Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plexicushio
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Egy orb sem működik az illúzióidon, kivéve a feedback-et.
-
adamkaa777
senior tag
Ha carry-t randomlok vagy netán megfordul a fejemben h. simán picekelem akkor van legalább 4 carry (vagy 5) és 1 support se, ha midezni akarok az úgye lehetetlen mert töltő képernyő allat "i mid ", így marad a support, erre most pl wd vel voltam és nekem kellet midezni mert senki se ment... oké vs qop úgyhogy courier és wardal kezdtem
kész áh
de legalább csak minden 3. meccsben van orosz és nincs leaver -
Иван
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Alap. Kérdezem elvihetem midet. Mondják ja. Kipickelem obszit. Erre ötödik csávó rá 10 secre kipickeli pudgeot, majd mondja h "me mid". Mondom, dude wtf, you just said I can mid. Erre ő: pleeeeease. Mondom legyél boldog, lementem másik lanere. Erre pudge az idő 80%-ban fent volt top lanen (nem, nem gankelt, hanem konkrétan az már inkább tri lane volt). Mondom akkor visszamegyek midre, freefarmon ne hagyjuk meg nekem is jobb....
Ui: múltkor frankón kipickelték naix után furiont, majd rá lycant. Mondom srsly, 3 jungler?...
SZERK
tikshow: puckkal jól lehet szolózni. Én nem szeretem meg nem si tolom vele, de egyik ismerősömnek kedvenc heroja és jól tud vele szívatni meg szinte mindig kivágja magát vele ha szorulna a hurok. Jó nézni
-
tikshow
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
Solo Suiced Lane pedig nagyon jó.

-
adamkaa777
senior tag
Dota megöl,, minden nap felkúrnak a noobok.. Megkérdezem elején h. mehetek e midre írták h. had menjen ő . mondom oké írom jungle.. erre nekiálltak tri lanezni lenn..
-
Иван
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Hát str-es heroknak/carryknek szerint mindig jobb az MKB, mint a butterfly. (Éna múgy is imádom MKB-t).
Persze, a suppnak se kell meghalnia, de ezt nem vitatta senki. Btw, szerintem ez a meccs jó példa arra, hogy egy bizonyos szint felett már nem a carry aranyán múlik a dolog. Én is tolok haverokkal, és az egyik szinte mindig carryzik (leginkább azért, mert akkor tudjuk hogy lesz épkézláb carry a csapatban, behúzza midet vagy valaki babysittel mellette). Nem egyszer volt úgy, hogy hiába volt fullos buildje, buybackje meg még 4000 goldja elfekvőben, nem lehetett lehozni a meccset ilyen-olyan okokból.
-
ígyvanferi
addikt
Nem kell azt nagyon számolni szerintem, legalábbis a mi szintünkön. Van az ellennél carry butterral, halberddel, beépített evasionnel, és ő a fő gond? Mert akkor go for it.
Jó kis meccs volt az az LGD - DK, láttam annó. Az öreg SD. Winter megmondta.
És ez is jó példa arra, hogy azért, mert a carry 12 creep/min-es sebességgel farmol, és 30 perc után full 6 slotos a backpackje, a supporttal még nem kell feltétlen 30-szor meghalni. -
Иван
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
SImán lehet, hogy a true strike miatt többet sebez egy evades hős ellen, mint sima plusz agival. De ez matek, ki kell számolni kockás papíron (amit most elsunnyogok).
goodboy007: ja, amit linkeltem videó ott is shadow demon mindig PL-t disruptolja. Végére ő lett a carry

Amúgy a meccseteken rubick remélem lopta morphot, és a meccs végén ült a 2200 hp-ján. Szerintem megéri odarakni a pontokat. Oké, ilyen 1,5 AS-ed lesz, meg nulla armorod (de lehetőség szerint akkor te rakod a manát), de a plusz HP szerintem bőven kompenzál.
-
goodboy007
senior tag
Gyro, Sven, Meepo, no meg a jó öreg Gem elég jól countereli, meg ha van egy aoeulti a csapatban, mint Tide vagy Sk, Es, az is nehezíti a dolgát.
Az annoying illuk viszont tényleg durvák, valami 2 sec körüli cd lehetne rajta, mint mondjuk a weaver duplalövésén vagy a dondar critjén, mert ez is bőven van olyan erős skill.Tegnap előtt PL-eztem egyet, az tény, hogy rohadt nehéz megfogni, de az ellen lineupja nem is volt olyan, ezért hoztam ki utolsó picknek.
A lényeg, hogy Morph rám rakta mindig az ultiját és kb. az is pár másodperc alatt generálta az illukat, úgyhogy vicces volt, ahogy a végtelenségig ütötték egymást az illuink
.
Rádaásul nekem ezekkel az itemekkel is volt vagy 7-8 sec mire leütöttem az illuimmal azt az egyet. -
Иван
őstag
Igaz, de erre csak azt lehet mondani, mint minden carryre: nem szabad feedelni, elején pár ganket kell ellene tolni meg atom deny kell.
És persze hogy majd a végén a te carryd hozza. EPic gameplay, ha nem akarod végignézni tekerj az utolsó harmadra, ott a lényeg. A poént nem lövöm le

-
-
xuldar
addikt
Igen, de a Shaker ultinak 110mp a cd-je, a Juxtának meg 0. Az összes többi illu is manába kerül, és cd-je van. A Juxta viszont folyamatosan rendelkezésre áll. Ezért gusztustalan. Egy diffuból és egy mantából már kap annyi AS-t, hogy szinte azonnal meglegyen az összes illu.
-
penge111
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
Én szívesen csatlakoznék, de én gyerek, asszony, meló miatt csak este fél 10 től vagyok általában éjfélig (ez 2-3 játékra elegendő). Ha jó neked az időpont és szükségetek van egy állandó supportra, akkor írj rám penge5 a dota nevem. Lvl 6 vagyok "újonc" 3 év Heroes of Newereth múlttal a hátam mögött.
-
Иван
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
A jo meccseken nincs ennyi kill, mert nem lehet es nem is mennek ra.( Amugy a killek szama semmit se jelent, nem egy meccset vesztettem/nyertem ugy, h a killek szerint nem szabadott vna.) Ennek az az oka, hogy mar egy kill olyan xp-t ad meg goldot, ami feed. Ergo pro meccseken nagyon ritkan kockaztatnak es ovatosak.
Adamka: ha bevalalljak a megye 5 alatti szintemet, benne vagyok.

Sny: hogyne kapna illu as-t? Minden statot megkap, agi -> plusz as meg dmg. De a manta jobban megeri. Am dota wikin ott vannak azok az effektek, amiket illuk megkapnak pl feedback, meg vlad aura.
Szerk
Xuldar: ja, PL. Durva carry, de beugrani illui koze shakerrel majd ulti TF-ben (ugyan ez brood kis pokjai) priceless. Foleg aghasan
Sorry ekezetek hianyaert, mobilrol vagyok.
-
adamkaa777
senior tag
Télleg vagyunk azért itt egy páran nem lenne kedvetek valami team félét összeütni ? ( rendes 5 fővel )
-
xuldar
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Viszont a mantával csinálsz két illut és máris megháromszorozódik a juxtapose esélye. Gyakorlatilag 3mp-en belül megvan a 8 juxta plusz még ott a 2 illu. Diffu, Manta, HoT, gg. Én kitiltanám a lancert az egész dotából

-
szilva01
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Illus hősöknek statot kell venni, szinte csak azt kapják. A 2 dmg item ami egyedül elfogadható az a radiance mert akkor ők is "égetnek" , vagy crit mivel a critet kapják. A dmg-et viszont nem. (forrás ha valaki nem hinné el)
-
-
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Az biztos, hogy a maim és a +dmg nem működik. De most néztem meg, hogy az AS se.
(persze ha menne még akkor is jobb lenne a Manta) -
ígyvanferi
addikt
Egyrészt az illukra nem adja be a maim (ebben mondjuk nem vagyok 100%-ig biztos). Üldözésre egyébként is ott a Spirit Lance meg a Diffu Purge-e, ami viszont mindenképp core item szerintem, tehát a maim kilőve, mint érv a SnY mellett. Damage, attack speed kuka, az a 16 agi és str meg nem hiszem, hogy megér 4100 goldot. Sokkal inkább Manta helyette.
-
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Mert?
-
Иван
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én is max megye 5 szint vagyok. Ettől függetlenül a screenshotból ítélve a tietek tényleg megye 6 szint

SZERK
D1Rect: Csak abból a pénzből már egy ugrásnyira vagy valami jobb itemtől. Nekem ez a legfőbb gondom vele. Grumpyra is abból a pénzből már majdnem kész egy HoT vagy Butterfly.Mondjuk ritkán carryzek, grumpyt meg sztem még egyszer sem toltam, szóval csak elméletben osztom róla az észt.

-
-
Иван
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Hát SnY akkor megengedhető, ha esetleg majd később építesz egy mantát + halberdet, és addig úgy hordod. De amúgy tényleg elég gagyi item. Ahogy valaki írta egy fórumban: igazából mindent csinál egy picit, de semmit se csinál nagyon. (És jó drága.)
grizlisandor: olvass utána basic strategynak, de a lényeg az, hogy 5 carrynek az a vége tömören, hogy a csapatodon belül verseny alakul ki az erőforrásokért, és így igazából egyik karakter (carry) sem tud kibontakozni és kifejlődni rendesen. A carryknek akkor van értelme, ha a játék végére jelentős aranyat halmoznak fel és XP-t.
Most persze mondhatod, hogy mint a kép is bizonyítja nektek ez nem volt gond, de az igazat megvallva sajnos tudom milyen "színvonalasak" azok a meccsek, ahol majdnem 90 kill megy le 50 perc alatt.
SZERK
Sőt, több mint 90.
-
szilva01
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
mióta nem orb a sange nem olyan rossz low-pubban

-
-
Иван
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Persze alap, 5 carry üti a 4 carryt. nem értem pro meccseken ezt mé' nem vágják

-
Иван
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Mind az öten carryt pickeltetek?

SZERK
Mondjuk miért ne, az ellennél is volt 4
-
themccormic
tag
Minden hero benne lesz aki az eredeti dotaban. Techies lesz az utolso mert jelen pillanatban valami olyan hardcode bug van (source engine miatt) ami nem teszi lehetove hogy atportoljak. Lenyegeben a spectatorok nem latjak az aknakat. Kapni fog techies egy remaket a kozeljovoben dota1ben es ha az bevalik ezt portoljak at dota2re. Icefrog mondta legalabbis.
-

Mikor ismerősökkel csapatba csapatjuk.
-
MaciG
addikt
Ha valakit érdekel esetleg van egy rahedli felesleges ládám és elvihető az összes
-
szilva01
őstag
Valaki játszik innen linuxon?
-
szilva01
őstag
Nem osztanak darabonként 600dmg-et és nem válik useless-é nélkülük (legtöbbször úgyis a menekülő hősök alá rakják le és egyből aktiválják is) ráadásul a kompetetív játékokban is játszanak vele.
Lunával tud játszani morphal még nem láttam. Elég sok streamet nézek meg ingame már megnéztem a ti2 nagyrészét és szerintem akkor is jobban játszik mint a többi csapat hardcarry-je, szerinted nem. Ez van.
-
rt06
veterán
en nem rajongok kulonsoebben a dubstep-ert, de ilyen porgos videok ala jo lehet
amivel gondom volt, hogy a tul sok vagas melle rangattak is a kepet valamelyiknel (tan ket ilyen videod is volt, az egyik igen, a full agi)
azok nelkul sokkal jobbak is lehettek volna, a vagas es rangatas szerintem csokkentette az elvezeti faktort -
-
rt06
veterán
válasz
kretenallat
üzenetére
a luna-s resz fergeteges...foleg a vegen a drop
-
szilva01
őstag
válasz
Plexicushio
üzenetére
morph jelenleg szarrá van nerfelve, múlt héten amikor navi meccset láttam az esetek 80%-ban lunával carryzett, lone druidot meg nem trilane-re hoztak ha hoztak hanem loh-nek szólózni.
-
kretenallat
senior tag
ja, ugy nez ki h skywrath lesz, legalabbis cyborgmatt is megvaltoztatta a predictiont bristlebackrol skywrathre, de mindketto eleg jol all mar, abaddonnak is bekerultek a texturai is, ugyh keszulnek, keszulnek. tegnap vki azt mondta, h vhol azt olvasta (igen, pletyka innentől), hogy nem minden hőst hoznak at dotabol, pl techies. ki tudja mennyi igaz ebbol.
-
Иван
őstag
Ezek a jó meccsek, nekem is volt egy ilyen szintűm. A vágás meg fasza

Plexicushio:
Akkor ezért nyertek a kínaiak.
ui: akkor ezekből én azt szűröm le, hogy egyedül Puppey meg Dendi veszi komolyan a készülést, a többiekkel csak a gond van. Mondjuk meg is értem akkor a kiakadást és a kirúgást.SZERK
MaciG: majd jönnek, még béta ugye. Ha jól tudom következő Skywrath lesz. -
MaciG
addikt
Azt esetleg lehet tudni, hogy milyen megfontolásból hagynak ki hősöket a dota2-ből? (simához képest). Mert oké, hogy amik még a simában is relatíve újak voltak azokat még nem tették bele, de pl hol van Bristleback vagy Abaddon?
-
-
Plexicushio
senior tag
Streamen mondta egyszer Ppy, hogy már elege van az oroszok viselkedéséből (beleértve AA-t és LoH-t is), részegen mennek meccsekre, felidegesítik Dendit, hülyeségeket csinálnak stb. Úgy érezte ő lett a babysitter, és ezek szerint nem akarta tovább, hanem elkötelezettebb, komolyabb csapattársakat akart helyettük.
Ebben a videóban 8:50 után pedig -a szintén részeg- Ars-Style beszél róla, hogy AA végig itta az egész életét.

Így nem nehéz összerakni.
-
Plexicushio
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ja, Xboctnak Funn1k is nagy haverja, innen már lehetett sejteni, hogy ő nem fog menni + Zerogravity..
(#2902) Danielssss AA jó support és stabil, de az még nem elég, ha más miatt rontja a morált, a csapatszellemet ezek szerint

-
Plexicushio
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Talált.
-
rt06
veterán
elnezest, de ezt nemreg kaptam havertol, es muszaj tovabbadnom
-
Иван
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Néztem a magyar fordításokat, de elég szutyok.
Most jövök olyan meccsből, ahol kenta három tarrasque-ot rakott magának. 3 hot + életcsuka + hood.

-
-
Иван
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Azért csapatonként látom itt is megvolt a négy carry

-

Szerintem a legjobb meccsem, mióta Dotázok, végig online volt mindenki, izgalmas volt, az elején féltünk havertól, hogy a sok caster szívatni fog, de gáláztam!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Plexicushio
üzenetére
Nofene! Ki helyett, Brax?
-
szilva01
őstag
válasz
Plexicushio
üzenetére
Ez nem meglepő mivel hardcarry poszton játszik

-
penge111
addikt
Skacok viszonylag új vagyok, a ládát nyitó kulcsuk között mi a különbség? Konkrétan 8 félét találtam tradben.
-
Иван
őstag
válasz
Plexicushio
üzenetére
Ezt honnan tudod? Nem kételkedek vagy számonkérek, csak hogy honnan lehet ilyen infókat szerezni. Blogjuk?
-
törölt tag
válasz
Plexicushio
üzenetére
Tipical russian
Azért sajnálom szegényt.. -
Plexicushio
senior tag
válasz
szilva01
üzenetére
XBOCT szerintem a legjobb kínán kívüli carry
Ezt szerintem sokan cáfolják.

Battlefury carrykat tud csak játszani, (Jugger, AM, Void) vagy tankosokat (N'aix, CK), elég limitált a hero poolja, a kínaiaknak ez már egy előny a pick-ban phase alatt.A Na'Vi-ból egyedül Dendi és L.o.Heaven volt(ak) azok akiket a kínai csapatok is elismertek, ez nem véletlen.
-
Plexicushio
senior tag
Ma lesz még egy bejelentés, csere vagy egyéb, nem tudni.
LoH az LGDint-ben folytatja. -
Tüphón
senior tag
Ti is kaptatok 10db DotA2-t Steam ajándékban?
-
szilva01
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nem is tudtam
Mondjuk már egy ideje nem hozzák amit régen, gondolom megunták egymást/a dotát/nincs kedvük gyakorolni. XBOCT szerintem a legjobb kínán kívüli carry jó érzéke van a játékhoz csak trollkodik (pont emiatt a példaképem dota téren
) és ez néha visszaüt... -
ígyvanferi
addikt
válasz
üzenetére
Ars-Art kilépését már tegnap bejelentették, helyére Funn1k jött. Így mondjuk meg is oldódott a kérdés, hogy ki milyen szerepet fog játszani, ugye Funn1k lesz az offlaner, Kuroky meg már régóta support role-t játszik, játszott a Mouzban, így ő veszi át AA helyét. Épp ideje volt a vérfrissítésnek, bár én jobban díjaztam volna xboct leváltását. Csak ő meg jó cimborája Puppey-nak és Zerogravity-nek, a csapat ügyvezetőjének, managerének vagy mi is a titulusa. Kuroky mindenesetre már igazán megérdemelt egy helyet egy ilyen csapatban, a Mouz elég hullámzó teljesítményt nyújtott, egy International szintű tornán meg esélyük sincs.
Na Na'Vi, cél a TI3 döntője!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elite: Dangerous
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Golfórát csinált a Huawei a gyönyörű GT 6 Próból
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kész áh

Akkor ezért nyertek a kínaiak.
Mondjuk már egy ideje nem hozzák amit régen, gondolom megunták egymást/a dotát/nincs kedvük gyakorolni. XBOCT szerintem a legjobb kínán kívüli carry jó érzéke van a játékhoz csak trollkodik (pont emiatt a példaképem dota téren