- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traptor
aktív tag
Sziasztok!
A problémámat felvetettem az Ubuntu topikban is de láttam, hogy vannak itt, akik használnak Mythtv-t és ezért beteszem ide is, hátha előbb kapok választ.
Szóval, nem vagyok egy nagy Linux guru de mivel a windows-os MCE nem kezeli a DVB-C kártyákat így arra gondoltam, hogy szétnézek ezen a vonalon.
Meg is találtam az Ubuntu HTPC-re készített változatát a Mythbuntut.
Ebből a 12.04 64bites verziót szedtem le és installáltam egy szűz vinyóra.A gondom a Mythtv beüzemelésével van. A tunerkártyám egy Technisat Cablestar HD2, amit lát is sőt egy másik DVB alkalmazással még adás is volt, fel is vettem vele (Me TV).
Nekem azonban a Mythtv kellene, hogy normál HTPC-ként üzemeljen a dolog és a setupnál elakadok.
Csatornakeresésre mindig a "failed to find any channels" hibaüzenetet kapom.
Találtam DVB-C kártya beállításához ezt a leírást: [link] ami alapján a channels.conf-ot le is generáltam.
Ha a channels.conf importálását választom, akkor megtalálja a csatornákat de nem menti le, mert a Channel Editor az üres...Innen nem tudok tovább menni.
Van valakinek ötlete?Köszönettel:
Traptor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Kedvező Ár! DELL S2722QQC Style IPS 4k PD usb-c Gari 2026.07
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest