Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
_ntamas
üzenetére
Láttam már olyat is, hogy valaki rosszul köti be a csatlakozókat, az árnyékolásról nemes egyszerűséggel megfeledkezve, legyen az IEC (koax) vagy F-csatlakozó. Ilyenkor aztán minden bezavar. Normális esetben ugyanis a monitor, vagy netán a HDMI-kábel kisugárzása egyáltalán nem hat vissza a koaxiális kábelre.
A hibajelenség egyértelműen alacsony jelszintre utal, amit itt még külső zavar is tovább ront.
Igényes munkához eleve F-csatlakozó kell, megfelelő minőségű kábel és splitter.
A szolgáltató általában csak a bemenő csatlakozóig garantálja a szolgáltatást, vagy az általa kiépített elosztásokra. Barkácsmunkák nem tartoznak ebbe a körbe, így ez további megegyezés tárgya, hogy vállalják-e a szakszerű kiépítést (nyilván nem ingyen) vagy akár azt is mondhatják, hogy hívni kell egy szerelőt, saját költségre. Ez változó lehet, ügyfelektől hallottam már többféle variációt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann