- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, adott egy viszonylag erős antenna Budapesten közepes vétellel (szar helyen vagyok sajnos).
Az antenna egyszer el van osztva 3 ágra (ebből egy tv-be, a másik stb-be), amiből a harmadik megint csak el van osztva két felé, az egyik tv-re, a másik usb-s tunerrel gépre, tehát összesen 4 eszközt szolgál ki.A két tv-n és az stb-n tökéletes a vétel, mind hd, mind sd adó szempontjából, viszont a pc-n nagyon rossz.
A pc-s ág a lehető legrövidebbre van fogva, az elosztó után kb 15 centis coax, rádugva rögtön a tuner, onnan meg inkább usb kábellel vittem a gépbe, míg a másik ág, ami a tv-be megy, van vagy 10méter, mégis a tv-n jó a kép, a pc-n meg nem.Kereskedelmi mux van amikor megy sokáig rendesen, van amikor szaggat nagyon, de azt mondanám viszonylag nézhető, míg a mux a az teljesen kész.
Vlc kiírja a csatornát, néha a műsort, de semmi kép, csak vmi hang foszlány.
Ennyire rossz lenne ez a tuner?
Realtek 2832u.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest