Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

Elővettem ezt a régi játékot, EA App verzióban (amihez most már mindenféle kis DLC ingyenes, és fel is pakolta őket).
    Egyedül a Morrigan Restoration Pack-et telepítettem manuálisan, mert nem szeretem a MOD-okat, de érdekel a kivágott tartalom, ha már újra játszom.
    Viszont egyelőre egy bughalmaz az egész. Van pár apró grafikai glitch is (pl. négyzet alakú vértócsák, színesbe átvillanó tereptárgyak, stb), de még csak a játék legelején járok, máris úgy tudom csak újraindítás/fagyás után betölteni a játékot, hogy először egy régi AutoSave-et nyitok meg, aztán a legutolsót, egyébként kifagy a töltőképernyőn.
    A Joining után pedig elnémult és elfeketedett a játék. A feliratok alapján még tudtam "haladni", de mikor vége lett a társalgásnak, még mindig fekete maradt a képernyő, aztán a quickload alatt kifagyott.
    Vajon a MRP MOD miatt ilyen instabil, vagy azért, mert 10+ éve nem patch-elték, hogy jól működjön mai hardware+software környezetben is (Win11, stb)?
    A grafikai hibákra kipróbáltam volna a DXVK-t (hátha az az instabilitás forrása is), de mióta EA App lett az Origin-ből, azóta ezeket a játékokat nem tudom DXVK-val indítani (valamit bekavar az EA App még olyan játéknál is, amin nincs semmi online anti-cheat, vagy hasonló, csak valami régi DRM, de az Origin még nem bánta a DXVK-t).

Új hozzászólás Aktív témák