- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Én nem ismerem ezeket az aksikat de itt hátha van tapasztalat. Ha rendelek, akkor ezt vagy inkább ezt válasszam? Utóbbinál jól látható módon egyidejűleg akár 5db. aksit is lehet tölteni, az előzőről ezt nem lehet egyértelműen megállapítani. Mondjuk találtam olyan összeállítást is ahol ugyanolyan töltő van mellé mint a második link alatt, szóval inkább az aksi lenne a kérdés.
-
Danecay
addikt
Köszönöm a választ! Igen, kitér, mondjuk kikapcsolásnál is a távirányítót írja először, de lehet csak félrefordítás, majd megnézem az angol nyelvű utasításban is, hogy mit ír.
Aksi töltéssel kapcsolatban egy kérdés. Az utasítás azt írja, hogy a töltőkábelét a számítógép USB csatlakozójába csatlakoztassuk. Ennek megfelelően is tettem, de mennyire gond az ha mondjuk telefontöltővel töltöm az aksit? Gondolom az USB port 0.5A-e miatt ennek jelentősége, de káros lenne az aksira nézve ha mondjuk egy 1A-s telefontöltővel tölteném? -
Danecay
addikt
válasz
DJGABI #69364 üzenetére
Köszönöm a választ! Úgy van írva, hogy Syma X5-15, ebből gondoltam, hogy jónak kell lennie, legalábbis méret alapján, bárnem tudom, hogy van e különbség ilyen tekintetben az X15 és az X15A között. Egyébként ha igaz a leírásban szereplő méret és miért ne lenne az akkor valóban nem jó. Valami ilyesmi lesz az ami nekem kell.
-
Danecay
addikt
Sziasztok! Vásároltam a gyereknek egy SYMA - X15A koptert. Az érdekelne, hogy a gyári 250mAh-es aksija mellé milyet érdemes vásárolni amivel kicsit ki lehet tolni a reptetési idejét?
Itt a topikban találtam ezt a linket, 600mAh-s aksikkal, ez pl jó lenne? De találtam 800mAh-eset is. Egyébként a távirányítóba a leírás szerint miért nem lehet újratölthető elemet (akkumulátort) tenni? És mégy egy kérdés? Van valódi jelentősége, hogy a távirányítót kapcsolom e be először vagy a drónt mert a leírás alapján a távirányítót kell először bekapcsolni és kikapcsolásnál is a távirányítóval kell kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest