Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szilva01
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nincs ilyem, a scoreboard-on tudod őket muite-olni. (kis hangszóróra kattints a nevük mellett.)
-
Иван
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Totál random. Valaki 2x annyi meccset járszott mint én, és még nincs couriere, valaki meg fele annyit mint én, és tele van faszábbnál faszább dropokkal. Ez van.
-
FehérHolló
veterán
Melyik az a beállítás, ami kikapcsolja az in-game voice chat-et?

Nem akarom hallani soha többé a szláv rokonokat.Kerestem, de nem találtam.
-
szilva01
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
random
-
Van valami logika ebben a tárgy drop-ban a meccs után? Mert a héten 3x eljátszotta a gép, hogy epic cuccot kapott, az aki kilépett a meccsből...
-
rt06
veterán
kozben progalgatom, es az alabbiakra jottem ra:
- ha nem a hosok nevet mutatja a munimap (akar a korok es x-ek, akar az ikonok), akkor jo a szin
- mindegy, hogy beallitas, vagy az alt nyomvatartasa miatt nem a nev latszik, a szin jo
- az illusion-ok, summoned unit-ok (furion fai, enigma kis klonjai) szine jo
- mind sajat jatekban, mint spect kozben fennal a problema -
rt06
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
sajnos nem segitett
valami mas lehet meg hatassal erre a beallitasra?
mert az illusion runa hatasara megjeleno illuk szine kapcsolhato ezzel (vagy a dota_minimap_simple_colors paranccsal, ami elvileg ugyanaz, mintha feluleten allitanam), viszont a hosok maradnak zoldek, meg pirosak -
h.adam.92
őstag
Egy újabb gyöngyszem

-
rt06
veterán
mindenki ugyanolyan szinu a minimap-en (a csapattarsak zoldek, az ellenfel piros)
hol lehet atallitani, hogy mindnekit a sajat szinevel lassak?
a "minimap simple colors" lett volna az en tippem, de edesmindegy mire allitom, marad igy -
Speeedfire
félisten
válasz
adamkaa777
üzenetére
Hát ez állat.

-
adamkaa777
senior tag
Nem tudom láttátok e már de ez jobb mint az alap trailer .
-
themccormic
tag
Ma este 21:00-tól ismét jelentkezünk a Dreamhack Invitational - Dota 2 -vel!
Link a Streamhez: The GD Studio
21:00 -> Fnatic vs Dignitas
A jelenlegi "Group A" állása itt tekinthető meg: Groupstages
A műsör kezdetekor leadott összefoglaló videót, közvetlenül a leadás után a Dota2 Reddit oldalán lehet majd megtalálni.
Casterek: (Előreláthatólag)
- Draskyl
- WeppasA statokért és az in-game kamerakezelésért felelős:
- Bruno
- Skrff -
adamkaa777
senior tag
Akik az elmúlt héten írtak hogy érdekli őket a team dolog azok írják le az elérhetőségüket priviben.
-
Иван
őstag
Gyerekek, oylant toltunk teammel. balanar végigszopatott minket 30. percig, AM-met kifarmoltattuk, magnus + tide wombocombo, aztán egy TF-et se vesztettünk. Bírtam, élveztem a játékot, és tényleg a sírból jött vissza.
-
Иван
őstag
Haverokkal most toltunk oylant, Nevermore-nak 3 rapirt rakott, meghalt, Axe felvette. Erre Axeot leöli egy Davion meg dazzle. 2 rapier ment Davionhoz, 1 Dazzle-höz. Dazzle carry a legnemesebb.
Geegee -
Plexicushio
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
+1
-
Иван
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Esetleg kaphatna egy passzívot, mint amilyen leoricé. Ja, és Starting armor legyen 6, base HP regen meg 4.
Használhatatlan lett.
-
törölt tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Lion+lina ultit, és még ígysem lesz teljesen kárpótolva szegény 10 éves pistike, amiért nem sebez 200-at lvl 6-on
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ígyvanferi
addikt
Az feltűnt már, hogy a dota nem 1v1 játék?
Támogatom egyébként, hogy adjunk neki egy aoe stunt meg egy lion ultit a mostani képességei mellé. Így végülis még mindig csak 3 gombos lesz, de valóban ellensúlyozni kéne ezt a hatalmas nerfet, amit szegényke kapott. Borzalmas, hogy már nem 250 a dmg-e lvl 6-on, 100-as lassítással... Felháborít! Ravage-et meg Finger of Death-et neki!
Ja, meg perma-invit, majd' elfelejtettem! -
Kleroo
veterán
Nálam szinte dota=drow.

Ez így fun nekem. Meg eleve maga a hős is fav, a többi nem tud nagyon izgatni.És egész jól megtanultam használni. De nem éreztem erősnek. A brutális attakját ellensúlyozza,hogy gyakorlatilag semmilyen jó varázscucca nincs. Esélye is csak akkor van 1v1ben,ha a silence betalál. Ha kap egy stunt(márpedig szinte mindenki drownak tartogatja) akkor helóóószia.

Így most egy sniper ellen pl semmi esélye sincs. Egész hasonlóan erősek,csak a sniper 10km-ről is tud rá támadni,slow-szerűsége is van,és ugyebár az ultija eléggé halálos.Én ilyen gyengítés mellé adtam volna neki egy plusz képességet. Vagy szökési mechanizmust,vagy egy stun szerű kis erejű magicet. Így most elég könnyű préda 1v1ben.
De igazából eddig sem értettem, miért ekkora felháborodás. Azt aláírom,hogy egyszerű megtanulni,és használni,de rengeteg más olyan hős van,aki jó kezdéssel ledarál egymagában bárkit,bárkiket.
-
Иван
őstag
8-10. perce bot laneünknek már 11 halála volt, kenta ellen. Mikor először találkoztam (mmint kentával), már épült a HoT-ja.

-
Иван
őstag
Szerintem ráfért a nerf, mert nevetséges milyen dmg + as boostot kapott lvl hattól. Trollra is ráférne valami nerf.
Nem azzal van a bajom, hogy hard carry, mert az a dolga, hogy imbuljon. De szerintem az túlzás, amikor a 10. perctől imbul, és azt se lehet mondani, hogy a vége felé nem skálázódik, mert de. Akkor lenne olyan, mint balanar vagy lanaya, hogy a közepén durva, de late gameben csökken a hatékonysága.
Drow szerintem nem véletlenül nincs engedélyezve cpt. mode-ban. Egyrészt first ban lenne, másrészt tudják, hogy egy imba fos.
-
Spet
addikt
Hát nem tudom, az eddig legtöbbet játszott hősöm a Drow volt, és azért szerintem nem olyan könnyű 1v1-ben lenyomni (silence+slow). Igaz akkor van para ha silence mellé megy és utána stunnolják vagy őt silence-lik, na akkor már tényleg könnyű préda. Ha jó kezekben van akkor már middle game-ben is eléggé használható.
Bár az új kedvencem a Druid: lvl 5-n 3. szintű medve ha megfogja az ellent onnan jön a fun

-
Kleroo
veterán
Szerintetk nem sok egy kicsit Drow gyengítése?
Igazából sosem értettem miért sír mindenki drow miatt.
Elég sebezhető,sőt könnyedén leölhető 1v1-ben. Akkor válik nehezebbé amikor már lvl20 fölött van endgame környékén -
Иван
őstag
válasz
tikshow
üzenetére
Az meg csak bónusz, hogy az új szettek szinte csak rare/mythical/legendary kategóriákban jönnek ki.
Wtf, mért nem lehet olyan szetteket csinálni, amik uncommonok. Ezzel teljesen elinflálják a rangokat. Pont az lenne a mythical/legendary lényege, hogy kevés darab van belőle, de minden héten kön ki 8 új szett, amikben mind van mythical vagy afölötti.
Árakról: elszálltak, de szerintem aki ilyenekért fizet, annak majdnem mindegy, hogy 9,99 vagy 12.99 euró.
-
Ez a Snowl tök jópofa, de 12€-ért kicsit drágának érzem.
-
szilva01
őstag
válasz
themccormic
üzenetére
Nem surgos najd ha raersz/van kedved leirod

-
themccormic
tag
Ma este 18:00-tól ismét jelentkezünk a Dreamhack Invitational - Dota 2 -vel!
Link a Streamhez: The GD Studio
18:00 -> QPAnDas vs Virtus Pro
21:00 -> Empire vs Team LiquidA jelenlegi "Group A" állása itt tekinthető meg: Groupstages
A műsör kezdetekor leadott összefoglaló videót, közvetlenül a leadás után a Dota2 Reddit oldalán lehet majd megtalálni.
Casterek:
- Draskyl
- 2GD
- WeppasA statokért és az in-game kamerakezelésért felelős:
- Bruno
- SkrffUI: Tudom, hogy ígértem egy összefoglaló kis "sztorit" arról, hogy hogy kerültem az eSport ezen oldalára, sajnos nagyon elhavazódtam az elmult napokban, így nem volt időm megírni. Megpróbálom összehozni majd ma a műsor alatt.
-
Иван
őstag
Életcél teljesítve, boldogan halok meg. Ezt dobta.
-
Иван
őstag
válasz
tikshow
üzenetére
Én is ink suppolok (jól rosszabbul), de most nem volt carrynk, szóval miért ne? Igazából pubon annyi a carryzés, hogyha megvannak a megfelelő itemeid, már csak mindenkit lejobbklikkezel a 3,14csába, addig meg próbálsz nem meghalni és a többieket meghalatni.
Amúgy én is játszottam mrá ilyen meccset haverokkal, de nem pubon. Ilyen csak akkor van, ha a szaturnusz és a vénusz pont barátságban van, és az ikerek meg a bika a nap házában járnak.
-
Иван
őstag
Juj, gyerekek. életem első pub game, ahol mindenki azt csinálta, amit kellett neki (egy omnit kivéve, rá kitérek). Pickelték pudge, venge, lina, omni. Mondom kellene egy hardcarry, kihozom mortit. Venge jön fel velem dire topra, enged lasthitelni, vesz cpouriert, bestunol, hagyja hogy elvigyem a killt. Már eleve nálam itt megérett a recommend, de supp itemeket vett, mindenki hívta ss-t.

Omni lent a lanen linával elvoltak, de omnit mikor megláttam... 4 db sage mask. Elviszi mindenki elől a farmot, nem wardolt (buy yoir fuckin wards - igen, ezt mondta), még akkor se, mikor megvettem neki. Mid gameben durván betoltak minket barackig, de mikor meglett cuirasom (bf + tread + pms mellé), már nem néztük vissza. Jött még mellé aegis, satanic majd basher. Egy carrynk volt, suppoltak, stb, és a végére sikerült is nyernünk. Omnin kívül mindenkit commendeltem, mert öröm volt nézni a dolgot.
Mért nem lehet több ilyen

-
Иван
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Volt egy ilyen scheershot, kérdezte a csávó:
- Furion, what are you making?
- ...
- Furion? What are you saving for?
- moneyEzen beszartam

-
adamkaa777
senior tag
Soha senki se tolja random magyarokkal hun chat rol ... rosszab mint az oroszok ... Sniper első iteme mask, 16 perc nél sír hogy no ss, (amikor már t2 nél az enemy 4 fővel ).. Kedvencem a mecs végén valameik értelmes megszólalt hogy tp legyen mindenkinél (már basen voltunk 1 t2 állt ) furi miatt én hozom ki a cumómat courierel erre az egyik gyerek megszólal h. fejezzem be vagy reportol ... (mivel neki nagyon fontos volt t2 mellet állva a tp scrollja) kiégtem
Statok meg magáért beszéllnek link (mekát nem vettem mert 5. percnél tudtam h. loss lesz
) -
Иван
őstag
-
Иван
őstag
válasz
Plexicushio
üzenetére
Azért ne feledd, hogy obsi egy törékeny hős, és a +325 raw HP jól jön neki. Igaz, egy mystic staffból később rakhat shivát, ami ad egy tonna armort, szóval az effektív HP-ja lehet úgy nagyobb lesz.
-
szilva01
őstag
válasz
Plexicushio
üzenetére
De ad intet is, csokken a manacost es nevetsegesen alacsony a cd-je. (14 sec ha jol emlekszem) Pugnanak is megerne ha pickelnek es farmolo chennek is. Persze mindkettonek agha utan only.
-
Plexicushio
senior tag
válasz
szilva01
üzenetére
7980 arany 800 burst dmg-ért a legnagyobb pazarlás a dotában, nem éri meg level 1 felé fejleszteni, csak Nyxnek, vagy mókából.
Atos AA-nak jó, (meg Dragonusnak) , Hex vagy eul alternatívaként, ám Obsinak majdnem annyiért inkább már bkb vagy mystic staff a gyors(abb) hexhez imo.
-
Иван
őstag
-
szilva01
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Nem írtam privátot
van még hely? 
-
szilva01
őstag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Ne idegeskedj
elveszi a funt -
Иван
őstag
Lol, accept match, loading, connectin és egyszercsak - asztal. Semmi hibaüzenet, csak becsukódott game.
Volt már ilyenetek? Ezért kaphatok LP-t?

-
szilva01
őstag
Nem tudjatok veletlenul, hogy az ingame naptarat lehet- szinkronizalni valahogy gmaikse naptarral? Semmit nem talaltam a neten errol

-
Иван
őstag
válasz
Plexicushio
üzenetére
Múltkor mortit pickeltem, treant jött fel velem radiant topra. Couriert nem vett, mert ugye a tango fontosasbb (fuck healing spell), Majd ugye a 97-es base dmg-vel elkezte szedni a creepeket, meg belerondított az én lasthiteimbe. Mondom ember, ha már nem suppolsz legalébb engedd elvinni a szaros creepeket. "I need money". Mondom "..."
Persze a másik laneről lina meg carryt akart játszani. Ami azért vicces, mert mindent kifarmolt, minden lehetséges killt és creep wavet ellopott, mondhtani full buildje volt, de azért ha jött creep wave , akkor nem engedte át nekem, hanem elvitte, majd bejelentette, hogy "PA bad farm". Mondom faszi, már van sheepsticked, BS-ed, fasza csizmád, staffod meg anyámtudja mid és 2 buyback felett ülsz, a 100hp-s herokat mindig te ultiztad le, hagyd már hadd fejezzem be az abyssalom meg kezdjem el a nemtommimet. "suck my dick u girl". És még így is simán nagyobb dps-em volt, mint annak a nyominak.
Komolyan elgondolkodtam azon, hogy disconnectelek a pcsába. Na ezért utálok carryzni pubon általában.
-
Plexicushio
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Persze azt meg a furionnak kellett volna vennie, de ugye az nem ad dps-t, ergó szar...

Kiváló pub jellemrajz!
Én pl. carryt azért nem szeretek sűrűn játszani, mert még egy venge vagy DS is lopja előlem a creepeket, ahelyett, hogy gankolnák a többieket, aztán néznek ki a fejükből ,hogy miért erősebb a Cancer, pedig negatív K/D statja volt sokáig. Egy radír rush pedig lehetetlen. -
Иван
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
+1
D1Rect: nem bottle-al, hanem csizmával kell kezdeni. Vagy shiva recept.
-
adamkaa777
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Иван a crubick
(#3317) D1Rect Jöhetsz mert 12 vagy, így te leszel a legidősebb ! -
szilva01
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
wut?

-
válasz
adamkaa777
üzenetére
12 vok mid or feed a bottle hüjeség mert 600 goldért csak hármat tőt de mind1 úgyis nyerek!!!négy!
Lyöhetek? -
ígyvanferi
addikt
Jövök én is, és akkor már borítékolhatjuk is a TI4 első 3 helyének egyikét.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szilva01
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Én benne vagyok, egyetlen feltétel: cél a TI 4 vagy 5

-
Иван
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Mint írtam neked én a megfelelő emberekkel benne vagyok, a kritikát bírom, 6000 hibával játszok. Ha nem megy, nem fogom erőltetni.
Azért az mondjuk nem ártana, ha szintben kb egyformák jönnének, mert egy 900 wines + 4 év dota1-es rajtam hamar fel fogja kúrni az agyát.

-
adamkaa777
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Egyenlőre 5 emberel pubolni és ha lenne ember akkor rendes team game illetve amatőr versenyek.
-
szilva01
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Én képeket már egész tűrhetően tudok szerkeszteni, van egy 5 fős hobbi e-csaptunk, össze szoktunk ülni öten, lannag csúfoljuk és ezekre csináltam eddig ~2-3 plakátot

-
themccormic
tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
rendben, holnap leírom csak most figyelnem kell a meccseket nehogy megint elromoljon valami.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
szilva01
üzenetére
Én is kíváncsi vagyok.

Kár, hogy nem értek semmi ilyesmihez, informatika, videószerkesztés, miegyéb, szívesen belefolynék pedig valahogy az e-sportba. Gondolkoztam már a casterkedésen, de az angolom még nincs egészen olyan szinten, magyarul meg a kutyás sem érdekli, és amúgy is szar hallgatni. Esetleg ha jól megy sora a stúdiónak, egy új bázist szívesen tervezek nektek.
(#3304) adamkaa777: állandó csapatba, rendszeres együtt játszáshoz, vagy mostanra?
-
adamkaa777
senior tag
Értelmes embereket keresek csapatba. Nincs sok elvárás, nem kell 1000 win , legyél értelmes 18 + ,skype/ts . Tudd mi az a ward ,mides vegyen bootle stb. Ha érdekel írj privátot. (negyképű falemos retardok , jajj én nyerem meg a meccset , ez de op-s emberkék hanyagoljanak )
-
szilva01
őstag
válasz
themccormic
üzenetére
Arról tudnál egy összefoglalót írni hogyan kerültél az e-sport (ha jól értelmezem szavaid) szervező oldalára? (persze csak ha nem túl indiszkrét a kérdés) Jöhet privátban, is bár szerintem egy ilyen fórumon nem csak én lennék rá kíváncsi.

-
Иван
őstag
válasz
themccormic
üzenetére
Kár, hogy nincs Lumi vagy Tobi, őket nagyon bírom. Meg purge amatőr castjait.
Meg reaves + sunsfan fasságai

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Statok meg magáért beszéllnek
van még hely?