Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
mosquit0
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy problémám, amivel a fórum olvasása közben egyre jobban mélyül:
Digikábelem van, DVB-C tunert keresek a számítógépembe, amivel HD minőségű adásokat rögzíthetek HD/FULLHD minőségben (pl.: olimpia). Így kiiktathatnám a HDboxomat. Egyetlen ilyen tunert találtam: Terratec Cinergy C PCI HD, melynek az oldalán az áll, hogy "Record HDTV programmes in full high-definition resolution and in H.264 format with the push of a button or via timer."
Ez nagyjából azt jelenti, hogy tudok vele felvenni is HD-s TV adásokat, ugye?
Nézegettem még a Terratec Cinergy HTC Stick HD tunert is, de a leírásaiban sehol sem találtam, hogy alkalmas lenne HD minőségben rögzíteni.
Aztán tovább olvasgattam a topicot, és találkoztam egy hasonló kérdéssel, amire kb. az a válasz jött, hogy miért nem veszel inkább egy DVB-s tunert+tányért+fejet? Nos, nekem van korábbi UPC direct-es (asszem a 60 cm-s) tányérom és fejem is. Kérdezem, hogy velük és egy TechniSat SkyStar HD2 PCI tunerrel tudnám fogni a műholdas adásokat? (asszem a Thor-ra van állítva az antenna) Ez a TechniSat SkyStar HD2 PCI kártya is tud HD-ben rögzíteni? Ha nem, van ilyen?
Még egy lehetőségre gondoltam: a jelenlegi HDboxomat HDMI-n keresztül összekötném egy Skydigital Capture-X HDMI 1080p vagy egy Avermedia H727 HD AverTV Capture HD PCI-e kártyával, amivel készíthetném a HD felvételeimet a TV csatornákról.Kérlek, segítsetek, melyik út a legjárhatóbb, esetleg van-e jobb ötletetek!
Ja, a gépem: P4 dual core E5700 3GHz proci, HD4850 1GB videókártya, 2GB memória, Gigabyte GA-G31M-ES2C alaplap.
Előre is köszönöm!
Mosquito
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Realme 14 Pro Plus 512/12GB Gray
- Új Doogee Note 59 Pro Plus 512/12GB Black 2év garancia!
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann