Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Gróf...
üzenetére
Ezek után szerintem már az sem biztos, hogy tisztában vagy vele, mire van szükséged. A DVB-T ugyanis nem analóg, régi kábelen pedig nem feltétlenül van DVB-C rendszerű adás.
Ha ár nem számít, akkor a fizetős DVBViewer a legprofibb kezelőprogram szerintem, több tunert is kezel, távszabályzót is lehet hozzá szabadon konfigurálni, de azt külön kell vásárolni. Bármilyet, ami billentyűparancsokat képes szimulálni (HID-kompatibilis, USB vevős).
Paraméterezni nem tudom, mit akarsz, vagy itt is valami fogalomzavar játszik, mert paraméterezni én legalábbis parancssori opciókkal szoktam, más esetben.
(#15099) HTCX715
Akad néhány: [link] Csak az elejét át kell görgetni, növekvő árra listáztam.
Vagy most kapcsolok (és coax-ot is lehet rá kötni?), ha esetleg DVB-C-re gondoltál, olyan is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann