Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Allien
veterán
Megerősítem. Azaz, a csávónak azért van valami érzéke hozzá, vagy gyakorlata több géppel, de az X900 bizony remekül irányítható. Én, mióta megvan, a CX-10-hez hozzá se nyúltam. Még bottal se. Pedig az se rossz gép, ha szigorúan nézzük, de mégis, feelingben sehol sincsen szerintem az X900-hoz képest.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Saccco
nagyúr
Küldök hozzá pillanatragasztót...
(#7327) szacsee:
Szerintem ez még nem gáz. Pár napon belül célországba érkezett lesz.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Teréz Atya
senior tag
Akkor itt van a "filleres megoldas" Dromida Ominus 60-70 dolcsi. Rahenkolsz egy FPV kamerat. Kalap, kabat.
En eltortem a fo keretet. Tobbszor ragasztottam, de mar nem birta. Rendeltem hozza ujat. 3! hetbe telt mig szereztek nekem, holnap megyek erte. Azt is egy jatekuzlet, mert a hobbyshop-ok sz*tak a fejemre.
Nem veletlenul ajanlgatom az U807-et. Nagyon hasonlitanak, csak az U807-nek nagysagrendekkel olcsobb a fenntartasi koltsege, es sokkal egyszerubben beszerezhetok az alkatreszek.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Allien
veterán
Az X600 NEM beltérbe való. Pontosabban, semmi gond nincsen vele beltérben, ha VAN beltered hozzá. Én kipróbáltam ahol dolgozom, egy elhagyatott konyhában. Kb 6x6 méteres területen. Elvoltam vele, de szerintem sokkal jobb/praktikusabb megoldás egy X800-t mellé venni. Ugyanis, az X600 távjával lehet irányítani, és ugye pont az a lényege, hogy a távvezérlő kezelését gyakorolja az ember (vagy fordítva, az X800 távjával az X600-t). Mivel felépítésre az x600-x800 rokonok, nincsen akkora különbség irányításban. Érzésem szerint rep tulajdonság is kb hasonló, az x600 kicsit lomhább a mérete miatt. Ezen felül már az X800-nak is van lefele légkavarása rendesen, tehát a papír cuccok ha fölé repülsz, elszállnak. Kevés a tapasztalatom, de elsőre nagyon bejövős az X800 is.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
Lógikus, hogy az első ott, ahol a legtöbb ember össze tud vergődni. DE! Ugye az nincsen köbe vésve, hogy Te találsz valaki másokat a környékeden, és akár egy kisebb reptetésre ne lehetne össze jönni. Én sem elsősorban valami qrva nagy összejövetelre gondolok. Elég (és könnyebb) 2-4 embert össze szervezni. Amikor meg lesznek tapasztalatok szervezés ügyileg, lehet tovább lépni, és itt jön képbe a vidék. Ugyanis, a "műfajból" adódóan nem árt, ha belteres reptetés zajlik, egy kisebb tornateremben, vagy sport csarnokban. Olyan meg ugye sok helyen van. Ráadásul, más szabályok vannak ilyen helyen, mint szabad térben, ahol előbb-utóbb a rend őreibe is bele botlik az ember halom, és ugyan, kinek van rá engedélye? Mert ugye egyesével nincsen akkora baj, de amikor mondjuk össze jön 10-20 drón kóros, ott már más a helyzet.
-
Drenadar
veterán
nekem tegnap érkezett meg registered airmaillel kértem... nekem éppen NL post-tal jött, 12 napot volt itthon mire kihozták. NEM ajánlom a free postot... de ezt sem... nem értem miért nincs náluk DHL vagy hasonló, amivel pár nap alatt itt van a csomag...
jah, november 15.e körül rendeltem meg...
vagy nem a banggooodról van szó?
[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
Koszi, megveve! Majd dobj egy ref linket p.u.-ben, ha legkozelebb veszek valamit neked is csurranjon-cseppenjen valami.
Ja, igen megeri. 35 dolcsi alapbol.
Hoppa, a Batman-es sapka is flashdeal-es.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
cris78
őstag
válasz tipuka #11075 üzenetére
Ma én is jobban megreptettem. Az elejére tettem egy klón md80 kamerát ( csupaszon) cellux-szal így hirtelen. Felküldtem jó magasra, elkezdte a szél vinni. -már láttam lelki szemeim előtt, hogy írom ide a posztot, hogy elszált -
Gáz le, hagytam leesni. Kamera le is jött, így videó nincs. Nekem tetszik, nem a hátulján külön fény van, nagy segítség. A reptetest nem tudom most megállapítani, mert fújt rendesen a szél. De azért mikor nem fújt szépen tartotta a pozíciót.Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
kimista
aktív tag
válasz tipuka #11139 üzenetére
amikor megállítod, a motorok egyszerre állnak le? ha nem, akkor valami miatt szorul, vagy az áttételnél, vagy maga a motor sérült.
nekem úgy tűnik, hogy kukáztad azt a motort.
ha esetleg ugyanakkor állnak le, akkor passz. elvileg ha megcsinálod a kalibrációt, akkor helyre kellene állnia.
Propeller nem sérült? elképzelhető az is, hogy emiatt nincs meg azon az oldalon a szükséges felhajtóerőVan pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz tipuka #11139 üzenetére
Nezd meg a propellert, fogaskereket, tengelyt. A kosz nagyon szeret az U807 bronzperselye ala menni, kitisztitanam. Nem hajlott el a tengely?
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
t72killer
titán
válasz tipuka #11170 üzenetére
Ahhoz képest, h a normál koptereknél alig bonyolultabb konstrukció, eszement drágán mennek az ilyesmi, ráadásul kamerafelfogatást nemigazán láttam rajta. Pedig komoly, légivideós-fotós felhasználásra sokkal több értelmét látom: alkalmasint nagyobb teherbírás, a szárnyak miatt jóval nagyobb hatótáv, ill tovább maradnak levegőben. Egy "videózzukvégigamagastátrát" projekthez tuti vmi ilyesmit használnék, bár komolyabb méretnél gondolom már a légiforgalmi szabályok vonatkoznak rá.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Saccco
nagyúr
válasz tipuka #28594 üzenetére
Esetleg az rcgroups topikjában lehet más akkuról szó.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
üszök
őstag
válasz tipuka #28660 üzenetére
A képek amiket mutatott Saccco lényeges különbség,hogy a felső összesen tud 500 mA az 5 ágra, a "dobozos" pedig áganként tudja az 500mA, ha van töltő fej amiből ki tud jönni a 2-2,5 A áram. A hozzá adott természetesen nem fogja tudni. Nekem a H101 150-es aksikból 4 darabot fél óra alatt feltölt a dobozos az Expansys töltővel.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
vandor01
őstag
válasz tipuka #30095 üzenetére
nem jo mert a H20-nak olyan aksidugoja van mint az E010-nek...
es nincs "okositva" sem azaz nincs bevágás rajta a két oldalán...[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
elszabi
tag
válasz tipuka #33695 üzenetére
Csak, ha kicseréled a végén a csatit. Ugyanis a H8 a Syma féle lapos verziót használja. A H20 pedig - a fotók alapján - ua. a szmötyit, amit az H36. Én személy szerint nagyon utálom azt a csatlakozót. A töltőből is rendre kicsúszik.
szerk: A polaritásra is nézz rá azért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest