnál akkor Bigme. Utóbbi két márka Androidos eszközöket kínál.
Világítás nélküli olvasó nincs már, csak a tizenéve beragadt és amúgy is vállalhatatlan márkájú eszközökből.
Nem feltétlen érdemes a legolcsóbbat venni, ugye hosszú távra szóló vásárlás ez, és egy jó e-könyv olvasó nagyon sokat emel az olvasási élményen. -
v-man
őstag
hali,
10+ éve vettem egy Kobo Touch-ot (kb 50$ volt, ha jól emlékszem), teljesen jól szolgált eddig, de az akksija már nagyon gatya...
mit érdemes venni helyette, ha az alsó ligában gondolkodunk (újonnan 40-50-60e HUF, ha jól látom)? letöltött epub főként, nem színes, 6" méret, + háttérvilágítás azért jó lenne.
-
Értem, köszi az infókat!
-
-
válasz
üzenetére
Az epubot nem kezeli? Komolyan? Minden weboldal azt írja hogy kezeli.
Egy konvertálás egyébként nem okoz problémát, de azért meglepne ha ez tényleg így lenne.Hát nekem csak az árukereső volt mérvadó mert német amazonon ugyanannyi mint a svéden, hardverapron meg nem találtam egyet se, illetve elhappolták előlem és gyorsan kellett valami az utazáshoz. Így a magyar bolti ár helyett szerintem így jobb.
Egyébként már mindegy mert meg lett közben rendelve, de azért köszi az infót
-
törölt tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Árukeresős árat ne nézd mert valamiért túlárazott, ne gondold, hogy 73k milyen jó vétel, mert kb annyit ér...
pl Németből berendeli valaki, vagy a hardveraprón a Kindle termékeket hirdetőtől 70-73k körül.
Szoftveresen nem a legjobb, testreszabhatóság terén elmarad a többi gyártótól.
(Párod nem ért hozzá neki nem valószínű, hogy lefog jönni, sokan mások is elvannak vele).Nem fog vinni mindent epub-ot ha jól tudom még nem kezeli de átkonvertálni nem nagy dolog, hamar megoldható.
A PDF, DOC az bonyolultabb. -
Sziasztok!
Olvasgatom, túrom a topicot most, de talán célravezetőbb ha felteszem a kérdést.Páromnak keresünk első e-book olvasót és neki az Amazon Kindle a szimpi. Eddig nem volt még dolgunk ilyennel, nekem meg nincs nagyon időm nyomozgatni.
Éppen megyünk Svédországba pár nap múlva és az ottani amazonon találtam ~73k Ft-ért Kindle PaperWhite legújabb 2024-es 16Gb-os verziót. Árukeresőn itthon 90-ért láttam legolcsóbban.Ezzel nagyon mellényúlni nem fogunk, ugye? Ajánlott típus a legújabb verziója is?
Menni fognak rajta az enkóros e-bookok? -
MLA
aktív tag
A képen lévő tok melyik típushoz lehet jó? A méretarány miatt egy Onyx Boox Page 7" van benne.
[link] -
MLA
aktív tag
Nálam az volt a szempont, hogy a kicsi és könnyű olvasó az is maradjon, mégis védve legyen a képernyő. Amiket linkeltetek azok vastagítják és nehezítik a kütyüt. De mondom ez az én prioritásom, másnak más.
-
MLA
aktív tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Alzánál vettem. [link]
-
pècsimunkás
addikt
Megrendeltem ezt tokot: [link]
Meg rendeltem fóliat is, biztos ami tuti alapon.
-
törölt tag
Erre az olvasóra is lehet különböző tokokat venni, van akiknek azok jönnek be, pl amelyiket le lehet támasztani, vagy a kezedet bele tudod dugni és úgy fogni.
Arra lehet várni, hogy ez a tokrögzítő megoldás elterjedjen, ami nem is tok, hanem csak egy fedőlap rögzítés. [link] -
MLA
aktív tag
A legleg tok amivel találkoztam a Pocketbook InkPad 4-re való gyári. A hátlap szélénél le kell venni egy vékony takaró elemet, oda pattintod kis kramlikkal a tokot. Hihetetlenül vékony kemény fedeles, tényleg mintha ott se lenne. Minden olvasóra sőt tabletra ilyen kellene. Eszméletlen ötletes.
-
-
fattyu
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
nagyon érzékeny a kijelző, szóval ha táskban is van esetleg cígölve, akkor javasolt a tok, a neoprém ebből a szempontból mintha ott se lenne.
-
pècsimunkás
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Èn sem rakok rá fóliát.
Tokot lehet, hogy veszek majd hozzá, de egyelőre jó csak úgy minden nèlkül használni.
Pontosabban, ha használaton kívül van, berakom egy neoprén tokba, ott jó helyen van. -
Apollyon
Korrektor
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ha kijelzőfóliára gondoltál – azt maximum akkor tennék rá, ha jegyzetelnék rajta.
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nem. (Mobilt sem.) De nem vagyunk egyformák.
-
BoB
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Tokban van, szóval nem.
-
pècsimunkás
addikt
Fóliázzátok az olvasókat?
-
törölt tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Kindle kivételével, a másik 3 gyártótól 85k körül már nem nagyon lehetne venni 7 colos olvasót ha jöttek is volna Carta 1300 kijelzővel, el kell felejteni.
Abban igazad van, hogy a Carta 1200-as olvasóról nem nagyon érné meg Carta 1300-ra váltani, legfeljebb nagyobb méretre, ami meg nem jött.
Kobo Libra Colour, Onyx Go Color, PocketBook Era Color milyen szépen beálltak a hazai áraik 105k körül egységesen.
-
törölt tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Beszéljünk a jelenről, hogy jobb viszonyítási képet lássunk!
Kobo Clara BW 140euro, (56.400Ft) Kobo Clara Colour 160 euro (64.400Ft) + mailbox + szállítás.
Hazai árak: Kobo Clara BW kifutó Alzánál 70K, Kobo Clara Colour 75k megbízhatóbb helyekről.Onyx Page 260 euro (104.700Ft), Onyx Boox Go Color 280 euro (112.700Ft) + mailbox + szállítás.
Hazai árak: Onyx Go Color 106K, Onyx Page 104K
Ennyit a gyenge forintról, meg a színes kijelzősek jelentősebb árkülönbségéről... -
Apollyon
Korrektor
válasz
üzenetére
A lényeg az, hogy a Libra 2 és a színes verziója között szignifikáns árkülönbség volt.
Azért írtam ezeket a külföldi árakat, mert azok nem torzítottak, ellentétben a magyarral. Budapesten belül megvehetted egy napon a Librát 85 ezerért és 100-ért is két külön boltban, míg a kobo oldalán mindig ugyanaz az ár szerepelt mindkét Libra esetén. -
törölt tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Hiába olvasol annyit, mégsem vagy képes reálisan értékelni a dolgokat!
2022 elején mikor elkezdett elterjedni a Libra 2 Magyarországon 85k körül ment.
Az utolsó időszakában 100k körül lehetett beszerezni.
Volt előtte, hogy a fórumtárs németből be tudta szerezni ha jól emlékszem 180 euróért, amúgy nem volt akkora különbség, hogy ne Magyarországról vegyék az emberek.
Magyarországi vásárlásnál 100k körül ment ki, az új is annyiért jött be.
Hogy jön ide a dollár, meg a megjelenési árai?
Hol szoktak az emberek dollárba vásárolni, meg az időben visszamenve? -
Jarod1
veterán
Kezdem nem érteni ezeket a könyvolvasókat, szînes kijelzô, 10 11 col méret, Android op rendszert, ezt màr lassan tabbletne is nevezhetjük...😜🤣🤔
-
Apollyon
Korrektor
válasz
üzenetére
Jó hagyjuk már, azért ebben a placebo is erősen benne van, pont az a lényeg, hogy BW kijelzők terén már évek óta alig van valódi fejlődés. Kindle Voyage a jó példa erre 2014-ből.
Clara BW alatt van kimondott Carta 1300-as kijelző, azt lehet összehasonlítani a Clara 2E elődjével, de a BW-be MTK chipsetet tettek, ami gyorsabb a 2E Freescale csodánál, így ez is ad némi különbséget.
Az viszont biztos, hogy 1200-ról nem éri meg váltani csak a kijelző miatt. -
Apollyon
Korrektor
válasz
üzenetére
A Libra 2 egyébként olyan ~85 ezer Ft környékén volt reális, külföldön is annyiért adták (170 angol font, 200 USD körül), csak az extrém gyenge forint erősen torzít a képen.
A színes Libra mikor megjelent £229-en indított és akkor még lehetett kapni a Libra 2-t £169-ért, akcióban £149-ért, szóval jóval olcsóbb volt az utódjánál. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Cs1csó
üzenetére
A lidliben kb. ez a típusú kijelző van árcédulaként, vagy valamelyik iterációja.
-
törölt tag
-
Apollyon
Korrektor
válasz
üzenetére
Milyen megváltást vársz a Carta 1300-tól, amikor mikroszkóppal kell keresni a különbséget a Carta 1200-hoz képest, már ha egyáltalán vannak...
A felsorolt olvasók még nem futottak ki, hülyeség lenne kidobni őket. Majd ha elfogytak, akkor majd lesz olvasó új genes BW kijelzővel. -
Cs1csó
titán
válasz
üzenetére
engem ez egyáltalán nem érdekel, nekem ha nincs más a mostani monokróm kijelzők is megfelelőek.
A "nem fogy" erre leírtam hogy miért nem: drága, ne megfelelő, mint a hajlított kijelzős eszközök.
Megjegyzem akár az OLED kijelzőket is ide lehet venni már rég át kellett volna állni rá mint anno a sima LCD-ről (oldal fénycső) a LED-es megjelenítőre. De mivel kevés a gyártó ezért még mindig méregdrága. Ameddig drága valami addig nem lesz belőle tömegtermék. -
Cs1csó
titán
válasz
üzenetére
Ez fölösleges hangulatkeltés. Azt állítod, hogy 2-3 éven belül nem lesz kapható monokróm e-ink kijelzős e-book olvasó?
Ez nem a fekete-fehér tv vs. színes, még csak nem is a képcsöves vs. lapos tv esete.
A hajtogatós vs. sima okosteló jut az eszembe:
Ha a hajtogatós:
- nem lesz 2x olyan drága
- a zsanér helye nem lesz kézzel is kitapintható, és idővel nem fog ott "gyűrött" lenni a kijelző akkor én is veszek egyetSzínes olvasónál:
- ha a monokróm szöveg megjelenítése ugyanolyan szép lesz mint egy monokróm e-ink paneles olvasón
- olcsóbb leszAkkor beruházok egyre, addig nem.
Sőt én sokáig nem is tudtam (én hibám nem ástam bele magam) hogy a színes olvasónál nem "színes" e-ink panel van hanem valami lcd réteg, ami miatt az alatta lévő monokróm e-ink panel szövegmegjelenítése rosszabb, ha sima monokróm szöveget jelenítenél meg az olvasón, és persze a színes megjelenítés sem annyira "ütős" persze egy ötletes megoldás és a LIDL-ben jól mutat az árat kijelző táblaként.
-
törölt tag
válasz
Apollyon
üzenetére
PB Era, Boox Page Carta 1200, ezek nem újak.
Kindle PW 2024-es is erősen kétséges, abban sem valószínű, hogy Carta 1300 került volna.
Szóval, az újjakból tessék sorolni Carta 1300 kijelzővel, 7 col méretben!PocketBook Era Color, Kobo Libra Colour, Onyx Go Color újak 7 col méretben...
-
törölt tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Szórják kifelé a színes kijelzős olvasókat, aki nem vásárolt be egy számára megfelelő hagyományosból lehet, hogy majd egyre kevésbé teheti.
Kijött a Carta 1300 kijelző és az újabb olvasók közül alig került bele pár olvasóba, ami vele jött ki, az is inkább csak 6 colos méretben. -
Apollyon
Korrektor
válasz
koncsik
üzenetére
Egyébként ennek a bigme-nek is vannak használható e-book olvasói:
Androidos, a kijelző ugyanúgy E-Inktől jön, a készülékház meg elég jó minőség a megszokott nagy márkák tejfölösdoboz műanyagjaihoz képest. ¯\_(ツ)_/¯ -
Apollyon
Korrektor
Meh, bohóckodtok itt a gagyi kobókkal meg kindleökkel, dobd ki mindet, és vegyél egy nagyágyút.
-
törölt tag
válasz
hockeyapu
üzenetére
Az aki kicsit is ért hozzé el tudja dönteni, valószínű a segítséged nélkül még jobban is.
A legolcsóbb helyről vegyed csak te.
A Kindle olvasókra azért akciósan többször be lehet szerezni és megbízható helyről ha elállna az ember visszaveszik és nem variálnak.
Pl Alza: Kindle Paperwhite Kids 2022 16GB tokkal 67.5K, akinek nem tetszik a borító átfestheti vagy vesz másikat, belefér az árba.
Felőllóem mindenki azt vesz amit akar.
-
hockeyapu
senior tag
Onyx Boxx Page
7", E Ink Carta Plus
érintőkijelző 1264x1680- 300 ppi, +lapozógombok, hideg/meleg világítás
8-mag, 2 GHz, 3 GB/32 GB, microSD/microSDHC, hangszóró-mikrofon
G-sensor, Hall Effect sensor, USB Type-C- OTG , az összes formátum támogatott !
Wi-Fi 802.11, Bluetooth5.0, Android 11, Li-on, 2300 mAh, fekete műanyag ház
méretek 156 × 137 × 6 mm, 195 g
Page legolcsóbb jelenleg 104.000,- Paperwhite5 (11th Gen) 76.000,- (tok nélül persze mind a kettő!)
Ja és nem kell hackelni, anélkül is megy minden !
Na így el lehet dönteni kinek mire van szüksége !
Bocsi! -
fattyu
veterán
én egészen szerettem ezt a topikot.
bár ahogy nézem takarítás volt
-
PROHARDVER!
Privátban folytassátok, ha szükséges. Köszönjük !
-
törölt tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Vettél 200k körül Onyx-t és véded a drágaszágot.
helyesírási, stb. hibákat javítom, tudok pl. zenét is hallgatni. Tudok diktálni, levelezni
Eleget használod akkor megérte, ha valaki keveset használná akkor 200k-ért csak egy nagy kijelzős olvasó.
Van egy Onyx-d így értesz hozzá, mert neked van nekem meg nincs, ahogyan a fórumtársad felhozná, akinek van az érthet hozzá.Kindle PaperWhite 5-re Jailbreak utána mehet fel a KOReader.
Onyx Page-re simán felmegy a KOReader de tokkal együtt kb 50k-val drágább.
KOReader alatti olvasásra mi az amivel többet nyújt a Page 50-k ért, az elcseszett egymás melletti gombokon kívül ha valakinek igénye lenne rá? -
-
bizi990
senior tag
válasz
csendes
üzenetére
Én nem írtam sehol, hogy a mobi wave gyors lenne vagy lassú. Leírtam miért ezt vettem és leírtam azt is, hogy gyakorlatilag ez az első readerem, ezért nem tudok objektív véleményt mondani.
De ha már itt pörgés van a gyorsaságon, lassúságon. Telefonokban mindig friss vagy közel egy évvel kiadás után vett készülékeim voltak, vannak. Nem a lassú dolgokhoz vagyok hozzászokva.
Wave-et egyáltalán nem érzem lassúnak, ezért is nem írtam erről, mert nem is értem ez miért téma. Readeren olvasok: ebook, instapaper - ehhez nem kell erő; böngésző kb erre a fórumra - itt is inkább a képernyő a "lassú", de ez gondolom mindegyiken eink-en hasonló.
Véleményem hogy egyáltalán nem lassú, de majd ha lesz kedvem időm csinálok videót, nem bizonyíték miatt, hanem mert kíváncsi lennék a véleményetekre.Gyári vs android os vitához: nekem azért kell ez, mert én akarom kiválasztani az olvasó szoftvert és úgy akarok szinkronizálni ahogy az nekem jó (hahó, a prohardveren vagyunk!
), ezért bevállalom, hogy 2-4 hét helyett hetente (nem tudom még mennyit bír) töltöm.
De ez egy elég hülye vita én ebbe nem szálnék bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
amikor nagy ritkwn kiveszem a tokból mindig meglepődök, hogy milyen kicsi az olvasó, de nem gond, az fontosabb, hogy védve legyen és így nem csak a kijelző hanem a sarkai is.
omg
Dr.NX