- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
DJGABI #67561 üzenetére
TC gyári prop vicc, gyorsabban tört mint nekem sailflyon bármi.
Canopy kb ugyan az, illetve sailflyé jobb sztem jobban véd...ilyen formán nem gondolom hogy jobban kéne miatta tartani3s el csínján bánnék, azzal hamrabb meg tud rottyanni az 5A-es esc
nekem kertben 1105 6000kv gép 3p et repült azzal az akkuval amivel fogpiszka 6ot. mezőn ez persze kevesebb de 30mp vs 3p
és fogpiszka talán éppen meglangyítja az akkut
mivel még mindig nem volt fogpiszkád és továbbra sem látok tonna számra olyan postokat, hogy rommá tört minden a gépben továbbra sem tudom miből gondolod, hogy törékenyebbeksailfly v1 váz motor alatt tört, az tény, ha padlón mész neki oszlopnak akkor háta tudja tolni, de láttunk már 5 colos gépet is ily módon elpusztulni
Jah de ha beáldoz az ember 2-4g ot akkor műanyag csavarokat lehet cserélni toronyban és problem solved, lehet oszlopoknak menni erőből
amire figyelni kell az a larva canopyja meg a vtx alá kell egy elválasztó tpu plusz cucc. Illetbe amikor azzal betonra estek azok a 1103ak hullottak pár...de halt már meg nekem 2205 is fűre esve.Szóval a jobban törik, mint szerintem nem állja meg a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Ford topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest