Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Grillo
üzenetére
Ahogy a Mavic kijött onnantól érezhetően a Phantom széria valamilyen szinten feledésbe merült náluk, most meg aztán végképp..
Volt azért baj vele, nálam is volt hogy megindult de pár másodperc után észhez tért és nem ment világgá. Nagyon szerettem használni őket. Nem mondom hogy az Air vagy Minik nem voltak jók, de akkor is a Phantom felé húznék még most is ha lenne.SeniorTilla
Az a helyzet hogy én maximálisan meg lennék elégedve az RC2 távval, ami szeretné a telefonos távot az a budgetem.. Nagyon jó dolognak tartom hogy egybe van a táv meg a kijelző és telefonra egyáltalán nincs szükségem. De az a 700k-s ár elég húzós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs