- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
válasz Vertigo18 #31039 üzenetére
Szerintem a videós nem teljesen komplett mert kíváncsiságból néztem még 1-2 videóját és ott is ilyen viselkedése van... pl. amikor vett egy dji phantom 3-at akkor azt úgy dobta be a csomagtartóba mint egy krumplis zsákot... viszont azt láttam, hogy tele lehet a család pénzzel mert egy csomó apple cucca van (iphone 7, apple tv, apple watch, stb.), meg tenerifén is voltak, stb.... A dji-t a videó címekből ítélve 4. törte össze... az is lehet, hogy nem kell vigyázniuk semmire, mert úgyis van pénz másikra... egy ilyen mini nekik fillérek...(#31042) Tegla80 ezért úgy gondolom nem színészkedés, ilyen alapjáraton.. mondjuk nekem ha ennyi pénzem lenne, akkor is azért vigyáznék a dolgaimra... jó ez a mini még nem is annyira, de a dji-re sem vigyázott
CRF300L
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest