- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
dave0825 #69373 üzenetére
Hubsan Zino H117S nem jó alternatíva? Nem sok véleményt olvastam róla itt a topikban. Minőségben/megbízhatóságban (telefonon software, akksik, anyaghasználat) ezekről mit tudni?
-
dave0825
őstag
Üdv.
Nem nagyon drónoztam (kvadkoptereztem, ki, minek nevezi), egy kis syma drónom van csak, amivel pár órát játszottam.
Leginkább otthoni videókra szeretnék drónt venni, maximum 150.000 Ft-ig, sőt, ennyit sem szerettem volna eredetileg rászánni, viszont a DJI Mavic Mini-t néztem ki. Motorozós túrákon használnám néha, egy-egy szebb helyet (tavat, hegyeket) levideózni, de csak otthonra (emlékként, haveroknak összevágni, tehát nem munkára).
Korábban néztem a Xiaomi Fimi X8SE-t, abban a nyomkövetés tetszett (motorral jó poén lenne, és látványos, ha jönne utánam kisebb tempónál), viszont a Mavic Mini ezt nem tudja.
A Fimi-nek, ahogy néztem YT videón a videói minőségét, borzalmas a Mavic Mini-hez képest.
A Mavic Mini-nek viszont a hatótávja, ami elbizonytalanított, félek, hogy néha kevés lenne a magasság, vagy távolság, amit pl. egy tó körül tudna.
4K nem fontos (de nem hátrány), szerintem elég az 1080p 60fps.
Más alternatívát tudtok, ami megbízható, és itthon is kapható?
Attól is tartok, ha megvennék egy FMC Mavic Mini-t, bánnám, hogy nem megy messze, nincs benne nyomkövetés, ilyenek, és árban meg azért nem aprópénz...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest