Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszand1
csendes tag
Sziasztok! Teljes a káosz a fejemben. Már egy ideje agyalok egy drón vásárlásán, de most merültem kicsit jobban bele. Elöszőr egy parrot bebop volt a terv, aztán elbizonytalanodtam. Sokat nézelődtem, megtaláltam ezeket a racing drónokat, azok is tetszenek. Viszont fogalmam sincs mi alapján válasszak. Szeretnék kérni egy kis segítséget. Szeretnék vele videókat csinálni, nem tudom egy racing mennyire alkalmas erre. Vagy egyáltalán a bebop. Egy phantomra sajnos nincs 300k-m. Arra is gondoltam, hogy részenkénk megveszem és én építek egyet, de nem tudom, tényleg tejes a káosz. Pls help
-
cris78
őstag
Rendeltem a csajoknak itthon Foszforeszkáló körömlakkot. Ha lekenem a h8mini propellereket, működni fog rendesen?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
dudicukrasz
tag
Ha még van benne új valakinek
-
Pikachu24
aktív tag
válasz SpydeR3412 #5890 üzenetére
Ha Imax-ot használsz akkor szerintem vegyél egy hő érzékelőt mellé.
vizimento Én 650-eset rendeltem mellé. Esetleg kéne rá valami gimbal. Láttam már ólyat hogy egy fotel kerekes talpából csinált rá gimbalt
qnadam Feltettem 2x-es re a sebességet és még úgy is unalmas (Arra célzok hogy szerintem nagyon lassú).
Szerk.: Nem is olyan vészes az ára: [link]
[ Szerkesztve ]
-
vizimento
senior tag
H8C tuningolásba belevágott valaki? Vagy mindenki "gyárilag" használja? Most szerelgetős kedvemben vagyok, úgydöntöttem tuningolok rajta kicsit
Ötletek/tapasztalatok/javaslatok?
Egy nagyobb akksit már beszereztem, gyári 500mah helyett 800ast. De már ez annyira megterheli a gépet + odébb helyezi a súlypontját, hogy fel sem akar szállni, és látszik hogy egyik irányba "húz", de annyira, hogy ki se tudom trimmeléssel hozni.
Szóval jön a játszadozás az akksi jó helyének megtalálására, de addigis megrendelném a további alkatrészeket, hogy legyen ereje is felemelni... Szerintetek miket kéne cserélni? Motorok + csapágy? Mekkorát/melyiket/milyet ajánlotok?
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
Binya70
tag
Flysky FS-i6 nincs senkinek sem?
-
Jackal2
senior tag
válasz SpydeR3412 #5890 üzenetére
Tegyél köré homokot, attól nem lesz baja az akksinak, illetve nem éghető (max a végén kapsz némi üveget)
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
törölt tag
válasz SpydeR3412 #5886 üzenetére
Ahogy gondolod, mindenesetre én nem csinálnám.
Másik dolog pedig az, hogy gyakorlatilag egy hőszigetelést teszel rá ezzel elősegíted a túlmelegedését és akár a bajt is....lehet, hogy csak én reagálom túl, de azért vigyázz vele, nehogy baj történjen -
veterán
gyázgyár poi, néha kicsit darabos mozgásokkal
hanyas vagy, te disznó?
-
Gork1988
csendes tag
Sziasztok! Arról tudunk valamit hogy syma x5c hez jó-e a syma x5 wifis kamerája? Gondolom a felfogatása ugyanaz, kérdés hogy az alaplap és a távirányító kezeli-e?!
-
törölt tag
válasz SpydeR3412 #5881 üzenetére
Konyhai papirtörlőbe ????
Gondolom ez csak vicc !( Meg benzinágyban hűteni... )
Alig tűzveszélyes csak... -
Pikachu24
aktív tag
Ez az Imax B6 nem is eredeti?
Tudom hogy a skyrc-s az eredeti, de ezen is nagyon jók az értékelések.
[ Szerkesztve ]
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Teréz Atya #5875 üzenetére
Szerintem túlmisztifikáljátok a dolgokat. Én be szoktam tenni egy fém dobozba, de előtte még betekerem őket konyhai papírtörlőbe, annyira hogy kitöltse a dobozt.
Bár ez a mini széf már hasonló, csak baromi nagy. Sok szivacs kell bele.Binya70: Nagyon nagy királyság ez az EasyCap! Köszi
Wyattthoearp: Mikor nekem elgörbült, az xc-10 en, csak visszahajtottam egy fogóval és többé nem volt gondom vele.
-
wyattthoearp
tag
válasz nagysandor79 #5879 üzenetére
Elgörbülhetett a tengely, ezért néha, ha úgy áll meg akkor összeszorul. Cserésnek mondanám.
-
nagysandor79
aktív tag
h8 mini . néha forog néha nem az egyik motor mi lehet a hiba?
a forrasztás jó.
tegnap szabadba a betonon landolt, -
Saccco
nagyúr
-
L4mie
veterán
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Jackal2 #5873 üzenetére
En egy ilyen cashbox beszerzesen filozom.
Alig fustol es nem is gyulladt ki semmi.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Jackal2
senior tag
válasz Teréz Atya #5872 üzenetére
Ezek a Battery safe guard bagek érnek valamit? Pl ez
Ezt valakinek volt már szerencséje "élesben" tesztelni?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Teréz Atya #5871 üzenetére
Eeees a Syma akku csatlakozojanak hivatalaos neve:
Molex 51005-2P
Egeszsegunkre!
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Silent77 #5870 üzenetére
Arra kell vigyazni, h ne X5C alkatreszt vegyel. Akkunal szinte mindegy. Ferjen be a tartoba es ne legyen tul nehez. Meg nehagy felkegyelmu gyarto megforditja a Losi Micro csatlakozos akkuk polaritasat!!!
Ekkor hamar ki lehet ereszteni a magikus fustot a kopterbol.@ fape - altalanos okolszabaly az 1C toltes. Ha surgos, toltheted kb. 3-5 C-vel is, attol fuggoen h mi van az akku adatlapjan. De ekkor kiemelten korultekintonek kell lenni, nem a szonyegen tolteni, hanem valami eghetetlen femdobozban, uvegszalas batyuban.
Meg ilyenkor degradalodik az akku, azaz hamarabb veszit a maximum kapacitasabol stb.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
veterán
válasz Teréz Atya #5868 üzenetére
Köszi, közben megnéztem.
Akkor nincs hátrány ha netán az x5s-t választom?
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
fape
senior tag
válasz Teréz Atya #5868 üzenetére
Köszi.
Egyelőre még külön-külön.
Majd ha lesz még pár aksim akkor terveztem egy parallel boardot is beszerezni.Nem ezeket a drónokat keresik!
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Silent77 #5859 üzenetére
X5S / SW/SC NEM KOMPATIBILIS az X5C-vel.
Keress vissza, mar tobbszor iram.
@ fape - attol fugg, h egyszerre parallel board-on vagy kulon-kulon akarod tolteni.[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
fape
senior tag
Sziasztok!
Egy kis imax B6 és syma x8c aksi töltés segítséget szeretnél kérni.
Van két syma x8c aksi: 7.4V, 2200mAh és 2000 mAh. Milyen imax B6 beállításokkal érdemes tölteni őket?Előre is köszönöm a segítséget.
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
Binya70
tag
válasz Pikachu24 #5849 üzenetére
Na szóval! Ma volt időm kicsit utána nèzni az fpv telefonra való küldèsnek!
Találtam 1 olyat amit telóra lehet illeszteni úgy hívják EasyCap! Ez 1 videójel átalakító azaz digitalizáló amit kábellel rá lehet kötni telóra ès már látható is a kèp! A kábel neve nem jut eszembe! Az EasyCap pedig hatalmas befektetès! Kemèny 5$ körül már megvehető![ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz SpydeR3412 #5864 üzenetére
Nah, az AZOLCSÓSÁG oldallal a ugyan az a gond, mint a többi ilyennel bevágom az ÁSZF-ből:
"A weboldalon található termékek mellett feltüntetett ár, a termék ajánlati ára, amely beszerzési ár és nem tartalmazza a szállítási költséget és az esetleges „magyarítás”, vám (27% Áfa+1-2% vámtarifa) költségeit. Az ajánlati ár az adott pillanatban, illetve akciós termékek esetén, a weboldalon meghirdetett ideig érvényes és csak akkor válik véglegessé, ha azt az Üzemeltető a megrendelést követően visszaigazolja. A termék végleges ára az az ár, amely a megrendelés visszaigazolásában megadásra került. A Forgalmazó az árváltozás jogát a megrendelés visszaigazolásig fenntartja.
"Vagyis az ott szereplő árakra rájön:
- szállítási költség, ami 930-6000 Ft, ez ugye Banggodnál ingyenes
- az ÁFA+VÁM, ami vagy van, vagy nincs, ismerjük, hogy milyen címeken jönnek be áruk az országba
- a "magyarítás" költsége, ne ez a legnagyobb kamu tétel, ami kb. bármi lehet, amit mögé képzelünk
+ ami jó, hogy ők visszaadják kupon formájában a VÁM értéketKiknek lehet jó ez az oldal:
- akik nem tudnak angolul és nem veszik az energiát a fordításra (engem pl. ez kapásból nem érint, mert beszélek angolul)
- nincs bankkártyájuk, vagy nem akarnak kiadnia adatot (első gyakorlatilag nem létezik, másikra ott a debit+ paypal kombó)
- akik nem tudják honnan rendeljenek (google, illetve itt a fórumon megkérdezhető)Szállítási idő:
"A szállítási idő a termék feladásától számított 10-30 munkanap!"
Namost ez kb. Banngoodnál is ugyan ennyi, ellenben ALiexpressnél láttam már olyat hogy 59-70 !!!nap, meg hasonlók, ez akár jó is lehet. Ehhez jön a feldolgozási idő, amit ők is rászámolnak a szállításra, ilyenkor áll elő pl. olyan anomália, hogy 20 napig nem dolgozzák fel, mert nincs raktáron. Ebből egy dolog mindenképpen látszik, hogy a magyar oldalnak SEMMILYEN kihatása nincs a kínai oldalra. Ergo akkor hogyan biztosítja azt, hogy megkapjam a csomagot? A választ ebben a mondatban rejtették el:"Garanciális ügyek intézésére a Forgalmazó a 3rd Floor, Building 8, Zhongxing Industrial zone chuangye road, Nanshan District Shenzhen, 518057.China elektronikus elérhetőségi címen (ahol a garanciális igénybejelentéseket e-mail útján várják)."
Vagyis pont ugyan úgy, mint ha direktben Kínából rendelted volna, illetve küld te vissza a csomagot, amit ugye senki nem tesz meg, mert többe kerülne, mint ha vennél egy újat."Ha a 22 EUR meghaladó értékről beszélünk, akkor igen!" ugye tudjuk, hogy ez nem igaz...Elsősorban attól függ, hogy Vámkezelő Józsinak van-e kedve baszakodnia a papírokkal, illetve hogy mi van ráírva a dobozra. Ha meg berendeled egyenként a termékeket, akkor simán le lehet vinni a termékek árát 6000 forint alá, kivéve ha valami nagyot rendelsz.
Most nézzünk egy egyszerű példát arra, hogy innen vagy a Banggoodról rendelek-e terméket (ez valós példa, tényleg meg akarom rendelni az MJX X600-at):
Bangoodról
1 db MJX X600 quadcopter 12679
2 db akkumulátor 2246*2=4492
6 db propeller 256*6=1536
2 db motor 1137*2=2274
- 1db 5USD kupon, összesen 19606 Ft + VÁM, DE, ebből a két akkumulátort lerendelem külön, illetve a propellerek és a motort is, azokra ugye nincsen vám
12679 Ft vámja 3447, tehát 16126 Ft lesz összesenAZ OLCSÓSÁG
1 db MJX X600 quadcopter 17999
2 db akkumulátor 3999*2=7998
6 db propeller 1999
2 db motor nincs, ezért ezt nem számolom
Összesen 28.000 forint + VÁM, de tegyük fel, a propellereket külön rendelem, így csak 26000+7020, ez így 33020 Ft. Ez áll szemben 19606 Ft-al amiben van +2 motor és lehet hogy van benne vám, lehet hogy nincs.Ez még így is 50%-kal drágább. Nekem a legnagyobb bajom az az egésszel, hogy arra ez sem kínál garanciát ha elveszik út közben a csomag
-
-
Jackal2
senior tag
válasz SpydeR3412 #5861 üzenetére
Érdekes oldal, már nézem is. A kérdés az, hogy tőlük milyen gyorsan érnek ide a termékek? Mert ha jól értem, ők is Kínából utaztatják be a cuccokat...
-
SpydeR3412
aktív tag
Rendelt már valaki az azolcsosag.hu-ról? Lehet jobban megérné innen vásárolni koptert, mint kintről, csak nem tudom mennyire megbízható.
-
veterán
válasz wyattthoearp #5854 üzenetére
Köszi, én is arra tippeltem, hogy nem a headless-re gondolt.
Ahogy néztem alkatrészekbe megegyezik a x5c-vel. Van ki megtudja erősíteni?
Lehet megéri a különbözetet a headless, mert hubsannal is néha gondot okoz a hiánya. Szeretem magasba reptetni, többször már majdnem elhagytam ez miatt.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
törölt tag
Megjött a BG-s H8 minis visszatérítésem.
3 db-ot rendeltem és 2-nek az árát visszautalták.,, Refund to MasterCard XXXXXXXXXXXXXXXXX 1,108 HUF "
-
drnet
aktív tag
válasz Turbobacsi #5813 üzenetére
Nem a landolássa volt gond. 9 percnél kb 20 m-ről elkezdett ereszkedni, pedig nem akartam. Hiába adtam teljes gázt folyamatosan, és elégy gyorsan ereszkedett tovább. Mintha nem érzékelte volna a gázadást, miközben jobbra balra tudtam navigálni. Na majd látjuk.
-
veterán
Sziasztok.
Ismét egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
X5S ha jól láttam csak a headless módban különbözik az x5c-től.
Itt írta valaki, hogy olcsóbb gépben semmit nem ér ez a mód.
Kérdeztem, hogy miért, de választ nem kaptam.
H8 minin is jól használható.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest