- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
üzenetére
tudod te is nagyon jol, hogy ez a post sem volt semmi mas
persze ez meg akar bele is ferne, ha utana nem menne a siras, meg a hulyezes
az ilyen, hozzatok hasonlo ostoba kisgyerekek miatt tart ott adota "community", aholde kotekedjetek csak, nem haragszom
-
-
-
-conrad-
addikt
-
szilva01
őstag
válasz
üzenetére
"Ha rosszul játszanak, akkor nem szabad flamelni"
Akivel én lassan 4 éve duózom akkor is flémeljük egymást ha megy a szekér, persze ez más mintha inkább csak ismerősökkel tolnám. Egyébként szerintem nem egészséges ha valakit hagysz rosszul játszani csak azért mert fennt van a barátlistádon. Persze nem kell 15 percig egy levegővel szidni a felmenőit babyka/pain stílusban csak mert mondjuk kihagyott egy creep-et freefarmon, de szerintem igenis szólni kell nekik is ha valamit elbasztak.
-
xuldar
addikt
válasz
üzenetére
Ha nincs sok skill az ellennél, ami átüti a bkb-t, akkor egy desoval ultrabrutál tud lenni. 0 hp-s intes hősök max 3-4 ütés, ha bejön a crit, akkor max 2. Aztán jöhet a többi papír. Ha kell a sok hp, akkor persze satanic.
Mondjuk carry doomnál sosem láttam még vladit, csak support/utilitynél, illetve amióta ursának már nem unique attack modifier a fury swipes-a, azóta neki sem kötelező, lehet momot vagy satanicot is rakni, vagy éppen skadit. -
ZS3NI
őstag
-
-conrad-
addikt
válasz
üzenetére
Ezzel mit szerettél volna mondani, hogy megjött a patch ami live-ra tolja az Oracle-t?
#12550: Ez a patch Oracle-t hozza be, amit sokan vártak, mellette jön egy fasza arcana. Ezzel mi a baj? Jött Techies, jött vele egy arcana. Jött a FS ráncfelvarrás, jött vele egy arcana.
Amúgy meg Terrorblade, Legion Commander bejöttekor is jött be arcana...(Ez a PA arcana amúgy meg nagyon fasza, megvettem. Nem 30€ hanem 23€)
-
Иван
őstag
válasz
üzenetére
Ha lerootolod CM-mel, akkor nincs BKB-ja, ami kb core doomon. Mivel natural refi carrier, duplán jó rajta BKB. (Kuro szerint amúgy a refresher-bkb interakció broken).
xuldar: nem véletlenül van 99,8% pb rateje doomnak. A doom ulti inkább csak hab a tortán, a devour és a scorched earthaz, ami igazán jóvá teszi a hőst. Amúgy meg ki mondta, hogy carryre kell rakni a doomot? KEy herora kell rádobni, pl tide, enigma, brew, void vagy tinker. Van egy valag hős, ami spellek nélkül semmit se ér (és ne felejtsd, hogy a doom kikapcsolja a critet, basht, evasiont, lifestealt, ami kell a nagyot ütéshez). Doom igenis egy krva jó hős, és a hősök 99%-át direkt countereli, kivétel talán skeleton king és sylla.
A linken halmozása meg nem tudom mennyire járható út mondjuk egy voidnál vagy tidenál, akiknek fontosabb core itemek kellenek.
PS: amúgy doomot az tette nevetséges hőssé, hogy 6.79 óta bárki emberfia megél offlanen. Csak nyomod CD-re a devourt, meg xpzel. Ja meg persze az értelmetlen blink buff, ami miatt doom neveteségesen jó intatior lett.
-
ZS3NI
őstag
válasz
üzenetére

Akkor beállok én is a sorba. Boioioioioioioioioi
-
wikings2
őstag
válasz
üzenetére
Én minden nap erre kelek mielőtt elindítanám a dotát.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
üzenetére
De az nem élvezete a nézők számára. Kin legyen a kamera? Ha nem játékos szemszögéből megy, az durvára élvezhetetlen. Ha meg játékoson van, folyton ugrálnia kell a kamerának, hogy minél több információt közölhessen a nézővel. Sajnos ez nehezen kivitelezhető FPS-eknél.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
üzenetére
Úgy, minden országból menne egy csapat. A selejtezőket meg lebizniszelnék a nemzeteken belül az eSport olimiapi bizottság szervezésében. Mondjuk már csak az a kérdés, hogy milyen játékok lennének? Mindenképp olyan játékok kellenek, ahol kijön a csapatmunka előnye / az egyéni teljesítmény, számítanak a kombinációk, és ami fontosabb, élvezetet nyújt a közönség számára. Egy DotA meg egy LoL meccs, ami sokáig tart és teljes mértékben a csapatmunkára van építve, élvezetes. De egy FPS, már nem lenne az, viszont az is kellene egy olimpiára.
@D1rect: heti hat nap? Hét!!

-
Mister_X
nagyúr
válasz
üzenetére
Én is tudtam vele aratni, egyik skillje levon jósok HP-t, az ulti meg szépen lesebzi a maradékot. Csak el volt feedelve az ellen, plusz emberhiányban voltunk. Bár most meg egy emberhiányos meccs lett lehozva (Death Prophet).
@wikings2: LoL-ban egyetlen közelharcos karaktert használok, Kayle-t. De neki ugye a Rightheous Fury-ja ad range-t és splash-t is

-
ígyvanferi
addikt
válasz
üzenetére
Erre én nem nagyon tudok mit mondani. Sok gyakorlással egyre jobban fogod érezni a határokat, hogy mikor mehetsz még egy jobbklikket beletolni az ellenbe, mikor tanácsos visszavonulni, mikor lehet ezután mégis az üldözőkre fordulni (mi úgy hívjuk, visszapörgő!, ha odaérnek a társak az üldözött csapattárshoz, aki bár low hp-n van, de az erősítés miatt mégis visszafordul harcolni), stb.
Nem tudom, mit jelent pontosan, hogy nem játszotok jól, hogy egyáltalán hány meccset játszottatok eddig, mennyire ismeritek a hősöket, érdemes lehet eleinte, főleg rankedezéshez csak néhányat erőltetni, őket kiismerni jobban. Ezzel mondjuk látszólag ellentmondok magamnak, mert általában azt tartom járható útnak, ha minél több hőst kipróbál a kezdeti időkben az ember egy-két meccs erejéig. De gondolom ezen az időszakon azért már túl vagytok, így mehet a specializáció egy-egy szerepkörre, néhány hősre leszűkítve a repertoárt.
Játsszunk egyet-kettőt délután, este, és hátha tudok okosabbat is mondani. (Nem mintha annyira profi lennék 4000-es mmr-rel, de pár ezer összecsapáson már túl vagyok.
) -
-
Lacccca87
addikt
válasz
üzenetére
Fura de szerintem sose ment annyival.
Azért full maxon kell hozzá gép, még nekem is 100 körül mászkál most 1080p -be úgy hogy élsimítás nincs rajta.(4Ghz I3+7770+4Gb).Az a gép ami neked van ahoz hasonlít ami szüleimnél van (6000+, gef 210+ 2gb) és ott is éppen hogy elviszi minimumon 1280*1024 be. Ha meg sok az effekt érezhetően belassul.
Nem lehet hogy régebben mondjuk nem volt bekapcsolva az élsimítást? Vagy esetleg a Vsync.et kapcsoltad be mert az is megfoghatja.
-
-
rt06
veterán
válasz
üzenetére
es attol, hogy egy (tobb) forumon mutogatod, kinek lesz jobb? marmint azt leszamitva, aki mutogatja,. mert kevesbe erzi magat luzernek
ilyenkor a megoldas jatek kozben elmondani, mit csinaljon, mit ne csinaljon, esetleg elzavarni masik lane-re es atvenni a helyetpersze ezzel szemben inkabb csak az egymasra mutogatas megy, meg a masik csapatnal report kovetelese, ami azok jatekat is el tudja baszni, akik amugy nem lennenek kozvetlenul erintettek az illeto hibajaban
-
themccormic
tag
válasz
üzenetére
csak amit mini is leírt. az elején sing volt a captain, beszélt, irányított stb, egyből nyert is egy ligát a csapat. utána ugy gondolták jobb lesz ha waga irányít, de ő meg se szólalt, singnek se volt kedve kapitányoskodni mivel nem tud annyira figyelni akkor a gamere, főleg hogy waga szar volt mint carry singnek át kellett vennie. így nem volt kommunikáció a csapatban. mini megpróbálta átvenni a captain szerepét de nem ment neki, mindent elbuktak és selecttel ugy döntöttek hogy kilépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa Rally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De a legjobb az hogy 6. percben kifagy 1-2 vagy csak simán afk lesz és kész.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)