Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
ezoltan #63744 üzenetére
Melyik frekin, milyen FW-vel használod az R9-et? Én még nem mertem rá rakni a gépekre a Slim+ vevőket...
Antennatartónak én is ezt a fajtát gyártattam le, ami elvileg elkészült, csak még nem küldték el.
Manapság eléggé negatív tapasztalataim vannak csomagfeladással kapcsolatban. És itt nem is csak BG-GB, hanem magyar srácoktól is...
A Holybro Tekko32-ben is sikertelen volt a FET csere. Beraktam két jót, áramot adtam neki, és abban a pillanatban megint elszállt az a két FET. Lehet a motor lett gatya? De mitől? Szabadesésben jöttem lefele, majd egy full gáz után az egész rendszer fura lett. Olyan volt, mintha fél teljesítményen menne az egész. Mentem vele néhány akkut így, aztán egyszercsak már nem pörgött az egyik motor. Nem éreztem semmiféle akadást a motoron. Fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Eladó STIHL FS 55 benzinmotoros szegélynyíró
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest