Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Hellotok!
Jó múltkor érdeklődtem, hogy mi a helyzet a veszprémi DVB-T adással, most megosztanám a friss ropogós tapasztalataimat:
A tunerem egy Gigabyte U7000. (ugye erre hiszik azt sokan, hogy csak mpeg2-es, Magyarországon nem jó, stb.)
A kis szobaantennájával a 20 emeletesben a 9.-en 3 TV adót valamint 3 rádiót tudok fogni első próbálkozásra.
Ez azt jelenti, hogy az ablakpárkányon van az antenna, de belülről! Viszont azt vettem észre, ha kinyújtott kézzel kitartom (megszűnik az összes fal takarása) akkor se lesz jobb a vétel.
A 3 vett adó az: RTL, TV2, M1.
Szóval, ha nem is javul a vétel már elégedett vagyok.
Szoftvernek a Windows 7 beépített Media Centerét használom. A gépemen semmilyen codec sincs telepítve, csak a beépített Windows 7 codecek.
Lehet ezért nem jelenik meg a többi adó? Csak mert a program megtalálja őket, de se kép se hang. (összesen 14 találat a rádiókkal együtt)
A tunerhez még annyit fűznék, hogy a neten olvasottakkal ellentétben nekem szépen kezeli a távirányítót a MC. (legalábbis a számokat, csatornaléptetés, hangerő, EPG, nyilak)
Annyi, hogy automatikusan nem ismeri fel, hivatalos oldalról kellett a Win7 driver, távirányítót viszont magától észlelte.A kérdésem annyi lenn, hogy valami új codecel esetleg másik lejátszóval elérhetném a többi adót is vagy ez csak nagyobb antennával menne?
Amúgy még azt nem értem, hogy az M1 HD az első 10ms alatt miért esik darabokra állandóan, de aztán beáll, míg máskor akármennyit várok végig szaggatós marad. (először proci limitre gondoltam, de akkor mindig akadna nem?)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Suzuki topik
- Robotporszívók
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 32GB DDR4 / RTX 3070 8GB / 512 SSD
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann