Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-19 16:30:21

LOGOUT.hu

Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12901) LittleBiG007 válasza DasBoot (#12869) üzenetére


LittleBiG007
Topikgazda

Nem. És nem is hiszem, hogy nagy kereslet lesz rá, mert szinte biztosan nem lesz 200.000 Ft alatt az ára.

Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

(#12902) Fera_27


Fera_27
tag

Kedves Alcor Myth tulajok!

Esetleg valamelyikőtök ki tudná próbálni LittleBiG007 workaroundját?

(ezt:
"Az Alcor Saga szótárfrissítő-fájlt alapul véve (alcordigital.hu) létre kellene hozni egy hasonló frissítő fájlt egy másik szótárral, majd megpróbálni megetetni vele.")

Nagyon fontos lenne a szótárazás, és nem szeretnék zsákbamacskát venni, ha budapesti az illető, sörben is meghálálom! :)

[ Szerkesztve ]

(#12903) Dani82


Dani82
senior tag

Sziasztok,

tudnatok ajanlani nekem egy ebook olvastot, amit ki tudok vinni a strandra es nem kell parazni,hogy ellopjak, tehat kb 15-20k akar hasznaltan. illetve, amit lehet olvasni napfenybe, de otthon este is agyban sotetben mondjuk :)

(#12904) LittleBiG007 válasza Dani82 (#12903) üzenetére


LittleBiG007
Topikgazda

Magyarországon vagyunk. Bármit ellop(hat)nak, amit őrizetlenül hagysz. Érték nem számít. :-(

Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

(#12905) Cs1csó válasza Dani82 (#12903) üzenetére


Cs1csó
félisten

Strandra egy nagyon hasznos tipp van, "többen" menjetek ki együtt 5-10 fő és valaki mindig legyen a cuccoknál semmi más nem garantált, a kint hagyott autókat is feltörhetik. Vinni kell a nagyit az árnyékban elkötöget. :R

(#12906) Mercutio_ válasza Cs1csó (#12905) üzenetére


Mercutio_
félisten

az árnyékban elkötöget
Az nem a beton :U

:D

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#12907) Dani82 válasza LittleBiG007 (#12904) üzenetére


Dani82
senior tag

Ugy ertem, hogy nem faj annyira anyagilag ha ellopjak , tehat nem kell nagyon felteni :D itthon a surface 3n olvasok de azt ki nem vinnem magammal ezert szeretnek vmi hasznaltat akar ami jo ar/erteku

[ Szerkesztve ]

(#12908) Mercutio_


Mercutio_
félisten

Hasznos leírás amazon.de-ről rendelés és hozzánk szállíttatás témában (mivel ide nem szállít, de a leírthoz hasonló akciós áron felbukkanhatnak cuccok)

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#12909) faki_ válasza Dani82 (#12907) üzenetére


faki_
senior tag

Txtr Beagle, kb. 3-4e Ft, ha éppen találsz. A német oldal vagy a Beagle Ebook Kezelő kell a használatához és egy okostelefon.

(#12910) ANTICK


ANTICK
csendes tag

Most állok a "nagy" döntés előtt, hogy milyen olvasót vegyek. Fő szempont, hogy jó legyen. Átolvastam kb. 600 hsz-t, szóval nem szimpla lustaságból kérdezek :)

Eddig egy rövid ideig egy Kindle Voyage-t kezelhettem, aminek a sebessége tetszett és a kezelőfelületével se volt gond, viszont mivel ez ilyen "apple-ös" filozófiával nyomul, emiatt mégsem annyira szimpatikus + neki is van egy over priced feelingje.

Pocketbook TL3 az egyik jelölt, de vele kapcsolatban az a félelmem, hogy lassúcska lesz (tudom, kb. minden eszközben 1GHz-es proci ketyeg). Legalábbis az rémlik, hogy az MM-ben kiállított példány nagyon döcögősen ment. A másik meg a felbontás, ami mégis csak kevesebb, mibt a kobo vagy a kindle-é.

A másk jelöltem pedig Kobo Glo vagy pedig az Aura h2o. A h2o mellett szól, hogy egy picivel nagyobb és vízálló (azt olvastam ez egy hasznos extra).
A Glo pedig mgis csak 17k-val olcsóbban beszerezhető + pixelsűrűségben jobb, viszont nincs microSD slot benne (tudom, felhő meg amúgy sem fogok ennyi könyvet életemben elolvasni, de mégis jó érzés, ha a világ összes könyvét rá tudom tölteni^^). Ráadásul árban ugyan ott van, mint a TL3, cserébe (valószínűleg) egy sokkal szebb képernyőt kaphatok.

Abban kérek segítséget (azon túl, hogy szerintetek melyik a jobb közülük), hogy esetleg valakinek van tapasztalata, hogy melyik olvasó működik gyorsabban a gyakorlatban?

Illetve szerintetek mennyire problémás lehet ilyen noname webshopokból vásárolni? Fizehthetek utánvétellel, tehát a pénzem nem fogom bukni, viszont a garanciát illetően van némi kételyem :/
http://www.argep.hu/product_2351889.html
Aki Kobo-t vesz Mo.-n, az honnan szerzi be általában? Ez jöhet PM-ben is, ha nem szavbad fórumra beírni.

(#12911) LittleBiG007 válasza ANTICK (#12910) üzenetére


LittleBiG007
Topikgazda

A PocketBook lassúságáról csak annyit, hogy igen, valamilyen preferenciarendszert fel kell állítani, hogy dönteni tudjon az ember. A valóság egy picit más: a Kobo Aurám gyorsabb, mint a PocketBook-om volt. Igen. És? 99%-ában az időnek úgyis csak egy állóképet bámulok...

Én is szeretem az SD-kártyás megoldást, nem is teszek semmit belső memóriába. Így ha kellenek a könyveim a számítógépen, vagy egy másik olvasón, vagy oda akarom adni valakinek, csak kikapom az SD kártyát.

Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

(#12912) ANTICK válasza LittleBiG007 (#12911) üzenetére


ANTICK
csendes tag

Köszi a választ!

Tudom, hogy 99%-ban egy statikus képet fogok nézni és ezért egy lassabb készülék nem a világvége, nekem ez mégis számít.

A microSD-vel kapcsolatban pedig arra jutottam, hogy Kobo esetében fontos lesz, mert a felhősében csak a Kobotól vásárolt könyveket tudom tárolni (micsoda nagylelkűség részükről, hogy azok számára viszont korlátlan mennyíségű tárhelyet biztosítanak :DDD )... ráadásul az Aura h2o kijelzője sárgásabb fényé a glohóz képest, ami szerintem szintén előny.

Van esetleg Booke felhasználó a közelben? Mennyire hasznos/praktikus a pdf reflow funkciója? Vagy emiatt rágódni rajta fölösleges, mert a Calibre konvertálásnál ugyan ezt megteszi (tényleg, van erre lehetőség ott?)?

(#12913) Gigicuci


Gigicuci
senior tag

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani egy jó minőségű könyvolvasót, aminek e-ink kijelzője van, nincs háttérvilágítása és kezel mindenféle pc-ről rátöltött könyvet?

Lemaradtam egy koobe olvasóval a 2000-es évek közepétől, azóta nem követtem a fejleményeket de most szeretnék feltörni. :)

Előre is köszi a választ!

(#12914) ANTICK


ANTICK
csendes tag

Ezt írja a Kobo manuálja:

"The dictionary may not work in some books such as PDFs,books you borrowed from a public library, or free books you found on the Internet." - szóval akkor gyakorlatilag nem lesz lehetőségem szótárat használni??? Ezt meg lehet valahogy kerülni?

(#12915) vtechun válasza ANTICK (#12914) üzenetére


vtechun
veterán

epubokban simán lehet szótárat használni, pdf-ben viszont nem engedte. kobo aura

(#12916) taste


taste
újonc

sziasztok

kérdés ebook olvasó ügyben (átfutottam elég nagy részét a topicnak de nem tiszta sry)

Keret: max 30e cca. (ha több lenne akk Pw3 45-54 ért)
Sajnos Mo.on on nincs kindle meg kobo (már) nem is értem ezeket hol szereztétek, amazon nem szállít, no name cégnek előre fizetni és heteket várni meg nem szeretnék ;)
+ szeretem jó nevű boltban venni.

Edigi refurb. Kindle je hamisítvány a hozzászólásokból itélve ugyanis egy certified refurbished regisztrálható amazonba, és Edigi kiírja hogy nem lehet és 0-s serialokat csap hozzá, szóval az sajnos kiesett (pedig kindle-t szivesen vennék) :W

ha valaki tud megbízható boltban raktáron új kindle-t 30 alatt az érdekelne.. (sponsored ok ugyebár az levetethető, de ha refurb akkor max ha certified saját SN el..)

plusz nyilván noname minden a kindle mellett, de azért van határ, így koobe/alcor/navon/etc.t t kihagynám
(lehet ebben is tévedek de netes tesztek alapján ezek a kisebbek)

ami maradt és jó boltokban kapható Mo.on:

- PB touch
- PB basic2
- Onyx új verziós ami carta-val

ha jól látom ezek vannak ma boltokban.

kb egy árban vannak, onyx carta és háttérvilágítós is, de gyanus hogy egy árban a PB vel ami pearl és nem világítós..

Én onxy et vennék ha szerintetek sincs vele gond (és akkor van fény/carta), ha nem olyan jó minőség akkor PB touch bár nem tiszta a touch/basic2 közti kül, annyi hogy a képernyőn is lapozhatok? (elég gyors?)

Mit vennétek a keretből? (ebook readert - ebook olvasásra, semmi más funkció nem kell, usb felteszek pár könyvet és olvasok..)

Köszi! :R

(#12917) fattyu válasza taste (#12916) üzenetére


fattyu
veterán

Kobo-t bátran fnac.com ról.

Nagy francia bolthálózat jött nekem onnan 4 nap alatt ideért. fizetni meg szokás előre ez az utánvétes izé ez magyar marhaság.

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#12918) Dhampir válasza fattyu (#12917) üzenetére


Dhampir
félisten

Utalni előre izé ez "magyar marhaság". Jönni onnan francból üres doboz, kidobta pénz ablakon.

(#12919) Cs1csó válasza Dhampir (#12918) üzenetére


Cs1csó
félisten

Alapvetően az eladó is biztonságban van hiszen a futár csak akkor adja át a csomagot ha megkapja a vételárat.

(#12920) fattyu válasza Dhampir (#12918) üzenetére


fattyu
veterán

paypal ne legyen már ujdonség emberek....

meg a csomagot fizetés után kapod meg és bontod ki. ha át akarnak baszni azzal együtt át tudnak a futától vicces lenne ha visszakapnád a lét és onnantól nincs védelmed, nem segít a paypal rendszere...

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#12921) taste válasza taste (#12916) üzenetére


taste
újonc

Anyagilag ahogy nézem a fnac kobo több lenne a keretnél..

Onyx c67ml carta megbizhato? Vagy mi a hátulütő? ;)
Vagy ahogy irtam is biztosabb a PB touch/basic2?

Vagy van alternativ ami jobb 30e alatt es van MM vagy edigi nel?

(Ld. Fenti kommentem)

(#12922) szekzol válasza taste (#12916) üzenetére


szekzol
tag

Esetleg nézd meg itt az alap Kindle-t. A keretedbe belefér. A bontatlan csomag az új készüléket jelent, vagy jelenthet refurbot is?
Nekem PW van mert általában szükségem van a háttérvilágításra.

[ Szerkesztve ]

(#12923) taste válasza szekzol (#12922) üzenetére


taste
újonc

Megnezem : kiprobalt bolt?
Rendes refurb (certified) elvileg oke,
de csak olyat lattam edigitalnal ami kamunak tunt...
(Mert nem lehet regisztralni amazonra)

Masik 3 termekkel nincs tapasztalat?
(Mert azok rendes boltban is kaphatoak)

(#12924) szekzol válasza taste (#12923) üzenetére


szekzol
tag

A sajátomat nem innen rendeltem, nekem nincs vele tapasztalatom. A PocketBook-ot favorizálják itt páran (TL3), én még csak a Médiában nyomogattam. A saját Kindle PW3-al viszont nagyon elégedett vagyok egyenlőre.

(#12925) taste


taste
újonc

Tegnap megneztem őket MM ben:

Okénak tunt a pocketbook basic2/touch és az
Onyx boox carta c67ml is és abban volt háttérvilágitás..

Nyilvan az onyx talan elesebb kepet is adott de olvastam a
Szoftveréről rosszakat..

Jo az onyx uj carta vagy inkabb basic vagy touch?

(Megneztem amazon sima kindle t nem szallit hu ba csak pw3t de az meg 46)
(Magyar boltokban meg kb 32+ a sima is ergo akkor inkabb backlight 30ért?)

:(

(#12926) ANTICK válasza fattyu (#12917) üzenetére


ANTICK
csendes tag

Akkor szerinted ez a fnac lenne a megfelelő forrás Kobo beszerzéshez?

Cseteltem már a supportjukkal és mondták, hogy ők garit csak olyan készülékre adnak, ami hivataos partnertől lett beszerezve :/ Pedig ebay-en egész jó árakkal vannak fent ezek, csak hát nyugodtabb lennék egy garanciával a zsebemben ://

Milyen jó tippek vannak még Kobo vásárlásra? pl. ezek a magyarok neccesek? [link]

Őszintén szólva nekem az a bajom, hogy ha gáz lesz vele és vissza kell küldeni, akkor pl. a dhl kb. 22k-ért fogja visszavinni az olvasót Franciao.-ba... és így meg már egész komoly a kísértés, hogy hagyjam az egészet és vegyem meg itt az egyik noname webshoptól, aztán reménykedjek, hogy gáz esetén elérhetőek lesznek és majd az ő forrásukon keresztül tényleg érvényesíthető lesz a gari és nem csak azt fogják válaszolni 2 hét után, hogy nem garanciális a hibajelenség :/

(#12927) fattyu válasza ANTICK (#12926) üzenetére


fattyu
veterán

én annyit mondtam hogy én annó onnan rendeltem és gond nélkül megjött a hibátlan termék.

garanciát nem próbáltam érvényesíteni. a kutya fognyomok szerintem külső behatásnak minősülnek így nem erőltettem.

azt hogy az adottt körülményekben melyik a vállalhatóbb kompromisszum meg neked kell tudni.

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#12928) hilger


hilger
újonc

Sziasztok!

Valószínűleg nem leszek túl népszerű a kérdésemmel, de segítségre van szükségem. Pdf/jpg formátumban van rengeteg könyvem. Munkámhoz használok egy Samsung galaxy tab s 10.5-ös tabletet és ezen próbáltam olvasni a pdf-jeim. Viszont nem bírja a szemem. Könnyezik, begyullad, pár nap használat után hetekig piros. :( Ha nem használom sokat a tabot, akkor semmi bajom. Sajnos a könyveimet muszáj napi 8-12 órában bújnom, így kénytelen leszek venni egy nagy kijelzős e-book olvasót. (Van egy Kindle keyboardom olvasgatásra, azt simán tudom napokig olvasni.) Tudom, hogy ezek a készülékek igencsak túlárazottak, úgyhogy olyan 60-100 ezer forint körül szánnék rá. A netes keresgetés alapján egy pocketbook inkpad 840 felé húzok a felbontása miatt, de mivel nekem ez hatalmas összeg, így bizonytalan vagyok. Mit javasoltok?

Előre is köszönöm a segítségetek! :)

(#12929) pjen válasza hilger (#12928) üzenetére


pjen
félisten

Csináltassál egy tényleg jó védő szemüveget.

(#12930) Latza válasza hilger (#12928) üzenetére


Latza
aktív tag

Ha szkennelt pdf-et akarsz olvasni e-olvasón, nagyjából erre az "élményre" számíts... (PB Touch Lux 3).

De érdemes az általad választott típus oldalgörgetését is megnézni. Itt talán a zoomolás nem vesz el annyi időt.

Amennyiben számodra ez vállalható kompromisszum, akkor nagyjából mindegy milyen olvasót választasz, a nagyok mind drágák lesznek. A Pocketbook lehet, hogy egy kicsit lassúcska egyébként.
Egyébként a szemüvegnek tényleg érdemes lehet utánajárni. :K

[ Szerkesztve ]

Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.

(#12931) Dhampir válasza Latza (#12930) üzenetére


Dhampir
félisten

Viszont az Inkpad már nagyobbacska kijelzős, talán kevesebbet kell belenagyítani. Szerintem a 6" nagyon kicsi, legalább 10" lenne az ideális.

(#12932) Latza válasza Dhampir (#12931) üzenetére


Latza
aktív tag

Ha úgy lehet trükközni, ahogy a videóban csinálják (levágja a margókat), akkor végül is jó lehet a 8"-os is.
Gondolom az sem mindegy, hogy mekkora formátumú a szkennelt könyv. Minél kisebb, annál jobb.
Ezt csak azért írom, mert én pl. a miniatűr betűket nem bírom, valószínűleg muszáj lenne vele zoomolnom. :)

Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.

(#12933) Dhampir válasza Latza (#12932) üzenetére


Dhampir
félisten

Régebbi Pocketbook Touch Lux-on is elég lassan történt a nagyítás. Talán az Android alapú E-book olvasók gyorsabbak, de ott meg más gondok merülhetnek fel.

(#12934) hilger


hilger
újonc

Köszönöm szépen! Szemüvegem van, amin vannak védőrétegek, de nem sokat ér. :( Vagy rossz van, vagy csak szimplán nem jön be.
A nagyítás tényleg elég lassú. Én abban reménykedem, hogy a 8" elég lehet nagyítás nélkül. Szerintetek?
Esetleg tudtok ennél nagyobbat ajánlani, ami belefér a keretbe?

(#12935) pjen válasza hilger (#12934) üzenetére


pjen
félisten

Sajnos nem,10-12"kée inkább a PDF hez.

(#12936) Degeczi válasza hilger (#12934) üzenetére


Degeczi
nagyúr

A szemedtől is, és a PDF-től is függ (könyvhöz jó lehet, A4-közeli méretű magazinhoz a 10" táblagép is épp csak használható)
Mindenesetre ez "e-book olvasó" topik - és a PDF nem e-book formátum (gyakorlatilag pontosan ellenkező megfontolásokhoz való), ezért nem ideális ilyen eszközökön.

(#12937) hilger válasza Degeczi (#12936) üzenetére


hilger
újonc

Köszönöm a válaszod! A topic címét viszont feleslegesen írtad le, azzal tisztában vagyok. Azzal is, hogy pdf nem e-book olvasóra való formátum, illetve nem e-book és sajnos nem ideális hozzá ez az eszköz. Viszont mivel ennek ellenére - a fent említett szemproblémák miatt - e-ink (vagy ehhez hasonló) kijelzős eszközt keresek, így gondoltam ez a megfelelő hely a postra. Amennyiben én vagyok a tudatlan és létezik már 10" vagy nagyobb e-ink-es tablet 100 ezer forintért, akkor várom a linket.

(#12938) Ajándékok válasza hilger (#12937) üzenetére


Ajándékok
aktív tag

Itt 15 féle 9.7" és nagyobb kijelzőjű típust találsz.
De 500 forintból is megoldható.

Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!

(#12939) promagus00


promagus00
tag

Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék egy ebook olvasót,max. 30kért,és érdekelne,mit ajánlotok.
Fontos lenne neki az,h szineket is meg tudjon jeleniteni,mivel tankönyveket is fog rajtuk olvasni,amiken az ábrákon a szinekkel jelölnek bizonyos dolgokat.
Előre is köszönöm a segitséget :)
Ui.:Olvastam az ajánlót,de a ti véleményetekre vagyok kiváncsi.

Villanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/

(#12940) szekzol válasza promagus00 (#12939) üzenetére


szekzol
tag

A tankönyvek milyen formátumban vannak? Mert ha pdf, akkor arra ezek az olvasók nem igazán alkalmasak. Ebook formátumok: epub, mobi, prc stb.

[ Szerkesztve ]

(#12941) pjen válasza promagus00 (#12939) üzenetére


pjen
félisten

Tabletet vegyél ha kellenek a színek.

(#12942) Degeczi válasza promagus00 (#12939) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Ez egyértelműen táblagépet jelöl ki, az e-book olvasók valóban nem erre valók.

(#12943) Oryctolagus


Oryctolagus
tag

Nem, épp a témába vág, de nem tudnátok ajánlani egy jó LED-es íróasztalra való lámpát?
Nézegettem az ajánlatokat, de nem tudom melyik lenne a jó, mekkora fényerő ami még "jó" stb.

Per aspera ad astra.

(#12944) Cs1csó válasza Oryctolagus (#12943) üzenetére


Cs1csó
félisten

Sajnos ez is egy olyan dolog amit ki kell próbálni, egyáltalán mekkkora watt, lumennel mit tud egy ledes lámpa, mennyire meleg a fénye stb.

(#12945) ANTICK válasza LittleBiG007 (#12412) üzenetére


ANTICK
csendes tag

Bocsi, ebbe a régi hsz-edben említetted az amazon szuper garanciáját. Az i fog terjedni akkor erre is, annak ellenére, hogy Kobo az eladó?

Csak azért lep meg, mert vettem amazonon pár hónapja egy polaroid szemüveget és voltak vele gondok, aztán sem az amazon, sem a polaroid nem volt készséges a problémám megoldásában, ráadásul senki sem említette meg közülük, hogy amúgy ingyen vissza tudnám küldeni a szemüveget, cserébe a pénzemért...

Szóval eddig egy Kobo által ajánlott témet webshopot néztem ki, ami szállít ide is, viszont ha szervízelni kell, akko rén állom a szállítási költségeket...

Tehát a kérdésem az, hogy ha garanciális probléma történik, amihez szerízre van szűkség, akkor fogok találni amazonon vmi menüpontot, ahol kezdeményezni tudom az ingyenes el és visszaszállítását a terméknek? :/

[link]

http://www.comtech.de/tablets-und-ebook-reader/ebook-reader/ebookreader-ereader/kobo-aura-h2o-ereader-wasserfester-premium-e-reader

(#12946) ANTICK válasza ANTICK (#12945) üzenetére


ANTICK
csendes tag

Szóval engem leginkább ez aggaszt valamennyire:

"If you return an item using a prepaid method (dropoff or pickup) from the Online Returns Center, and the reason for return is not a result of an Amazon error, the cost of return shipping will be deducted from your refund unless your item qualifies for a free return."

Mármint ha probléma van az Kobóval, az nem az Amazon miatt van, így az Amazon miért fizetné a szállítási díjat? Azt meg gondolom nagy betűvel hirdetnék a terméknél, ha lenne "free return" opció :/

(#12947) LittleBiG007 válasza ANTICK (#12946) üzenetére


LittleBiG007
Topikgazda

Ez nem azt jelenti. Ha az Online Return Center kontójára küldöd vissza a terméket (pl. ingyenes csomagfelvételt rendelsz), akkor ugyan viszafizetik az árát, de ha nem az Amazon követte el a hibát (pl. rossz terméket küldött) vagy pedig az ingyen visszaküldés feltételei és lehetősége nem állnak fenn, akkor az igénybe vett szállítás költségét levonják a neked visszafizetett pénzből.

Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

(#12948) LittleBiG007 válasza ANTICK (#12945) üzenetére


LittleBiG007
Topikgazda

Nem mindegy, hogy "vettem az Amazonon", vagy "vettem az Amazon.de"-től. Ne keverjük össze a kettőt.

Ha az Amazon.de a seller, akkor a return policy mindenképpen érvényes. Itt a return policy.

Ezen belül itt a panaszkezelés.

Ezt is olvasd át, leírja az ingyenes visszaküldés feltételeit.

[ Szerkesztve ]

Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

(#12949) gyuszmó


gyuszmó
őstag

Üdv Uraim

Szeretnék venni Ebook-ot 20-25 ért max. Wifi jó lenne , érintő talán , világítás esetleg az Extermnél néztem : pl.

Amazon Kindle Touch ebook olvasó (refurbished) érdemes ?

Ha esetleg tudnátok tőlük ajánlani értelmes cuccot megköszönném. :)

Csak alapra kell, pdf, epub. tanulás olvasás .köszi

[ Szerkesztve ]

"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"

(#12950) alexw801 válasza gyuszmó (#12949) üzenetére


alexw801
senior tag

Kindle nem epub-ot eszik, hanem mobi-t.
pdf egyiken sem.

Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.