- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
_ntamas #14130 üzenetére
Láttam már olyat is, hogy valaki rosszul köti be a csatlakozókat, az árnyékolásról nemes egyszerűséggel megfeledkezve, legyen az IEC (koax) vagy F-csatlakozó. Ilyenkor aztán minden bezavar. Normális esetben ugyanis a monitor, vagy netán a HDMI-kábel kisugárzása egyáltalán nem hat vissza a koaxiális kábelre.
A hibajelenség egyértelműen alacsony jelszintre utal, amit itt még külső zavar is tovább ront.
Igényes munkához eleve F-csatlakozó kell, megfelelő minőségű kábel és splitter.
A szolgáltató általában csak a bemenő csatlakozóig garantálja a szolgáltatást, vagy az általa kiépített elosztásokra. Barkácsmunkák nem tartoznak ebbe a körbe, így ez további megegyezés tárgya, hogy vállalják-e a szakszerű kiépítést (nyilván nem ingyen) vagy akár azt is mondhatják, hogy hívni kell egy szerelőt, saját költségre. Ez változó lehet, ügyfelektől hallottam már többféle variációt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest