- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
Tailor21 #12046 üzenetére
köszi a sok-sok segítséget átnyalom
Jelenleg Optanetnél vagyok, csak necces na, kár hogy T-home nem működnek együtt, remélem 1x jön az optanet az én utcámba, bár addigra szerintem lesz jobb itt csak legyen lovém rá
Inkább ne működjön együtt a T-home szolgáltatóval mert van ami nem elérhető a T-home szolgáltatónál
izémizé:
Valami Adsl-ről olvasok a leírásban, egyből a Invitel jutott eszembe, ha jól emlékszem ilyen helyen is szolgáltatnak, állítólag invitel is van az utcámban nem csak T-home, Optanet nincs az utcámba, tudom furi de nincs, nem minden utcában építették ki a hálózatukat az Optanet
Úgy tudom az Optanet bajban van anyagilag vagy rosszul tudom? (csak kérdezem )
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest