- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Milyen USB-s tunert tudnátok ajánlani, aminek a lehető legjobb a jelerőssége/jelminősége (ha egyáltalán van ebben észrevehetőbb különbség), és a driver / szoftver-támogatása is.
Egyáltalán milyen chippel szereltek léteznek ?
Mintha 2 elterjedtebb chipről olvastam volna, hogy íratatok itt.
Mivel 1-2 ezer forintos különbségnél nem nagyon lehet nagyobb közöttük, így ezen már nem múlik igazából melyiket vegyem - persze csak ha tényleg van is köztük bármi különbség.
Ha ugyanazzal a chippel van szerelve két tuner, akkor lehet akár a vételben, akár a szoftver-támogatottságban valami különbség ?
Aztán még a kiegészítők is számíthatnak, mint utolsó szempont, pl. valami használhatóbb távirányító esetleg jól jön ha van hozzá. Vagy egy türhetőbb asztali antenna esetleg.Más:
Meg tudnátok nézni, hogy az álltalatok használt DVB szoftverek WinLIRC kompatibilisek-e.
Egy Soros portra kötött, bármilyen távirányítóval használható, bárhogyan programozható infra távirányító vevőt használok most, egy Girder nevű programmal.
De más programmal is működhet elvileg a vevő a Girder helyett, viszont a távirányítani kívánt programok úgy tudom ajánlott ha tudják a WinLIRC-et. Az MPC-HC pl. tudja (Options/Player/Keys-nél látszik is) - bár még nem állítottam be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest