- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
woryz
senior tag
Ha valóban úgy van, ahogy a wiki írja (miért lenne másképp
), akkor szerintem én "jogtalanul" lehetek spirit healer:Spirit Healer is unlocked by a manual available from Wonders of Thedas in Denerim or from Levi Dryden in Soldier's Peak (the latter requiring the Warden's Keep DLC).
Esetleg van valami "tartalom" az ultimate edition-hoz ami aktívvá teszi alapból ezeket a specializációkat? Amik a sok "plusz" tárgyat adják már kikapcsoltam, de lehet, hogy van még valami ami benn maradt.

-
woryz
senior tag
Én két egykezeses fegyverrel tolom, és a fade az most nagy szívás számomra. Eddig csak rugó szkillekre pakoltam, lehet, hogy kellett volna tolni a két kezes hadviselésre is...

Az egér alak már megvan, és nem lett könnyebb.

Mágust próbáltam, elég jó volt, de valahogy nem az én stílusom. Az íjászról (és a kétkezes fegyveres harcosról) azt olvastam, hogy gyengusz...
-
Kareszovics
addikt
Eddigi tapasztalatok alapján szerintem csak akkor lehet érdekes, ha van türelmed magas szintre elvinni.
Mert kb egy szenvedés nekemez arugó, ha nem lenne mellettem egy Morrigan meg egy Alistair már rég a seggénél fogva b@szná a világot a Blight. 
Amúgy imádom a játékot, sokkal jobban élvezem, mint az első végigjátszást. A kutya seggébe is belenézek és próbálok mindent megtalálni.

-
janos666
nagyúr
Ez így nagyon hülye érv, mert bármennyit megéri nekik költeni bármire, ha van rá tőkéjük és a potenciális felhasználó vásárlási kedve ettől nagyobb mértékben nő, mint ahogy az ő zsebük vékonyodik. Ezért van pl. csili-vili borítós doboza a lemezes kiadásnak ahelyett, hogy egy egyszerű papírboríték lenne belül egy fecnin a CD kulccsal, pedig ezen is mennyit lehetne spórolni...
Hú, hát még ha a játék harmadát kivágnák, hogy később DLC-kként adják el darabokban jó drágán ... ja nem, ez rossz példa.
Én ezt úgy képzeltem el, hogy betallózhatsz egy-egy DAO, DA2 mentést is, ha akarsz, akár olyat is, amit nem fejeztél be. Ezekből kiolvassa, amit ki tud és érdekes neki (mert használja majd a DAI), amit kell kipótol a kánonnal, majd megmutatja és szerkeszteni is engedi az összes paramétert, akár nyersen (ha tallóztál be mentést), vagy mesésebb/képregényes kérdezz-felelek formában (még akkor is, ha tallóztál be filet). Szóval, ha betallózol neki file-okat, akkor kevesebb kérdésre kell válaszolnod, de még akkor is válaszolhatsz akár mindre másképp is, mint amiről a mentésed tanúskodik.
-
ldave
félisten
Hja, csak hülye fejjel harcost kezdtem, szóval ott a csapatban a tank, a gyógyító és én, a maradék helyre így meg szinte kötelező tolvajt tennem, ha bele akarok nézni a ládákba. Ráadásul a DA2-ben lehetett újraosztani a pontokat, itt viszont nem (legalábbis nem találtam még helyet), szóval még tankot se tudok csinálni hirtelen magamból.
-
Bad Pritt
félisten
Ja, elraktároztam csomó mindent.
Most csináltam meg a farkasemberes küldit, elég hosszú volt. A kutyát is elhoztam Ostagarból, kicsit bánom, hogy nem rogue-gal kezdtem, mert most kell egyet vinnem mindig magammal a zárak miatt, pedig a kutya meg Alistair elég jó kis páros lenne, de így csak egyiküket tudom hozni. Stent kipróbáltam, de olyan sok a miss a rendszerben, hogy egyszerűen nem éri meg a csávó. Azért fel van szerelve, meg jól néz ki.
Felfedeztem egy bugot is: van egy sisak, ami minden attribútumhoz ad +2-t. Cailan páncélját, kesztyűit meg cipőit ráraktam Alistairre, utána kicseréltem a sisakot is a Cailanére, pedig a másik sisak nélkül nincs meg a 36 STR, mégis engedte. -
Bad Pritt
félisten
Azt leírják valahol, hogy kb mennyire kell kedvelniük, hogy aktiválhassam őket? Gondolom nem kell szerelmesnek lenniük belém.

Leliana meg Alistair nagyon kedvel most, Shale-lel elvagyok, Morrigannek valami csúnyát mondtam és -9 lett a vége, Stennel nem tudok mit kezdeni, más emberem még nincs. -
SimonJanos
aktív tag
Miről beszélsz pontosan???! Teljesen felesleges amit írsz, annyi elég lett volna:
"Ultimate Editionban nincs gyárilag magyar nyelv."
Ennyi.
A többi teljesen felesleges rám nézve. Ha te warez-elsz, akkor sajnálom, ejej![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagyis aki szintén kérdezte hiába nagyon van jó áron az Ultimate, a sima Origins van magyarul.

-
Napfénysüti
nagyúr
Szerintem nem tökölök vele jó ez nekem angolul is. Egyébként remek vétel volt nagyon addiktív ez a játék, előhozza a régi Baldurs Gates emlékeket.
A party tagjait érdemes amúgy gyakran cserélgetni vagy van egy általános felállás ami nagyjából jó a játékba végig?
Most a Dalish elfeknél járok éppen, ha végigviszem egyszer a fő szálat akkor utána lehet még barangolni és mellékküldetéseket csinálni vagy vége lesz a játéknak? -
leviske
veterán
Már használtam korábban modokat, tudom hova kell tenni dokumentumokon belül. A játék mappájába meg feleslegesen nem másoltam be, ha már a készítő is a dokumentumos mappát javasolta.
MOD: Azért tippeltem "tiltásra" vagy hasonlóra, mert ugye a 1.05-ben be lett vezetve, hogy csak letöltéskor ellenőrzi a játék a DLC-k eredetiségét, tehát ha újrateszed a rendszert és a dokumentumokat elmented, akkor a játék újbóli feltételekor már nincs olyan probléma, mint régen.
-
deter
aktív tag
Elvileg mindegy, hogy a kulcs honnan van. Steames kulcsot is belehet Originre regisztrálni. Jó hír viszont, hogy előkerestem a DA: O dobozát és találtam benne egy lapot ami kinyitotta Kőbe zárva nevű tartalmat. Már csak azt nem tudom, hogy töltsem le... Mivel ugye ME-nél szépen le kellett a kiegészítőket tölteni, majd telepíteni.
Szerk: Tábori kereskedőt merre találom?
-
deter
aktív tag
A gond, hogy terméktámogatás sem tudott egyértelmű választ adni. És összesen dlc-k ára ~60 euró. UE pedig már kevesebb, mint a feléért kapok.
Jut eszembe, a Blood Dragon Armort, hogyan tudom aktiválni? Elvileg ME2 mellé kaptam. Sőt bioware oldalán a profilomnál látszódik is.
-
MoRT2195
tag
Köszi a választ! Egyébként értem én a dolgokat, már végig vittem régebben a játékot, csak érdekelt, hogy van-e mód rá, hogy megmentsük, de akkor oké. Nem vásárolni, vagy beszélgetni akartam, csak volt ott pár mellék küldetés amit felvehettem, de így már nem tudom teljesíteni. Amúgy nem rögtön rohanják le, hanem azután amikor megcsinálunk 1-2 fő küldit. Na majd a legközelebbi végigjátszásnál jobban kiokoskodom a dolgokat

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), akkor szerintem én "jogtalanul" lehetek spirit healer:

Amikor meg épp betalál valahogy meg olyan mintha vajaskenyérrel dobálná az ellent, nincs damage.
Mert kb egy szenvedés nekemez arugó, ha nem lenne mellettem egy Morrigan meg egy Alistair már rég a seggénél fogva b@szná a világot a Blight. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)