- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
őstag
válasz syler123 #56438 üzenetére
probálkozhatsz az ALI-n van 716 motor de ha nincs tapasztalat akkor neked kell vegigjárnod rendelsz 3-5 fajtat a szallitassal mar nem biztos occobb lesz..... es mehet a proba aztan kb 6 honap utan leirhatod melyiket erdemes venni! de ez itt most ez boldclash erre már itt irjak hogy van teljesitménye es 6 ora+ nem kell kockaztatnod venni es hajtani... 4db kb (8,5dollar) 7 euro? 1,7ejro/db? szerintem korrekt!
a kefés motor élettartama sok mindentol fugg? hogy rakod ra propot, hanyszor vered oda es hogy, hetfőn készult vagy szombaton???
Az ALI-ssal a tapasztalatom vettem occo noname 1S 7020 8020 motorokat...... volt amelyik be sem indult vagy kicsi kurblizas utan ment kb 2 orát... valamelyik 5+ vagy akar 10+ pl a piros racerstar....aztan a mostani tapasztalat a 2S 8520-al! 4 félét probáltam volt amelyik már ujkoraban felrehuzott 1 ora utan megadta magat.... kuzdes es szopás.... aztan a vegen kuka.... árban nem voltak nagy kulonbsegek.... és a végén visszatertem a legelso verziohoz:
1. MD felirat az aljan lehetséges repido 4+ora [link]
2. Kinai jelek az alján mint a chaolinak 2+ora: [link]
3. Noname nincs jel az aljan 1+ ora legutobb ilyen jott a GB-tol az MD-s helyett [link]
4. RJX tuningos SL felirat az aljan... rakat szar 1-2 ora [link]szerintem ha jot akarsz olyat vegyel amit már itt kirpobáltak a topiktarsak....
de mindig ezt mondjuk meg tanácsoljuk de csak a vegen hallgatsz a jo szora
neha filléreskedsz de persze kockazat nélkül nincs nyeremény![ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Tefal turmixgép
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest