- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Swedronez 195mm frame (nem saját, találtam
)

-
Jackal2
senior tag
negysza alatt van a spark, lehet veszek egyet, kirandulashoz jo lesz
-
syler123
veterán
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Ja hogy a kigyulladásra írtad az üvegszálat, leesett
Jó kómás vagyok 
Nekem simán megy dshot600-on, látom a faladon írták, hogy nem. Én firmware frissítéssel kezdtem. -
syler123
veterán
válasz
kriszbon
üzenetére
Ott segítek ahol tudok

Teréz Atya: Igen, ugyanaz a Racerstar, csak ugye sokan paráztunk mert ugye volt ez két dollár is és hogy úristen, ezek majd sorra füstölnek és felgyújtja még a quadcoptert is
Hát nem, semmi gond nincs velük.AMDaZERG_1: Ha megjön a jó idő megreptetem a propokat. A héten befutnak az akkuk, akkor majd összemérem a Kingkong 5040-essel. Ránézésre ugye masszívabbnak tűnik, mint a kingkong, de ez nem jelent semmit. A kk 4 colos propjai sokkal jobbak voltak mint az 5 colos, tényleg csak kézbe kell fogni, elfogyott belőle az anyag és itt nincs akkora súlykülönbség hogy a grammnácik panaszkodjanak. Egyszerű költségcsökkentés.
@syler123 - vettem kipufogók hőszigeteléséhez használt üvegszálat.

?????
Megtaláltál youtube-on vagy ez hogy jött ide?
Már csak azért mert mindig azzal szívok és videó is van róla, hogy a stage6 replica felszívja az olajat és recseg mint a fene, amikor kicserélem akkor egy darabig okés. Jobb olajat kellene vennem, amit rendesen eléget a robogó. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
david335
üzenetére
Hát, nem sok embernek van kedve még throttle ill. baro PID-ekkel is vacakolni, copni a hamisított magneto-val, meg a kritikán aluli előnézeti képpel. De még a szépen úszó géphez is teljesen más PID kell, mint amihez a racer közösség szokott. Az iNAV egyből ugrás a mélyvízbe, a Naza-t viszont bekötd és megy. BTW a Naza-n teljesen másképp működik a PID controller is. Olvastam még régen, hogy mindenáron stabilizálni akarja magát, ezért marha nehéz egy alap Phantommal élvezetesen repülni. Meg istenigazából már a Naza sem túl nagy divat. Max. akkor éri meg gépet építeni, ha már kevés az Inspire és pl. egy DSLR-t akarsz felvinni, vagy spéci célokra, pl. villanyvezetékek figyelése hőkamerával kell. De azt meg inkább bíznám egy profira. Tetszik, nem tetszik, minden gép, amit építünk egy prototípus. Pl. én most kezdem felfogni, hogy anno mit csináltam rosszul a KGB Project-el.
@Alu - 1,5 nap múlva a Gearbest 300 Mi Drone 4K-t fog kiszórni 390 dolcsiért.
@syler123 - vettem kipufogók hőszigeteléséhez használt üvegszálat.

-
twine
veterán
3-as árakat nem ismerem....
4-es phantomhoz itthon cca55.000.- környékén lehet hozzá jutni...
én nemrég rendeltem Lengyelektől 40-ért!(zsír bontatlan gyári dobozost)
3nap alatt itt volt...
egyszer vettem itthon "használtat" 7 ciklussal 35-ért!
Rémlik hogy láttam 2-es 3-as phantomokhoz már utángyártottakat is....Az én privát véleményem, hogy ezekhez a gépekez már nem nagyon "illik" ilyesmit vásárolni....
Én ezt a kategóriát már komolyan veszem, eleinte sokat utána olvasva, és apránként feszegetve a határokat!
Így alkatrészt is csak gyárit vásárlok hozzá...ha bármilyen probléma merül fel,legalább nincs kérdőjel...vajon mi okozta, vajon miért történt, etc....ÉN(!)tuti mindent elkövettem, a balesetmentes repülés érdekében!Azért szerintem ez már nem az a kategória, ami ha lepottyan a park tuloldalán, odasétálsz, és aksit cserélsz...
Ha jó gép van alattad, ugyis elindul a vezérhangya, hogy távolságokra repülj...na ha ott útközben pottyan le,,,az baj....főleg hogy egy közel 1,5kilós gépről beszélünk...
Igen megtörténhet ez gyári aksival is...a DJI-t sem a jóisten gyártja...ők is csak egy cég...
Mint ahogy a legutolsó aksi rendelésemnél is egy "téglát" kaptam gyakorlatilag....teljesen halott volt a full gyári bontatlan aksi...(szó nélkül cserélték)
De ha gyárival történik meg ugyanez, nekem nyugodtabb a lelkiismeretem...és nincs bennem az, hogy f@sznak vettem "gagyikinait".....Egyéni vélemény,,,csak elmondtam én mit gondolok erről...
Rémlik hogy olvastam itt régebben, hogy valaki vett 2-es vagy talán 3-as phantomhoz utángyártottat,(ami meg még olcsóbb) és elégedett vele....
Használja egészséggel, az ő dolga, nincs is közöm hozzá....legyen szerencséje vele, jó sokáig...és nem is akarom megtéríteni!
Te meg majd eldöntöd...

-
Alu
senior tag
Köszönöm a gyors és részletes válaszokat, sikerült lebeszélnetek róla!

Phantom 3 -ból melyikkel lenne érdemes megpróbálkoznom? A Standardot és Advancedet nézegettem, használtan kb. 100-150k között meg lehet őket csípni. A Pro inkább 180-200k. Esetleg érdemes még spórolnom és rögtön egy Prot venni?
Ezek az intelligens akkuk viszont rettentő drágák. Kénytelen megvenni az ember itthon ilyen horror áron, vagy van lehetőség esetleg külföldről olcsóbban hozzájutni? -
syler123
veterán
Mobil appból 4$ a hglrc 28A esc, ha valaki korábban lemaradt volna. 4-et építettem eddig be, nem kellett cserélnem, jól működik, ennyiért nagyon nincs is más és gond sincs vele. Dshot600-on használom.
-
syler123
veterán
Próbálta már valaki ezeket a propokat?
Most jöttek meg, kemény 2Ft volt, thx Randy

Ránézésre jónak tűnik, de hogy mennyire balanszolt azt nem tudom, valamikor kipróbálom.
-
Jackal2
senior tag
Az építés mindig hatalmas bukta, én kettőt is építettem, de nem sok értelme van, 2x annyiba jön ki, ha munkaidőt szerszámokat is beleszámolod és nem tud majd semmit egy DJI-hoz képest. Egy előnye van, custom lesz, pl máshol lesz a LED meg a színe nem olyan hanem ilyen egyébként meg tök ugyanaz drágábban és kevésbé megbízhatóan.
Egy dolgon tudsz reszelni, ez az üzemidő, de a szoftveres oldal meg kb. megoldhatatlan lesz.
Ráadásul a megépítés utáni első percben a piaci értéke kb. 0 lesz, mert senkinek nem kell, nem tudod majd eladni.
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
na pasztmek.....

akkor ez el-chúúúró..mer'én meg már megírtam nekik ,hogy adják azt a 4!!! dollárt meg az extra pointot!Kicsit mérges vagyok a "kultúrált" énemre....mert az újbegyemben igazából az a mondat volt, hogy "b@szd meg magad, és told fel a 4 dollárodat!" mert az már aztán tényleg semmi....de gondoltam ki tudja mit hoz a sors a jövőben, nem akarok felkiáltójeles megjegyzést a nickem mellé sehol!

Akkor most így jártam....tanulópénz, a tudatlanságom ára....
Köszönöm az információt
Neked is (#54982) Saccco

-
twine
veterán
Nem lett vidámság a történet vége...
A kcsg kis kínai, bedobta az adu ászát....
Eltelt 45 nap, nincs full refund...döntsek melyik opciót választom....
Retkes kis !+"!'!/"+%4 bááááááááádenmérgesvagyok......
Paypal "védelem" is 45 napon belül opcio ha jól olvastam utána....
írtam a kis féregnek, hogy akkor refund+extra pont....De az már egyszer biztos, hogy csak és kizárólag abban az esetben vásárlok legközelebb Gerbeast-ről, ha a világon máshol nincs, nem kapható, és irgalmatlanul szeretném azt a bármit.....
Banggood, nem sz0p@t tovább a lézerrel, nagyon sajnálják a kellemetlenségem, válasszak refund vagy resend....
EZ a beszéd
Gearbest meg mehet a "'!"+'%!+%!+Ł$˝ß˝÷$^˛°^ˇ~˘˛^~ˇ6

-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Elkapott a drón láz, de nem szeretnék magam össze rakosgatni alkatrészekből. Nem verseny drón kell.
Az Eachine 012 akksiját nem tudtam megforrasztani, az új még nem jött be, addig is az alábbit néztem ki következőnek pl.
80-100USD között a Hubsan 507 -n kívül miket javasoltok?
Látom ott van még a bugs 6 ,csak van e frissebb a piacon az összefoglalóban soroltakon kívül?
köszi -
Kris87
aktív tag
Szinte ugyanezt építettem meg anno én is, bár a vázból van diatone is, inkább azt keress, mint anno én. Tudod mit? Vedd meg az enyémet, szedd szét és rakd össze újra, akkor meglesz az építés öröme is.
Fpv-sítve is van már, osd, gps, gimbal, van minden mint a búcsúban. 
Ahogy előttem írták, de tanusíthatom én is, nem fogsz kijönni annyiból, mint gondoltad és nem lesz annyira komplett, mint egy phantom 3. -
Teréz Atya
senior tag
-
szobipeti199
tag
válasz
SpydeR3412
üzenetére
Még sosem volt ilyenen, igy nem is igazán tudok arra konkrét választ adni hogy mire szeretnem hasznàlni. Felrepülni vele aztán felvenni ha szép helyen járok. Gondolom nen csinál olyan szép videot mint egy 100 ezres, de árérték arányban mennyire jó? Köszi!
-
Jagi
tag
Szia,
bocs, hogy bele vau, de egy kicsit számoljunk.
Váz: $20
FC: $70
Motor: $20
ESC: $24 (inkább BLheli mint simonk, bár ilyen felhasználásnál nem számit annyira, de ennyiért van blheli is)
Táv: $43 (kevés a 6CH, min. 9CH kellene, ilyen platformhoz)
Akksi: min $50
Prop: min $20
Töltő: min $40
Minden más építési sallang, kinek mennyi,
Sok óra meló mire repképes lesz, ez a legdrágább.
Alsó hangon $300 és csak repül, nincs semmi videó.
Vegyél Phantomot, sok mindentől megóvod magadat.
Mellé építeni egy olcsó racer vagy általam "cruiser" hívott nagyobb, de könnyű nézelődős drónt.
Ez magadja a szerelési élményt és a repkedés örömét, de videózásra ne építsünk olcsó drónt, mert sose lesz az igazi.Én most akarom eladni a videó platformos "olcsó" drónómat, fele árában, senkinek nem kell.
DJI Mavic lesz majd egyszer helyette, igaz hogy 300k, de viszont, "most" semilyen épített drón nem képes azokra a funkciókra mint a DJI termékek. -
SpydeR3412
aktív tag
A kamera platformok, nem az én asztalom...
De kezdésnek érdemes egy olcsóbb géppel megtanulni a repülés alapjait. Erre tökéletesen alkalmas lehet egy 25cm körüli, kefés gép. 10e-től kezdődnek és ha nem töröd rommá, utánna még el is tudod adni.
Enélkül, akár a "tanulógép" árát is simán odaverheted egy esésnél, ha valami nem úgy jön össze.A többiről meg majd írnak a hozzáértők.
-
david335
tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Voltage display van sima OSD alól is
de köszönöm
-
Peaceliker
addikt
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Nagyon megtetszett az általad linkelt adó, már majdnem megvettem BG ről, amikor megtaláltam itt olcsóbban és ingyen postával

-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Marad így.

-
duc
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Csak szólj, van felesleges

-
Alu
senior tag
válasz
molnigee
üzenetére
& SpydeR3412
A komplett drónt távirányítóval, akkuval, töltővel 60-80ezres határon belül maradva szeretném kihozni. Az fpv részre később 30-50k -t szánnék + kamera.
A DJI F450 és F550 vázak között gondolkodok, minden más ugyan az lenne. Ha jól tudom az 550 a 6 motorjával stabilabb és magasabbra tud repülni, de gondolom az akkut is jobban nyüstöli és nem tudom számomra van-e értelme a 6 motornak kevesebb repülési idővel vagy bőven elég lenne a 450 -es a maga 4 motorjával.
FC: DJI NAZA-M Lite
Speed Controller: SimonK 30A ESC
Motor: 2212 920KV
Táv és vevő: FlySky FS-i6
Dióhéjban ennyi. Nem tudom kínából mennyire kapni megbízható alkatrészeket, pl. a motoroknál az tényleg dji lehet vagy csak átmatricáztak valami mást. Akkut és töltőt itthonról vagy hobbykingről gondoltam rendelni, ezeket veszélyesnek érzem kínából.
Nyilván kellene még propeller, propeller lefogató, de ezeket nem érzem akkora tételnek, hogy befolyásolnák a projektet. Főleg nem kínából.
A távirányítónál nem tudom elég-e a 6 csatorna, ha később szeretnék feltenni a gépre egy gimbalt. Ezért is érdeklődők először nálatok, hogy lehetőleg ne kelljen mindent 2x megvásárolnom és így több maradjon az eszközökre. -
ezoltan
tag
válasz
varadigabor
üzenetére
Teszt gyanánt lebegtetés kis gázokkal megvolt Multishot-on.
Eddig semmi hibajelenség.Odakint az idő miatt még nem tudtam kipróbálni,élesben hogy viselkedik.
Mindössze annyit szeretnék hogy lehetőleg desync nélkül,stabilan működjön.A régi esc-kkel Oneshot-on volt és számomra kifogástalan volt ahogy viselkedett a levegőben.
-
molnigee
aktív tag
válasz
varadigabor
üzenetére
Az a baj, nincs neki BF-ben dshot600, én is furcsállom... nekem ugyanaz az sp3 FC van, hglrc escel kiadta rögtön a dshot600-at, megy is vele, neki meg miért nem a dys-el?
-
SpydeR3412
aktív tag
Sziasztok!
Szerintem nem ártott volna be linkelni a 2 kiszemeltet.
Én azt hallottam, hogy ma már nem igazán éri meg építeni.
Mit jelent számodra a szűkös keret?(#54953) szobipeti199:
Attól függ, mire szeretnéd használni.
De itt egy videó róla. -
molnigee
aktív tag
Szerintem ha a keret szűkös, akkor bele se kezdj. Persze relatív, mi az a szűkös? 5K, 10K? 50? 100?
Ha nulláról kezded, akkor racer 100 alatt nem áll meg kb, akárhogy csinálod. Ha meg nem is értesz hozzá és úgy akarsz építeni, akkor év végégre lesz is valamid talán ami repül
Viccet félretéve szerintem egy low budget fpv-s micro , egy 12K-s táv,meg 14K szemcsi, aksik, töltő, propok stb áá, ha nincs keret, nincs semmid...
De amúgy konkerizáld mit szeretnél, úgy tudunk majd többet mondani. -
molnigee
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Annyi baja lett, hogy a motor alján a 3 kábel talán rosszul volt berögzítve, amikor meghalt már teljesen elmozogott, és a tekercs végén meg eltörtek a réz szálak vagy minek hívják azt. Volt mondjuk egy pár nagy esés, egy betonra, de repült vagy 10 aksit talán. Remélem a többi jobban fogja bírni.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
ezoltan
üzenetére
Jahogy, a sima SP F3, I2C MPU6050-el? No, ott nem nagyon tudod annyira kihajtani a gyro-t, hogy a Oneshot kevés legyen.
Project Blue Falcon elmagyarázza, meg ad tippet az ideális gyro, PID loop, ESC protokoll beállításhoz. -
szobipeti199
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Az alább linkelt drón megér 21ezer ft-ot? Hobbi felhasználásra kellene, még sosem volt ilyenem, ezért nem is tudom jó áron vane. Köszönöm szépen előre is!
https://www.real.de/product/321715295/?kwd=&source=pla&sid=4397641&gclid=EAIaIQobChMImPWVlKP52QIVxjLTCh3R-wqsEAQYASABEgJVEPD_BwE
-
ezoltan
tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
F3 6DOF. Sima X220-am van.
Igazából részemről mindössze annyi volt a kérdéses,hogy használhatom-e a Multishot protokollt a Wizard X220-Dys DS 30A kombó esetében.Tökéletesen megfelelt számomra az Oneshot is ezidáig.

-
ezoltan
tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Köszönöm!

-
Alu
senior tag
Üdv Urak!
Szeretnék belevágni a drónozásba és jó néhány cikk elolvasása után is úgy vagyok vele, hogy mielőtt bármit is csinálok jobb lenne kikérnem a véleményeteket.
Kizárólag hobbinak szeretném, először csak megtanulni irányítani, később pedig fpv rendszerrel videókat csinálni vagy épp csak gyönyörködni a tájban.
A ráfordítandó keret szűkös, így a gyári drónok kizártak és amúgy is nagyobb élmény lenne, ha magamnak építhetném meg a saját drónomat. Ahogy néztem Kínából viszonylag megfizethető áron hozzá lehet jutni az alkatrészekhez.
Már van két konkrét kiszemeltem, amiket úgy gondolom össze tudnék rakni, viszont mielőtt bármibe is belekezdenék szeretném kikérni a véleményeteket. Nem tudom mennyire bírja el a topik az efféle kezdő kérdéseket, de tudnátok nekem segíteni ebben? -
Teréz Atya
senior tag
válasz
ezoltan
üzenetére
Ez alapján a vidi alapján a szűrőkondit gyárilag lekapták, tehát jah, DSHOT600 vagy Multishot mehet, ízlés kérdése.
-
molnigee
aktív tag
Bugs 3 19K BG-n az jó? :
Van valakinek M2.5 csavarja? BG-n van pár, de mind outofstock megőrülök. Ha van írj privit

Wizard váz pót alsó, felső lapokkal, karral érdekel valakit? nagyon óccó
Nálatok is áll a hó? Itt miskolcon hó és jég az úr most

Ja, egy rcx motorom meghalt... úgyfest itt is van szórás.
-
ezoltan
tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Vagyis,akkor én most a Dys-eket használhatom Multishot-on a Wizard x220 esetében,vagy nem ajánlott?

-
david335
tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Köszi
És szerinted az arrow v3 jobb vagy hs1177 v2? Ezek közül szemezgetek
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
david335
üzenetére
Nekem van eredeti Foxeer HS1177. Az ísin CCD-től jobb, de azért nem világmegváltóan jó. Persze gyári beállításokkal teszteltem, mert még a BF nem támogatja a kamerabirizgálást ellenállás nélkül, joystickkal meg nincs kedvem játszani.
Alkonyatban és bokrok közt még nem volt alkalmam tesztelni, pedig az a legnagyobb próba.@Jackal2 - jó cikk lett grat!
Gondolkoztam h átépítem az ER130-at valami normálisra, de csak a vázat, FC-t, kamerát és VTX-et kéne cserélni. 
-
Jackal2
senior tag
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Motorok mellé itt a vázakról szóló teszt, kiszedegettem az arra érdemesnek valókat.
Most már van

-
Teréz Atya
senior tag
válasz
david335
üzenetére
DSHOT az sokkal jobb, robusztusabb protokoll, meg nem kell kalibrálni. Ja, meg Oscarliang oldala alapján minimális a különbség DSHOT600 és Multishot között.
Oneshot125 – 250 uS
DShot150 – 106.7 uS
Oneshot42 – 84 uS
DShot300 – 53.3 uS
DShot600 – 26.7 uS
Multishot – 25 uS -
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
stefi81
üzenetére
Na, én ma küldtem el a BG teamet a pitchába. Rendeltem pákahegyet. Aszongyák nem jó a cím. 150+ rendelés, de nem jó. Küldök mailt, erre írnak h fizessek 6 fontot, mert véletlenül rossz rendelést adtak le. Mondom lofat a seggetekbe, nem fogok cca 8 dolcsit ráfizetni a 8 dolcsis pákahegyre, ha beszartok, akkor se. Ja és a Charsoon táp rendelési számára hivatkoztak. Na, mondom mostmár kibeb*szottul felb*tak.
Ja, azt meg azt akarják h javíttassam meg. Írtam egy szerelőnek mailt, az meg elhajtott a csába, hogy kínai vackokkal nem foglalkozik. -
david335
tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Ez a HS1177 a V1-es? Szerinted jó féle?
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Kipróbáltam az X220s amiben XSR van, és kb ugyan ott gyengült el.
Na, de élesben azért más a helyzet. (gondolom) -
Peaceliker
addikt
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Asszem távon bind menü mellett van vagy merre. Én mindig élesben tesztelek xD
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
stefi81
üzenetére
A GB-vel levelezgettem eddig a legtöbbet, nagyon nem szeretem őket, de szeretem a kihívásokat így néha rendelek onnan is

(#54928) fape
Igen, van rajta, ami nekem hipp-hopp le is jött. A vezeték végén csimpaszkodott, pedig nem is volt erőltetve.
Így kénytelen voltam az IC lábra forrasztani a cérnát, ami a forraszpont 1:16 méret
A lényeg, hogy végül onnan nagyobb sikerrel hoztam el a szükséges információt.(#54930) Peaceliker
Na, erről még nem hallottam, de a tesztnek neki esek! Köszi!
Ja, ezt már láttam, de nem tudtam mire való
Most kipróbáltam, de lakásban mindenféle betonfal között. 12 méternél jelezte, hogy a rádiójel alacsony. -
Peaceliker
addikt
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Taranis on van range teszt, olyankor gyengébben sugároz hogy ne kelljen sokat sétálni xD tized talán vagy annyi sem, nemtom. Ott asszem azt olvastam hogy ha 30m ről van jel az raj

-
stefi81
tag
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
gb = selejt, hibás termék 1-2 dolcsival olcsóbban, aztán mehet a vita a paypalon 100 levélváltással.

-
fape
senior tag
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy kivezethettek volna nem invertált sportot? sztem van rajta forraszpad a nem invertált sbusnak és smart portnak is. Oké nem egy szokásos luk méretű, de nem is egy ic láb.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
kriszbon
üzenetére
A gyaloglás nem árt, bár az izület kopik

Az egyértelmű, arra alapozni, hogy a múltkor elgyalogoltam 400métert és a jel még nagyon jó volt butaság lenne, de azért egy sacc értéket meg lehet állapítani. Legalábbis szerintem.Ja, és kibővítem azzal ezt az írást, hogy a Furibee VTX03 olyan szinten melegedett, hogy a zsugorcső konkrétan elolvadt rajta. Az eachine ilyet nem csinált. Valószínűleg majd egy videót kell csináljak a gearbestnek, hogy megmutassam milyen szart sikerült vennem

-
kriszbon
őstag
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Én ahogy számolgattam anno, egyszer gyalogoltam vagy 20km-et vevő ellenőrzés ügyileg, és a vége az lett hogy semmi nem derült ki belőle, mert repülve teljesen más volt a szitu.

Aztán vettem a 2W-os galambgrillt, azt meg le sem ellenőriztem hogy meddig az addig, csak használom, mert a kép úgy is előbb megy el mint a jel.
Ha meg még is elmenne a jel, ott az RTH és kész(már ha működik).
-
Peaceliker
addikt
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Ez teccik, veszek én is

-
cd334
tag
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Nem vagyunk messze egymástól én is kipróbálnám a saját hatótávomat. Két ember esetén meg már mindkét végpontra lehet vigyázni

-
AMDaZERG_1
senior tag
Az ötlet jó! Én gyalog akartam megtenni, de nincs még egy balfék, aki ebben részt venne velem. Letenni, majd visszamenni érte kicsit rizikós. Van rá esély, hogy akkor is távolodna, ha én állok
Pedig egyszer valahogy ezt meg kell néznem, mert nem szeretem a meglepetéseket. Persze a körülményeket a repüléshez hasonlóan alakítanám a sebesség kivételével. -
twine
veterán
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Hát ha happy Endre végződik a sztorim, talan kettő is lesz "raktáron" lehet próbálgatni...egy rendelés megjön 2heten belül BG-rol...a másikért meg küzdök gariban....
Az jutott eszembe,ki lehetne próbálni a phantommal... Bindelem a Taranisal, aztán "rátixozom" egy aksira azt meg a phantomra....oszt had repüljön a francba...
vagy akár a komplett Diatone-t elvitetem vele 
Kiderül mennyi az annyi
Nyilván felesleges procedúra,,de ha már "kockulunk" tegyuk azt rendesen

-
AMDaZERG_1
senior tag
Nekem mindenképp jó, hogy veszel, mert legalább megbizonyosodom róla, hogy nálam nem muzsikál rendesen. Az internetes ilyen-olyan range tesztek meg nem érdekelnek, mert nem látom a valóságot, így azt csak fenntartásokkal fogadom. Így legalább már ketten izgulunk az R-XSR vevőd miatt!

Más:
GB-ről rendeltem Furibee VTX03 -at, gondolván remélhetőleg van olyan, mint az eachine, de csalódtam.
Valami betegsége van, mert azt csinálja, hogy adja a jó képet, aztán kis idő elteltével elkezd csíkozni, majd átvált fekete-fehérre, aztán elmegy a vétel. És ezt ismétli. A periódus kb 2perces ismétlődéssel.
Most rendeltem 20x20 beépíthető VTX -et. Remélem ez valamivel azért jobb lesz! -
twine
veterán
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
XM+ elvileg érkezik Island topictarsunk jóvoltából...

Az R-XSR-t mar csak magam miatt erőltetem...b@ssza a csőröm, vajon egy új hibátlan darabbal mennyire fogok, avagy sem c0pni...
Mivel tudatlan vagyok,így alá sem tudom támasztani, miért "ragaszkodom" hozzá...mert valójában csak az "ego"-m az ami miatt ismét ilyet rendeltem
-
vandor01
senior tag
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
nalam 12db XM+ van.... eddig csak az FPV hatotavja szabot hatart....
az meg 200mw es 400meternel tavolabb nem voltam
talan 1x eshetett le olyan 250meteres tavon fak-takarasaban
egy kis 100-as gepem... de az is azert mert hattal altam neki
es a puhanparnazott testem elnyelhette/betakarhatta a jelet??

a most epites alatt levo 210-es gepekre is XM+ t teszek
az FPV-m is csak 200mw lesz... nincs szuksegem jobbra (meg)
-
AMDaZERG_1
senior tag
R-XSR
A nyomorékok igazán kivezethettek volna egy nem invertált S-Portot, akkor nekem sem kellett volna cponi a mikronforrasztással, amitől igencsak gyarapodtak ősz hajszálaim. A mérete viszont nagyon megnyerő, de én mégis megbízhatóbbnak érzem az XM+ vevőt. Mint írtam nekem 100méter környékén volt 50-60% jelem, ami nem megszokott nálam, ugyanis a kis XM+ azon a távon javában 80-90% felett volt (220méter 78%). Szóval engem nem győzött meg az R-XSR
Másnak mi a tapasztalata vele? Nem hiszem, hogy csak nekem van!(#54915) Saccco
Huhh! Na, az nagyon jó! Ez le is vett a lábamról!
Ilyen kell!
Még a hideg is kirázott!
-
twine
veterán
Hogy ON is legyek kicsit, és pozitív...
pár hete, meló közben megkukásodott a Phantom4
"Megvakult".....minden jelet megkaptam, de kép nem jött át csak némi unszolásra...és a kártyára sem akart írni!
igy baromi nehéz volt vele dolgozni!
Féltem, hogy komplett kamera-gimbal-kártyaíró szett csere, mert ezt már megtanultam, hogy a gimbal-hoz nem szívesen nyúl senki, nem nagyon vállalják szervizelni,,csak komplett csere, ami cca 140 anyagárban....
Neten találtam egy céget....apple cuccokkal foglalkoznak, meg gimbal javítással, és drónokkal....
Vissza-állítás angolul...

Korrekt cégnek ismertem meg őket...Nem olcsók, viszont legalább jók, és 90nap garanciát adnak!
Kiderítették, hogy szallagkábel problémám van....azt cserélték...azóta patent szeretett madaram!
Ajánlottak....
-
Saccco
nagyúr
Azért a repülőgépbe építhető FPV egy kicsit durva.
Itt 0:40-től és egy ilyesmi akcióban.

-
twine
veterán
válasz
Island
üzenetére
A jótevőm

Ezúton nyilvánosan is köszönöm a segítséged,a támogatást és az önzetlen vevő felajanlasodat
Már megrendeltem múlt héten banggodrol ismét az R-XSR-t!
Eddig engem még egyszer sem copattak ennyire,,alltalaban zsirozottan zajlott minden ügyintézés, max.1-2 levéllel megoldottuk mindkét cégnél elégedettsegemre....gondolom ez is azon múlik "Gizeke, vagy Rozika" olvassa épp a levelet adott műszakban...
Most küzdök mint muslinca a szélben...
Aztán ha nagyon gyokerkednek lehet, hogy az lesz amit mondasz...
Bár eddig még soha nem volt rá szükségem hogy paypalt bevonjam..majd utána olvasok mi a menete
1-2ezres "haszontalan" papíron jó de gyakorlatban hasznalhatatlan cuccokat hagytam is a fenébe...betudtam tanuló pénznek...
De azért annyira sajnos nem vagyok Rothschild így, egy 6+ezres cuccot már nem szívesen hagyok Annyiban....ezt már pofatlansagnak tartom... -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Jackal2
üzenetére
Biztos van link? Nekem nem is akar odébb menni, hogy valami oldalt mutasson...
Más:
Himihumi akkut akarok venni, ami 3S és ~3000mAh a Quanum Cyclops V2 szemüveghez, hogy ne legyen már rendszeresítve a fekete képernyő. Arra gyanakszom rendkívül hepciás az akkukra, pedig Dinogy Mega Graphene 2.0 1550mAh akkut használok. Amivel hibázok, hogy nem szoktam nézni hány voltnál csinálja a fekete képernyőt. De gyanítom szét kell szedjem, és megnézni mi is van odabent, ami esetleg galibát okozna, de a nagy akku arra is jó volna, hogy rephelyen töltsem a kisebb akkukat.
Szóval, valami megfizethető akár 10C akku is megtenné, ami ~3-4000mAh Van valakinek javaslata HK-ról? -
stefi81
tag
válasz
varadigabor
üzenetére
De viszont keveset eszik. wv passatba is raknak már 1.4 motor és az is repül...

-
jozsi252
veterán
No úgy látszik nálunk is nyílik DJI Authorized Retail Store -> DJI ARS
-
Jackal2
senior tag
Motorok mellé itt a vázakról szóló teszt, kiszedegettem az arra érdemesnek valókat.
-
ezoltan
tag
válasz
vandor01
üzenetére
Igen,ahogy tapasztalom megosztva vannak pozitív tapasztalatok illetve sajnos negatívak is.
Egy fórumtársunk ugyanabban a cipóben jár(t) mint én,neki például videót sem kellett csatolnia,és már kezében a gariban elküldött (nem cserélt!) új alkatrész.
Esetemben mintha nem is ez a cég lenne.... -
vandor01
senior tag
válasz
ezoltan
üzenetére
a BG sem jobb Gofly-RC Falcon CP130PRO TN: RG726008592CN
ez a tracker nem letezik vagy rosszat irtak ide de mivel 70 napja nem kaptam meg a vazat pedig a postaert kulon perkaltam vagy 1 fontot! 3x kell irnom mire 1x valaszolnak akkor is csak szopatnak hogy a postatol kerjek igazolast hogy nem vettem at.... ami nem letezik? azt hogy nem vegyem at? egykutya ez mind kis pici csalo sargagenyo

-
defy456
aktív tag
Én nem tudom, hogy tudjátok használni a bugs 2-őt 3S akksival. Rendeltem hozzá egy turnigy multistar 1400mAh 3S 40-80c -t
1. Ütemesen hullámozva adta le a teljesítményt. Lebegésben nem annyira de ahogy gázt adtam egyből.
2. Azt mutatta, hogy teljesen fel van töltve majd egyszercsak leesik kb. 2m magasból és teljesen lemerültet mutat.
Rádugom a töltőre az meg besír, hogy túl van merülve (legalább, vagy nem tudom) egy cella és nem tölti...
Nem, nem vagyok feszült, hogy kidobtam 3000Ft-ot az ablakon...
Nincs multiméterem, nem tudok rámérni, hogy mi a helyzet. Gyújtósnak még talán jó lesz, remélem annyi van még benne... -
twine
veterán
Pfú de kivagyok ezektől a kínaiaktól....
De most "mindkét" a GB, és a BG üf.szolgálat is bekaphatná tövig...GB-nek írtam és lefotóztam a "mindenhol világító" RXSR-t!
Jött a válasz, küldjek videót....
Küldtem videót!(mellékelve egy faszán működő vevőről is egy videót, hogy tudják összehasonlítani)
Jött a válasz, sajnálják a kellemetlenséget, két lehetőséget dobnak fel(tehát kvára elismerték hogy valóban hibás a cucc):
-Megtartom a cuccot, és kapok 4!!!!négy!!!!4!! dollár refundot, meg némi pontot, amit nem írtak meg mennyi lenne, csak hogy 1pont egy dollár!
-Megtartom a cuccot, és felajánlják "nagylelkűen", hogy fél áron, azaz 14 dollárért rendelhetek új RXSR-t!Megírtam nekik, hogy a kukába fogom dobni a cuccot, mert használhatatlan! vagy küldjenek egy ujat, vagy a teljes refund, mert 23dollárt fizettem a cuccért, nem 4!!!! dollárt!

BG még nem szopatott úgy mint most....
Küldtem nekik egy vágatlan videót egy laser PEn-ről amin látszik , ahogy először betolom a két AA elemet, majd egy műszerrel, aminek látszik közben a kijelzője rámérek, hogy lássák f@szák az elemek, majd összetekerem a két részből álló eszközt, és kvára nem működik....
Erre jött az első ötletük, cseréljek elemet...
írtam hogy megtörtént,,,
jött a második ötlet, forditsam meg a polaritásokat, és tekerjem erősebben össze!Hát a neveletlen kv@ @nyjukat,,,hogy nem látszik minden azon a szájbavert videón?!!

CSak egyszer legyek túl ezen a GT-R90 projekten, hogy a levegőbe emelkedik...
pár hónapra leállok ezektől a rendelésekkel, mert jobb szeretek a f@sz innenső felén állni...
Nagyon nem bírom amikor engem akarnak torkoztatni....

-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Az de nem egy erős valami

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

vagy akár a komplett Diatone-t elvitetem vele