Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, adott egy viszonylag erős antenna Budapesten közepes vétellel (szar helyen vagyok sajnos).
Az antenna egyszer el van osztva 3 ágra (ebből egy tv-be, a másik stb-be), amiből a harmadik megint csak el van osztva két felé, az egyik tv-re, a másik usb-s tunerrel gépre, tehát összesen 4 eszközt szolgál ki.A két tv-n és az stb-n tökéletes a vétel, mind hd, mind sd adó szempontjából, viszont a pc-n nagyon rossz.
A pc-s ág a lehető legrövidebbre van fogva, az elosztó után kb 15 centis coax, rádugva rögtön a tuner, onnan meg inkább usb kábellel vittem a gépbe, míg a másik ág, ami a tv-be megy, van vagy 10méter, mégis a tv-n jó a kép, a pc-n meg nem.Kereskedelmi mux van amikor megy sokáig rendesen, van amikor szaggat nagyon, de azt mondanám viszonylag nézhető, míg a mux a az teljesen kész.
Vlc kiírja a csatornát, néha a műsort, de semmi kép, csak vmi hang foszlány.
Ennyire rossz lenne ez a tuner?
Realtek 2832u.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Arch Linux
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPhone topik
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest