- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-23 16:00 Téma összefoglaló
▼▼▼ E-KÖNYV OLVASÓK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott márkák listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb e-könyv olvasó kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Egyéb speciális kívánság (színes; írható; gombokkal kezelhető; magyar nyelvű szoftver; vízálló, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
"kötőjelek, meg a szavak elválasztása is jól van megoldva; vagy nem"
Azokat szerencsére jól megcsinálja az Abby Finereader. Néhány még maradhat bent, de hogy őszinte legyek, annyi még egy hivatalosan e-book formátumban kiadott könyvben is van. A Térség-nél láttam olyant, hogy a bekezdés nem stimmelt egy-két helyen.
"Inkább várok két hónapot, és elolvasom normális ebook formátumban"
Én is csak ezt az egyet fogom megcsinálni, amiből a kép van, mert sajnos a Gabo nem adta ki e-book formátumban. Persze hangoskönyv készült belőle... Bár csak az első kötetből, ahogy nézem.
Továbbiakat a megadott topikban, ha van még észrevétel.

-
Arolotifar
őstag
-
Arolotifar
őstag
-
Bozek
nagyúr
-
hockeyapu
senior tag
-
Apollyon
Korrektor
-
hockeyapu
senior tag
-
Dr.NX
Topikgazda
-
Cs1csó
titán
HA nagyon fontos elolvasni és csak digitálisan lehet akkor ha nagyon nem rontja el az OCR akkor gyakorlatilag olvasható lesz a konvertálás után. Persze a szerkezete stb. az gáz de olvasható. Ha már az megoldható, hogy kvázi egybefüggő folyószöveg legyen akkor az már elég.
-
Cs1csó
titán
-
Arolotifar
őstag
-
hockeyapu
senior tag
-
Dr.NX
Topikgazda
-
Bozek
nagyúr
Egy normális tokkal az se sérülékenyebb, de nem akarok én itt meggyőzni senkit. Nem az a lényeg, hogy min, hanem hogy olvassanak az emberek.
Felraktam a Xiaomi 14T Pro-ra a Moon+ Reader Pro-t, de nekem az olvasó után már fura. Idővel biztos megszoknám megint, korábban Sony Compact-okon olvastam.Akkor neked egyértelműen az ebook olvasó a jobb megoldás.
Nem mintha munka közben nagyon lenne időm olvasni. Az is max. 20 perc, míg hazaérek, tehát nagyon ott sincs idő rá.
-
Bozek
nagyúr
Egy 6 colos olvasó is lehet nálad mindig. Az még zsebben is elfér, bár én táskában hordom általában, csak eltört a tok. De alapvetően olyan munkám van, hogy havonta kb. 5 napot vagyok a munkahelyen, a többi home office.
Persze egyéni preferencia, hogy ki mit kedvel. Nekem jobban bejön az olvasó, amióta megvettem. Plusz nekem az egyik szemem a műtét óta amúgy is érzékeny a fényre.
-
Arolotifar
őstag
-
Bozek
nagyúr
Én is sokat olvastam anno telefonon (Moon+ Reader Pro-val), de a legfőbb bajom azzal csak annyi, hogy hiába 6,67 colos kijelzője van a telefonnak, de a 20:9-es képarány miatt nekem még a 6 colos Pocketbook Touch HD 3-on is kellemesebb az olvasás.
Plusz ugye a telefon direkbe szembe világít, az olvasó meg nem. Az is sokat jelent szerintem, hiába mindenféle szemkímélő meg hasonló PR-szöveg.
-
tibaimp
nagyúr
csibe1:
Arolotifar: Én akkoriban könyvet vettem, de maxisokat, aminek most iszom/ittam a levét, mert nem férek
illetve csináltathattam speciális könyvespolcokat a lakáshoz illetve a szobához igazítva. -
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
Dehogynem! Hogyne volna, sőt. Eleve kösz, hogy foglalkoztál a kérdésemmel, vetted a fáradságot, hogy vissza is írj, stb.
Én nem írtam meg elsőre, hogy milyen típus. Mondjuk, direkt Androidos-t vettem. Eszméletlen mennyi beállítási lehetőség van, csak nézek...
Eddig, mocsok jó, olvasni is rajta, használni, stb. pedig féltem tőle, mert ez az első olvasóm, monitoron, telefonon meg nehezen olvasok, kicsik betűk, zavarja a szemem a panel, gondolom. Könyvet semmi esetre se olvasnék olyanon. -
Arolotifar
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Arolotifar
őstag
-
Mr K
őstag
-
Doris
kezdő
-
Arolotifar
őstag
-
hockeyapu
senior tag
-
pietrrr
senior tag
-
hockeyapu
senior tag
-
Cs1csó
titán
-
BoB
veterán
-
Cs1csó
titán
Passz. Nekem 3,5 éve van meg a PB TL5 de egy amúgy is nagy és erős tok van hozzá (széles masszív keret stb. ez az: [link] szerintem látszik is, hogy nagy és amikor nagy ritkán kiveszem a tokból akkor látszik igazán, hogy mennyivel növeli meg a méretét, de csupaszon tuti nem merném használni tartósan, ez védi az olvasó kijelzőjét, a sarkait is. )
keress rá itt a topikban kulcsszavakkal "pocketbook" "kijelző" stb. és hátha lesz konkrét személy aki(k) panaszkodtak.
Nagyon gyakran takarítom a kijelzőjét: egy enyhén mosogatószeres meleg vízben megáztatott majd erősen kicsavart vileda törlővel áttörlöm (ugye az ujjak miatt zsírosodik és persze porosodik ) majd utána egy mikroszálas szemüveglencse törlésére kapott kis ruhával óvatosan áttörlöm.
Az izopropil alkohol IPA, lenne még ideális mert nem roncsolja a műanyag kijelzőt, de a zsírt eltávolítja. Esetleg még ablaktörlő folyadék mint a Clin vagy hasonló, de én azzal nem próbáltam IPA meg nincs.
(FONTOS! csak IPA, SIMA etil-alkohol nem jó mert az roncsolja a műanyagot/gumit mattíthatja a kijelzőt.)Amúgy ez triviális, hogy egy e-könyv olvasónak a legsérülékenyebb része az a kijelző. Tehát mindegyik olvasónál kiemelten kell erre vigyázni. A másik probléma nyilván szintén adott: idővel fárad az akkumulátora, ez van.
AKI "nyílt" nem zárt (Kindle) rendszerű OLCSÓ eszközt akar annak ez az egyik legjobb alternatíva.
SŐT a PocketBook Verse LITE, az Oázisban (úgy tudom megbízható bolt) "csak" 43200Ft.
HA jól tudom annyival "kevesbb" mint a "sima" Verse, hogy nincs színhőmérséklet állítás a világításnál.
Tehát akinek fontos a világítás az inkább ne ezt, én pl. mindig lámpa alatt olvasok, nekem ez anno sem volt prioritás, de ez is egy olyan plusz fícsőr, amire soha sem lehet tudni mikor lesz szüksége az embernek. Ezért tartom még így is hasznosnak ha van.
Ezen az áron már a Kindle-vel is pariban van. -
Csedit
aktív tag
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
-
Cs1csó
titán
-
Apollyon
Korrektor
-
axioma
veterán
-
Bozek
nagyúr
-
doc
nagyúr
-
Helios
tag
-
Apollyon
Korrektor
-
Chris Kiki
senior tag
-
törölt tag
Nem az olvasáson, meg a szókincsem múlik.
A 70-80-as években még nem volt ez, pedig ők sem olvastak valami sokat.
Nem mindegy, hogy az ember mire veti a látását és a hallását, mert az hatással lesz rá és formálja.
A kulturált szép beszédű emberekért sem vagyok oda.
Összefútok olyannal az egyből gyanús lesz és azt nézem, hogy hol akar majd megvezetni, és amiről beszél annak a fele talán igaz.
-
Chris Kiki
senior tag
-
Gzolo
senior tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
A lényeg az lenne, hogy csak a kijelző legyen kézben és a vezérlők. A telefon zsebben és az minden "munkát" elvégezne.
Gondoljatok bele! Ülök a kocsiban, ami már húsz éves, de a fejegységet pár éve vettem bele. A telefonomon elindítom a YT musicot/Spotify-t és csak hallgatom a zenét, ha kell tudok léptetni, hangerő stb. amit a fejegységről vezérlek. A telefon a zsebemben. Miért nincs erre egy e-ink céleszköz, ami csak vevő, kijelző, vezérlők?
Relatíve fillérekből meglenne..
Sőt gyakorlatilag az órámmal is tudna működni ez, hiszen azon is van pár giga tárhely meg bluetooth/wifi/mobilnet... Azzal is tudok zenét hallgatni pl. fülesen. (kocsival még nem próbáltam)
Kifejleszteni szerintem pár hét lenne bármelyik nagyobb gyártónál. Lehetne két kijelző összecsukva, kívülről egy bekötött könyv formátummal.
Onyxnál lenne külső színes kijelző, ahol az épp olvasott könyv külső borítója jelenne meg...
Neked régi a reged. Emlékszel Télapóra? Racecamre? Neki évekig az volt az aláírása, hogy várja az oled tévék eljövetelét. Most már nekünk is van. Fizetésarányosan harmadáért, mint anno az Orion 70, amit kilencéves koromban vettek a szüleim. -
törölt tag
-
robi-k
őstag
Pont az előnye lett a veszte: nem volt kellően mechanikusan ellenálló ahhoz, hogy az e-ink gömböcskei megfelelően tudjanak forogni és ne sérüljenek. E-ink megfelelő működéséhez mechanikusan kellően merev és deformálódásnak ellenálló (főleg a két felület közötti távolság megtartása terén) alsó- és felső alapfelületek kellenek.
-
törölt tag
-
Apollyon
Korrektor
Nem konkrétan ütésálló, de sokkal strapabíróbb, úgy hívják hogy Mobius, és a Kobo Formába ezt tettek 2018-ban.
Ez gyakorlatilag egy Carta megjelenítő, csak üveg helyett plasztik alapra teszik magát a kijelzőt és akár hajlítható is lesz.
Irónia, hogy még az E Ink oldalán is első helyen van listázva az e-olvasó, mint lehetséges felhasználási terület.
Viszont azóta egy modellbe sem raktak Mobiust, mindegyiknek üveg alapú a kijelzője, valószínűleg nem véletlenül. Egy Mobius kijelző amúgy a felpúposodó aksit is túlélné.Plusz, mivel plasztik alapú ugye a kijelző, még könnyebb is lenne minden egyes olvasó... A 8 colos Kobo Forma csak 197 gramm volt, míg az utódja a Sage meg 240...
-
törölt tag
-
BoB
veterán
-
Cs1csó
titán
-
Cs1csó
titán
-
Dr. Akula
félisten
-
Mr K
őstag
Félhomályban szerintem nem probléma a mobilon olvasás, ha eléggé le van véve a fényerő. Tök sötétben nem jó (én nem szeretek) semmilyen világító dolgot bámulni (se tévét, se mobilt). Meglátjuk, milyen lesz az e-ink, ha lesz.

(Amúgy vannak elég érdekes okfejtések a témában, azon az alapon, hogy foton-foton --azaz miért lenne kellemesebb a szembe csapódó foton, ha megvilágított e-ink kijelzőről jön, mint ha lcd kijelzőből jönne, ha amúgy a paraméterei ugyanazok. Végül is hoztak fel érdekes elméleteket, de át kellene gondolni őket. Vagy találni kellene valami tanulmányt.)
#25824 Arolotifar Tisztában vagyok vele, és semmiképpen sem szerettem volna egyetlen sokoldalú e-ink eszköz lelki világába belegázolni. De valamiért úgy gondolom, hogy a számuk, és így a relevanciájuk eltörpül az alap készülékekhez képest. De ebben is tévedhetek...
BTW, volt a kezemben olyan mobil, aminek egyik oldala LCD, a másik e-ink. Tkp. egész használható konstrukció, de azért megvannak a hátrányai is. (Nem mostanában volt.)
-
Cs1csó
titán
-
arcsin
senior tag
Pld. HA-n van egy eladó PocketBook Basic Lux 3. Szerintem még akár jó deal is lehet. Én kiskoromban főleg este olvastam papíralapon, nem hátrány ha van háttérvilágítás. Ez nem érintőkijelzős, hanem dpad-os, de elég reszponzív, emiatt talán a kijelző is strapabíróbb. plusz tud magyar nyelvet ha jól tudom. Valamint a könyvek egyszerű rátétele miattsem rossz, és akár koreadert is lehet rátenni ha vállalkozokedvü apukáról van szó.
-
Bozek
nagyúr
-
Vasti74
senior tag
Szívesen! Ha véletlenül elcsípem, hogy újra van, írok privátot.
...az Amazon keresője akkora egy sz*r, hogy én nem is értem őket.
Az egy dolog, hogy televágja a keresési eredményt szponzorált vackokkal, de amúgy meg még véletlenül sem azt találja, amit keresek ;-) Lehet, hogy "operátorokat" kellene megadni a több szóból álló kereséseknél, majd utánaolvasok egyszer ha nagyon unatkozok: de azért alapesetben a "kék madár"-ra nem kellene hozni minden kéket és madarat, szerintem.
Na mindegy ;-)
-
Vasti74
senior tag
Ez itt az :-)
Egész pontosan €88,73 volt.
Most éppen elfogyott, de szerintem érdemes naponta többször is ránézni!
Én először úgy 1,5 hete akartam venni, éppen volt huszonakárhány darab, de gondolkodtam egy kicsit - elfogyott.
Pár nap múlva visszanéztem - volt 15. Rendeltem egyet magamnak - már csak 8 volt. Felhívtam a kollégámat, mert ő is akart, ez pár percig tartott - már csak 3 volt ;-)
Szóval kattintgasd, előbb-utóbb belefutsz kis szerencsével. -
Dr. Akula
félisten
14" (=A4 méret) még belefér a táskába, de mondjuk otthonra inkább egy 25" eink monitor kéne.

-
hockeyapu
senior tag
-
törölt tag
Ezen a témán már átmentünk nemrég.
Csak szöveges PDF esetén, nekem pl nincsenek olyan rossz tapasztalataim, hogy egy vagy két menetes át konvertálással ne lett volna válalható.
Inkább olyanok voltak, hogy konvertálás után betű tévesztések és akkor kellett jobban belemenni.
Szöveg tévesztés kevesebb volt, hogy OCR után túl sok szöveg tévesztés lett volna a PDF-ben.
Az embereknek megvannak a konkrét kőbe vésett véleményei, ami sokszor felszínes tudást takar, amiből láttam itt is már jó párat... -
Cs1csó
titán
nem sokat amiket csináltam már:
- a középre igazítás sokszor segít
- a betűméret módosítása (az olvasó is tud nagyítani de akkor egy másik könyvnél meg állíthatom vissza )
- betűtípus módosítása
- rossz karakter pl. az "Ű" ilyen karakter szokott lenni: Û vagy hasonló az ékezet az "Ő" betűnél is, a LibreOffice-ban egy-két kattintással mindegyiket kicseréliEzek a módosítások 5-10 perc alatt megvannak.
Sok ilyet szoktam később megosztani a "nagyérdeművel" hogy végre legyen egy megfelelő változat is belőle.
-
Cs1csó
titán
Ez igaz, de találtam már olyat ami borzasztóan volt szerkesztve (iszonyat sok bekezdésre tagolva, balra igazított tördeléssel stb.) a Calibre PDF to MOBI konvertálással sem lett jobb de miután szöveges dokumentummá konvertáltam a LibreOffice-szal és elkezdtem szerkeszteni már jó lett.
-
Vasti74
senior tag
-
Vasti74
senior tag
-
Cs1csó
titán
Már írtam korábban, HA rendes OCR-es PDF akkor pl. azt átkonvertálod szöveges dokumentummá (ODT) majd ezt konvertálni Calibre-vel MOBI-vá. Az esetek nagy többségében jó lesz a végeredmény.
Az ODT-t akár lehet szerkeszteni is pl. ha rossz a tördelés vagy túl kicsi a betűméret. -
Ajándékok
aktív tag
-
bwoay
nagyúr
ez nem az én gondom, hanem a véleményem. de a kérdésemre legalább nem válaszoltál, így továbbra sem értem, hogy ez a gyakorlatban kinek és hogyan okoz(hatna) problémát. nem védem az amazont, és nyilván nem a döntésed bírálom, csak kíváncsi lettem volna, hogy áll-e a dolog mögött bármilyen érv.
-
Bozek
nagyúr
Attól, mert te nem így gondolod, már tényleg elavult. Azért 22 év elég sok idő. Gondolom akkor te még PDA-n olvasol, mert a mobi-t (eredetileg prc) arra találták ki. Hiszen megfelel a régi is neked.
Bár a PocketBook kezeli, de mondjuk beágyazott borítót ott se jelenít meg az eszköz.
-
bwoay
nagyúr
szerintem is elavult. mi a baj az azw3-mal? mit hátránya van az azw-hez képest? mert előnye jópár akad. Az Amazon 2011-ben vezette be. Nem tudom, mi értelme 2022-ben ragaszkodni az azw-hez. Mármint én személy szerint semmilyen gyakorlati hátrányát nem látom annak, hogy megszűnik a támogatása, de persze ez nem jelenti azt, hogy nincs.
-
bwoay
nagyúr
-
szkaroly
őstag
-
WynNyback
tag
-
WynNyback
tag
Szerintem nincs más választásuk mit a javítás vagy csere. Mindegyik ebook olvasóm makulátlan külső állapotban volt. Egy karcolás nincs rajtuk (vigyázok rájuk de ha megyek valahova akkor viszem őket kb ugyanazt kapják mint a laptopjaim amik sosem hibásodtak meg nálam hasonló módon, sőt mobiltelefonjaimnak sem volt sosem hasonló problémája holott azokat még le is szoktam ejteni). A törvények szerint pedig a gar idő alatt nekik kell bizonyítani, hogy nem rendeltetésszerű volt a használat.
Feltöltök egy képet ha tudok. Nagyjából ilyen meghibásodásaim voltak több típusnál az évek alatt.
Ok nem olyan tokban volt mint amint linkeltél de egy egy erős bőrtokban. És most is csak azért kérdeztem itt a fórumban mert nekem már gyanús, hogy ez az képernyőtechológia nem éri el azt a minőséget mint amit a többi tartósság szempontjából.
-
Bozek
nagyúr
A Calibre nem csodaszer. A megfelelő beállítások nélkül nem biztos, hogy ugyanaz lesz az epub és a mobi formázása a konvertálás után. Persze ha nem nagyok az igények, az is elmegy.
Persze letölthetném a megvett könyveim mobi-ban is, csak ha már mindent epub-ban szedtem le, akkor nem állok neki újból.
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
Igen, nagyon cukik voltak. Vagy várok 30 napot, vagy az azonnali csere lehetőség, de csak és kizárólag azért mert megvettem a lehetőséget. Bezzeg amikor kici kinaiaktól veszek valamit, ami nem hibátlan, ezerrel megy a bocsánatkérés, és már küldik is a másikat vagy az árát. Evvan.

-
aggleány
addikt
-
Petr.Anna
újonc
-
Peace
nagyúr
-
LittleBiG007
aktív tag
Ha valaki valóban csak magyarul tud eligazodni egy könyvolvasóban, olyat kell választania, amelynek van hivatalos magyarországi képviselete. Ez könnyen eldönthető: ha az összefoglalóban felsorolt olvasókra kattintva idegen nyelvű oldal jön be, akkor inkább tartózkodjon magától az olvasótól is.
-
Bozek
nagyúr
"Eddig viszont ahogy látom senkit se zavart túlzottan, hogy ennyire hiányosan vannak az adatok benne megadva."
Ennek egy egyszerű oka van. Aki akar, az utánanéz a neten. Aki meg nem akar, csak a sültgalambot várja, az meg úgyse fog összefoglalót se olvasni, hanem inkább egyből kérdez. Szóval van értelme?
"Próbáltál már 2-3 éves ragasztott dolgokat szétszedni?"
Mert minden ragasztó egyforma. Na menj, ülj neki az összefoglaló megírásának, legalább addig is csöndben vagy.

-
Apollyon
Korrektor
Abban egyetértek, hogy ha már sikerült félig lefordítani az eszközben megjelenő nyelvet, akkor a másik felét miért nem...
De azért annyira nem tragédia ha egy ebook olvasó nem tud magyarul. Szerintem elvárható, hogy abban az olvasó rétegben, amelyik könyveket vesz, pláne egy dedikált eszközt hozzá, élete során szükségszerűen kialakuljon némi idegennyelv-ismeret, amellyel azért el tud navigálni a Menu, Options, Font size stb. feliratú kezelőszervek láttán.
-
LittleBiG007
aktív tag
-
LittleBiG007
aktív tag
-
Bozek
nagyúr
Újra felteszem a kérdést: a Kindle ajánlott? Annál sincs bent az összefoglalóban, hogy nem tud magyarul. És az se, hogy nem kezeli az EPUB-ot.
A ragasztós tokkal amúgy mi a problémád? Védi az olvasót? Igen. A Azért biztos nem úgy van megoldva, hogy azt később ne lehessen levenni.
Amúgy ha nem tetszik az összefoglaló, akkor írj egy jobbat. Ez egy fórum, nem várhatod el, hogy akik a szabadidejükben szerkesztik az összefoglalót, majd mindent egyesével végignéznek, hogy melyik olvasóval mi az emberek problémája.
-
Dhampir
félisten
A tok még a sokkal drágább Onyx BOOX Note Air esetében is ragasztós az egyik véleményíró szerint.
-
Bozek
nagyúr
-
Dhampir
félisten
Ezzel tisztában vagyok, nagy elvárásaim nem voltak, ettől függetlenül jó pár anyagot el tudtam vele olvasni. Az Androidos olvasók ebben a tekintetben talán valamivel gördülékenyebben működtek. Ámde nem is én keresek most ilyen kiemelt célra - mint a PDF kezelése - is alkalmas olvasót.
Amennyiben saját magamnak vásárolnék, azt hiszem, hogy eleve nagyobb formájú, nagyobb kijelzővel rendelkező Androidos olvasót (mint például az OnyxBoox egyes típusai) használnék szívesebben ilyen célra, de nyilván azok már árérzékenység tekintetében is merészséget követelnek meg a vásárló részéről.
-
Oldman2
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Zsandár fórumtársnak vasárnapig jegelve. Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztán nálam is könyvolvasó lett
illetve csináltathattam speciális könyvespolcokat a lakáshoz illetve a szobához igazítva.

Dr.NX