-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
Sziasztok, várom már a Nihui U807esemet a Banggoodtól de addig arra gondoltam hogy rendelnék hozzá egy tartalék akkumulátort is. Érdemes ugyanolyat rendelni vagy van hasonló esetleg nagyobb mAh számmal?
Köszi előre is!Apple and Android user
-
Csigger
őstag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, tanácsokat. Berendeltem egy Nihui U807et végül ma Bangoodról gyorspostával mert még 20% kupon is volt most és a magyar alternatíva befuccsolt.
[ Szerkesztve ]
Apple and Android user
-
Csigger
őstag
válasz Petyuska111 #30090 üzenetére
Köszönöm a te ajánlásod is, már sok hszt végigolvastam vhol ezt a Symat vagy a H8Ct is ajánlották. Úgy tűnik jó áron szerzek egy Nihuit aztán meglátjuk, lehet többet is kipróbálok.
Apple and Android user
-
Csigger
őstag
válasz KaiotEch #30057 üzenetére
#30050 mobbo Köazi valszeg U807 lesz!
Neked is köszönöm a választ, most pont rá is haraptam egyU807 fekete modellre. Megvárom mi lesz belőle.
Racer az tőlem valahogy távol áll, inkább majd a légi felvételekre mennék rá egy komolyabb géppel, de ahhoz először tényleg kell egy kis rutin (meg nem mellesleg a jogi helyzet tisztázása).[ Szerkesztve ]
Apple and Android user
-
Csigger
őstag
Sziasztok,
kezdő Quadcopter pilóta lennék én is, cél majd a komolyabb kamerás gépek irányítása lenne majd, viszont végig szeretném előtte járni a szamárlétrát. Elsőként vmi kisebb eszközzel kezdenék. Erre mit ajánlotok?
Brushless motorosok esetén láttam a JJRC X1 lenne talán egy jó választás, most akcióban Banggood EU storeból be is lehetne szerezni, de látom sokan írjátok, hogy annál egyszerűbbel kellene kezdeni.
Syma X8?Előre is köszönöm!
Apple and Android user
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Eureka Mignon Specialita 17NX
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER