Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
NO, élménybeszámoló:
Reggel elmentem a helyi Post.NL-hez, és átvettem (némi technikai malőr árán) a NightHawk-ot! Hazahoztam, kicsomagoltam, ez valami iszonyat profi érzést kelt bennem tapintásra, a H8 mini és az U807 után, és a súlya... Az U807 semmi, pehely ehhez képest, pedig még semmit nem raktam bele-rá. A mini meg..... (Éjszaka nem bírtam ki, és bevittem a minit munkába, kicsit (3 akksi kimerítésnyi időt) szórakoztam vele, elbénázva nekirongyoltam vele a saját torkomnak, stb. )
Szóval épp itt ráng a kezem, hogy még a távirányító, vevő jöjjön már meg, had kezdjem el átnézni a beállításokat, stb, s közben rálestem a többi csomagra is. A Bangoodról minden ma jön meg, az FPV LCD Gearbestről holnap, és az Eachine Google One Gearbestről backorder, coming soon. Öröm és boldogság van, szinte minden lényeges darab megjön ma!
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest